Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

KIZLARR hakkat yazcam yazcam bişe çıkıyo hep
balll nerde haberiniz var mı bugün uğramadı hiç

cnm sendekini yaptın değil mi nişastalı olanını sen nasıl şekil verdın =) foto eklesen iyi olurduda bal bizii gömer artık =)
bu arada bal uğradımı bugun pek görmedım die htırlııom

yok canım bende başka bir tarif aldım netten onu yaptım. bende çatalla şekil verdim.ama kesmeyi pek güzel yapamadım oğlum sağolsun. ama tadı çok güzel oldu.

geçmiş olsun cnm Allah şifa versin hayırdır nesi var ananenin?

balcım.. canım çok geçmiş olsun... en azından ameliyattan çıkmış.... umarım bir an önce odasına da alınır...

lamecım benımde hep düşüyor ama çıkartmak içinde hiç bişiy yapmıodum . bakalım şimdi dikkat etcem kendıme ne kadar toprlıyorum bakalım

yoğurt
pekmez
yumurta
süt
peynır
mercimek
et
bunları mutlka düzenli tüketımıne özen göstercem.
cnm kg için iştah açıyor ilaçlar o yuzden kg yapıo yedıklerıne dikkat edersen kg almazsın bende farkında olmadan yedım kg almıştım. beslenmeme dikkat etcem artık vıtamın açısından da çok önemli b12 nin eksikliği allah korusun felç riski bile varmış aşırı düştünde =( sağlığımıza hepimiz dikkat edelim kızlar

balımm Rabbim aicl şifalar versin inşallah. hayırlısıyla atlatır amelıytını inşllh cnm geçmiş olsun

sağolun kızlar...şekerim evlerden uzak..göğsünde kötü hastalık vardı..annanem çok yaşlı ve kalp hastası onun içinde çok riskliydi bu ameliyat

( çok çok geçmiş olsun inş.daha iyi olacak cnm.

benim ananemde 96 da çok büyük ameliyat geçirdi kafatasını aldılar tümör artık kafataısnı delmiş, mecbur almak zorunda kaldılar.O zaman hep hastanelerdeydik, bende 10 yaşındaydım ama hatırlıyorum, 65 yaşındaydı ananem ozaman( şimdide eski vatkalardan şapkaların içine diktiler onu kullanıyo.Allah korusun düşse kafasını açık olan yeri vursa ( bi deri parçası var üzerinde( o yüzden tek bırakmıyozz çocuklarında kalıyo sırayla şimdide 80 yaşında.

balcım geldin mi tatlım kim hasta anlmdm ama Rabbim şifa verir inş.

bide kızlar bişe sorcam bunların hangisini alsam fikir verin

sağol cnm...

şekerim Rabbim şifa versin bak neler var ya..işte başına gelmeyince insan anlamıyo..şükür ama yanıbaşımızdalar hala...

Sabahten beri no yoğunluk anlamadım

Bal geçmiş olsun allah acil şifalar versin

sağol cnm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…