- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
böcüğüm kadın nerde tatile izne falanmı çıktı. aman bızımki tatile çıkınca paso yerıne ben bakçam böle kçk yerlerde çlşmak o yüzden buyuk sıkıntı .
ızne cıktı cnm 1 haftayı gectı gelmedı
patron kadın kahve yapamıyor dıye kahve makınası almış bıde
anam akşama kadar kahve etcemdüşün
bana oranın nosunu verır msın
ama 1 kez yıkatmadan değil ya cok ıyı yıkayan güvendığın bı yer mı
yanı senden başka kımler memnun buda önemlı
laydy cnm anneyle kayınvalde yardımcı olmaz mı ki ? Benim evımıde annemle haalam temızledıler perdelerime kadar mis gibimm oldu =) ele vercemi halama verdim anneciğimede =) doğumgunu cmrtesi onada tel alcaz inşallah
ladyyyy kıyamam kuzum ben sana gelem yardıma çiçek gibi yaparım evini
mbluee muhasebe tatlim hesaplar tutmuyo kafayı tırlatcam yaaaa yok yok çok mrlm bozuk böle bişey olmaz yaa
brcğm hee bunları biliyom patiğim kış bahçesi yapcam dedi ya ondan sordum neler yapcan diye tatlımmm
sağolasın canım zorlanıyorum baya evet ama korku daha ön planda oluyor son zamanlarda :96:
hoşgeldin patiğim sağol önerileri için tatlım
neler yapıyon yerleştin mi?
lameciiimm,sohbetinden eksik kalıyorum
bu yoğunluk nolucak bilmem bizim ...
ben daha tatil programını yapamadım,işler yoğuntemmuzda istiyorum ama bakalım inşallah...
eşim akşam bodrum lafı yaptı,nasıl yani dedim..sanırım ağzından kaçırdı..
bi yanım gitmek istiyor ,bi yanım bu yıl masraf yapmasak diyor bilemiyorum...
hoşbuldum cnm,
nolsun aynen tempo devam :) gardolabı yerleştirdim akşam anca :S nezle olcak gibiydim bi ara oturdum kaldım ölece,ilaç ve vitamin içtim iyi geldi..şimdi belirti yok...
kızın döndümü tatilden ? özlemişsindir ..
dimi cnm ,bencede..canım inan bende senle sohbeti çok özlüyorum.. açıyorum ama kalıyor.. yazamıyorum.. geriden geriden okuyup geliyorum(
ooo planları yapmış eşin... canım boç ödenir bir şekilde... eğer çok kasmayacaksa sizi, abartmadan bir tatil yapın... sonuçta çalışıyoruz ve motive de şart...
Dönmedi tatlım haftaya çarşamba inşallah.özlemezmiyim ahhhhhhh
Lamecim günaydınnnnn
Lamecim günaydınnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?