Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

böcüğüm kadın nerde tatile izne falanmı çıktı. aman bızımki tatile çıkınca paso yerıne ben bakçam böle kçk yerlerde çlşmak o yüzden buyuk sıkıntı .

ızne cıktı cnm 1 haftayı gectı gelmedı
patron kadın kahve yapamıyor dıye kahve makınası almış bıde
anam akşama kadar kahve etcemdüşün

bana oranın nosunu verır msın
ama 1 kez yıkatmadan değil ya cok ıyı yıkayan güvendığın bı yer mı
yanı senden başka kımler memnun buda önemlı

Mblue günaydın canım sanada mecbur öle yapacam gibi artık başka çağresi yok gibi çünkü

birsens muhasebe falan mı belki verdiğini falan yazmadın sakin sakin düşün stres yapma

böcük sizin kadınında maşallahı var ama kadına komple kuruyorsunuz orda belki kadın hissetmiştir televzyonun gittiğini kahırlanmıştırda gelmemiştir

Son düzenleme:

cnm annemde karşı komşumuz verio die verdi . mahallede aynı yere veren ve memnun olan var =)
ben annemden sonra memnun kaldım karşı komşumuz bi kaçyıldır aynı yere veriyormuş. ben sana nosunu yarın özelden yazarım yerleri yakın yerınde incelersin =) durumu cnm umrnıyedeler

laydy cnm anneyle kayınvalde yardımcı olmaz mı ki ? benim evımıde annemle haalam temızledıler perdelerime kadar mis gibimm oldu =) ele vercemi halama verdim anneciğimede =) doğumgunu cmrtesi onada tel alcaz inşallah

laydy cnm anneyle kayınvalde yardımcı olmaz mı ki ? Benim evımıde annemle haalam temızledıler perdelerime kadar mis gibimm oldu =) ele vercemi halama verdim anneciğimede =) doğumgunu cmrtesi onada tel alcaz inşallah

kayınvalidem başka memlekette doğumdan önce gelecek söyledi temizliğini hazırlığını gelir yaparım diye ama onun için haftaya gelmesi gerek ben istemiyorum o kadar erken gelmesini kendi kendime yatıp uzanıp dinlenmek istiom annemle zaten ikramlık pasta sarma mayalı ekmek derler ondan köfte falan yaptık baya koyduk derin dondurucuya annemin bel fıtığı var camı falan çıkıp silemez bide evim 3. Kat zaten teyzem var 2 tane onlarda çalışıyor zaten

ladyyyy kıyamam kuzum ben sana gelem yardıma çiçek gibi yaparım evini

mbluee muhasebe tatlim hesaplar tutmuyo kafayı tırlatcam yaaaa yok yok çok mrlm bozuk böle bişey olmaz yaa

ladyyyy kıyamam kuzum ben sana gelem yardıma çiçek gibi yaparım evini

mbluee muhasebe tatlim hesaplar tutmuyo kafayı tırlatcam yaaaa yok yok çok mrlm bozuk böle bişey olmaz yaa

sağol canım benim Eksik bulunmazsa senden kesiolar demi belki birine falan elden verdin atladın yazmadın bulursun inşallah

Günayyydddııınnnn

brcğm hee bunları biliyom patiğim kış bahçesi yapcam dedi ya ondan sordum neler yapcan diye tatlımmm

cnm nasıl bahsetsem ,ben genelde dergilerden takip ediyorum dekorasyon örneklerini..
bazen aklımdan üretiyorum..mesela en önemlisi kışında yeşil kalabilecek bitkiler seçmen lazım..
şu minik çam ağacı gibi bitkiler var,ismini şuan unuttum..onlardan alıcam mesela ..
ama çok pahalıymış 100 tl mi ne dedi bi tanıdığımız almış :S
yerede kare ahşap parkeler var bahçe,balkonlar için onlardan kaplıcam felan..
ikeada tanesi 9 du,daha uyguna arıyorum şimdi..
duvarlar içinde bikaç şekiller var..home dergisini öneririm cnm,bahçe ekide oluyor onun..

sağolasın canım zorlanıyorum baya evet ama korku daha ön planda oluyor son zamanlarda :96:

korma cnm stres yapanrsan daha zor olur sanırım,
şöle düşün herkes doğuruyor,ben mi yapamıcam :)) ben genelde böle derim korktuğum anlarda..

Allah bi avazda nasip etsin(böle deniyordu sanırım,komik geldi birden ))

Son düzenleme:
böcük bizim burada da residence ler var bir sürü ..dediğin rakamın 2 katı fiyatlarında :))

ayağını yorganına göre uzatıcan cnm,baktığım ,beğendiğim değil..bize uygun olan diyeceksin,yoksa ömür billah kirada kalırsın :)))

hoşgeldin patiğim sağol önerileri için tatlım
neler yapıyon yerleştin mi?

lameciiimm,sohbetinden eksik kalıyorum

bu yoğunluk nolucak bilmem bizim ...

ben daha tatil programını yapamadım,işler yoğun temmuzda istiyorum ama bakalım inşallah...

eşim akşam bodrum lafı yaptı,nasıl yani dedim..sanırım ağzından kaçırdı..

bi yanım gitmek istiyor ,bi yanım bu yıl masraf yapmasak diyor bilemiyorum...

hoşgeldin patiğim sağol önerileri için tatlım
neler yapıyon yerleştin mi?

hoşbuldum cnm,

nolsun aynen tempo devam :) gardolabı yerleştirdim akşam anca :S nezle olcak gibiydim bi ara oturdum kaldım ölece,ilaç ve vitamin içtim iyi geldi..şimdi belirti yok...

kızın döndümü tatilden ? özlemişsindir ..

canım inan bende senle sohbeti çok özlüyorum.. açıyorum ama kalıyor.. yazamıyorum.. geriden geriden okuyup geliyorum(

ooo planları yapmış eşin... canım boç ödenir bir şekilde... eğer çok kasmayacaksa sizi, abartmadan bir tatil yapın... sonuçta çalışıyoruz ve motive de şart...

Dönmedi tatlım haftaya çarşamba inşallah.özlemezmiyim ahhhhhhh

Lamecim günaydınnnnn

Son düzenleme:
dimi cnm ,bencede..
Dönmedi tatlım haftaya çarşamba inşallah.özlemezmiyim ahhhhhhh

Lamecim günaydınnnnn

ahh cnm valla kokusunu özler insan,sesini..olsun iyi olmuştur onada değişiklik..

bronz olup gelir şimdi,hava atar sana

Slm hanımlar men geldim anca fırsat buldum napıyosunuz bakam?

Iş güç birsencimm kasa işi sinir bozucu benimde yeri geliyor fazla veya eksik veriyor hep verdiğim yerleri yazmayı unutuyordum ama şimdi daha dikkatliyim.

Laddy ben sana yardımcı gelirim:))) benimde annem yardım etti sağolsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…