cnm sendekini yaptın değil mi nişastalı olanını sen nasıl şekil verdın =) foto eklesen iyi olurduda bal bizii gömer artık =)
bu arada bal uğradımı bugun pek görmedım die htırlııom
burdayım kızlar..annanem sabah 9 da ameliyata girmişti cnm çok sıkkındı daha yeni yoğun bakıma almışlar..
4 hastaymışlar aynı ameliyathaneye giren...biride vefat etmiş..bizimkiler hastanede çok gerilmişler..doğru dürüst bilgide verilmiyo ya..çok sıkıldım çokkk hiç gelesim yoktu..(
sağolun kızlar...şekerim evlerden uzak..göğsünde kötü hastalık vardı..annanem çok yaşlı ve kalp hastası onun içinde çok riskliydi bu ameliyat
amin cnm...Rabbim şifa arıyanlara tez zamnda versin...Rabbım yar ve yardımcısı olsun cnm
burdayım kızlar..annanem sabah 9 da ameliyata girmişti cnm çok sıkkındı daha yeni yoğun bakıma almışlar..
4 hastaymışlar aynı ameliyathaneye giren...biride vefat etmiş..bizimkiler hastanede çok gerilmişler..doğru dürüst bilgide verilmiyo ya..çok sıkıldım çokkk hiç gelesim yoktu..(
canım pek dikkat ettiğimi söyleyemem...
valla ben 2 yılda bir kullanıyorum.. her seferinde de 5-6 kilo alıyorum maalesef..
ne fit olması canım yaaa. heryerimden yağ fışkırıyo.... çok kilo aldım.... feci bir haldeyim.. ama rejime başlarsam kan düşecek... napcağımı bilmiyorum(
sağolun kızlar...şekerim evlerden uzak..göğsünde kötü hastalık vardı..annanem çok yaşlı ve kalp hastası onun içinde çok riskliydi bu ameliyat
lamecım benımde hep düşüyor ama çıkartmak içinde hiç bişiy yapmıodum . bakalım şimdi dikkat etcem kendıme ne kadar toprlıyorum bakalım
balımm Rabbim aicl şifalar versin inşallah. hayırlısıyla atlatır amelıytını inşllh cnm geçmiş olsun
( çok çok geçmiş olsun inş.daha iyi olacak cnm.
benim ananemde 96 da çok büyük ameliyat geçirdi kafatasını aldılar tümör artık kafataısnı delmiş, mecbur almak zorunda kaldılar.O zaman hep hastanelerdeydik, bende 10 yaşındaydım ama hatırlıyorum, 65 yaşındaydı ananem ozaman( şimdide eski vatkalardan şapkaların içine diktiler onu kullanıyo.Allah korusun düşse kafasını açık olan yeri vursa ( bi deri parçası var üzerinde ( o yüzden tek bırakmıyozz çocuklarında kalıyo sırayla şimdide 80 yaşında.
Sabahten beri no yoğunluk anlamadım
Bal geçmiş olsun allah acil şifalar versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?