Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

CANIM BEN MODEL OLARAK SOLDAKİNİ BEĞENDİM AMA YÜZÜM KÜÇÜK DİON BUNLAR BÜYÜK TİP GELİP TAKTIĞIN ZAMAN OLMAZSA BENCE O ZAMAN DAHA GICIK OLUR İNSAN

sabah pekmezleri yaramış o zaman :82: Daha yaşın kaç ay öle düşünme gece geçte olsa yattınmı sabaha dinlenin En azından içini tekmeleyip duran kocaman bi göbüşün yok

Son düzenleme:
cnm ozmn pazar beraberseniz şimdi hastayım yorgunum filan desen olmazmı???
kuran ne için cnm??

cnm sünnet için

haftanın başından bu yana gelıonuz mu gelıonuzmu şimdi bşka yere gittikdesek surt asarlar eşimde gidek dedi ii tmm dedim. ama hftaya böle olmıcak bigun gidicez okdr öle haftanın yarısını oraya ayırınca ben kendıme ne zaman vakıt ayırcam =) valla kusura bakmasınlar aslnda ben 1 hafta benm anneme 1 hafta onlara gitmek isitom hanı hftanın 1 gunu bırıne diğer biri birine =) 1 hafta görüşmemiş olak die düşnüom hep hanı şöle 10gunde bi görüşsek yeter diymi ama

ayy o baskı adamı bunaltır..gidiceği varsada gitmez..sen tek gelinmisin peki?? başka eltin yokmu bi hafta o gitsin bi hafta siz :))
niye sıkarlar gelin diye anlamam..

habere gel....şok oldum...

Ayşe Özyılmazel (32), 'Yetenek Sizsiniz'de jüri üyeliği de yapan reklamcı Ali Taran (59) ile yarın evleniyor...

yeni komşularında notunu verdim kaç gündür gidip geliyoz taşındığımızın farkında deillermi sanki,ne hoşgeldiniz ne bişi..
benim bildiğim taşınma telaşında olanlara yemek getirilir yapamaz die,hiç olmadı çay demlenip getirilir yorgunluk atılsın die..

yok anacım tık yok...

geçen gün pimapen kapıyı kırdık attık bunu görmüşler,salonu balkonla birleştiricez sanıp ,kapıya dayandı ,hoş geldinizden önce direk konuya girdi..

barbeküyü eşi kullanıyormuş bacayımı kapıyomuşuz,yok diyorum ..eee kırdınız ama kırmadınızmı die birde kafayı uzatıyor hey allam ..

dedim kırdık başka koycaz ...bizde kullanıcaz barbeküyü merak etmeyin dedim...
büyütmeye kalksak bacayı bırakır büyütürüz malmıyız bacayı tıkıcaz ne cahiller yaa

aaa e yuh..

hoş adam karizma ama :) gönül ferman dinlemiyor işte..ben çok beyeniyorum ali abiyi :) abi demesem olur ayşeden çok farkım yok yaş olarak

bence sitede yaşam heryerde böyle sanırım..1 seneyi geçti bizim daha bir komşum yok..bitişikte bi çift vardı ayda yılda görür selamlaşırdık artık oda taşındı gitti..hüseyin efendiden başak kimsemiz yok..çok seviyo ama bizi..geçen sabah annem erken saatte gelmişti eşiminde çalıştığını biliyo yabancı ayakkabıyı görünce tedirgin olmuş..nerdeyse çalıcaktım kapıyı diyo :)) sabah geç kalırsak çalıyo kapıyı bişeymi oldu diye..allah razı olsun ama komşuda lazım ya insana...

yaramaz mı cnm yaradı =) mutlaka faydası oluyodur hiç pekmez yememekten daha ii olduna emınım =) illaki bşiylerime ii gelio Allalhın izniyle bu yorgunluk olayınıda atlatıcam daha iyi beslenerek =)

aaa e yuh..

hoş adam karizma ama :) gönül ferman dinlemiyor işte..ben çok beyeniyorum ali abiyi :) abi demesem olur ayşeden çok farkım yok yaş olarak

en kötüsü eşi kanserken bıraktı eşini..bari geçmişin hatrına iyileşene kadar dur ya...bence hayır gelmez bu evlilikten..

cnm uzak olmasakta her hafta eşim gitmezdi eminim :)
ara die diretmesem aramıyor bile sık sık.. bişi olursa haberi olurmuş nasılsa

ohhh ozmn 2 katı şanslısın..aileye pek düşkün değil demekki eşin...düşkün olsa uzakta olsa hergün görüşürdü bi şekilde telefonla..

dimi valla...bu istanbul mu böle acaba anlamadım ki...

mbluu bende bugün özellikle çok üşüyorum kalın şalı sarındım valla,klimayı kapatın diyemem tabi herkes üşümüyorki ben gibi :))

en kötüsü eşi kanserken bıraktı eşini..bari geçmişin hatrına iyileşene kadar dur ya...bence hayır gelmez bu evlilikten..
aaa bak ondan haberim yoktu...hiç yakıştıramadım..
gözümden düştü
ohhh ozmn 2 katı şanslısın..aileye pek düşkün değil demekki eşin...düşkün olsa uzakta olsa hergün görüşürdü bi şekilde telefonla..

yok cnm değil,zaten reşit olunca ayrılmış kendi başına yaşamış :))

çok acıktım ben , dışarıda yicez yine..artık dışarıda yemektende sıkıldım değişiklik olsun dışarıda yiyelim denirya ben tersini diyorum artık :)) düzene girsekte aş pişse evde :)

neyse cnm bişi çekti demiyim onu yemeye gideriz....

öpüyorum canlarım...

dimi valla...bu istanbul mu böle acaba anlamadım ki...

mbluu bende bugün özellikle çok üşüyorum kalın şalı sarındım valla,klimayı kapatın diyemem tabi herkes üşümüyorki ben gibi :))

yok istanbul böyle değil de insanlar zamanla değişiyo heralde...bi tuhaflar...
asansörde ne bi günaydın ne bi iyi akşamlar...

:)) bende bamya yapıcam canım istedi...
hadi size afiyet olsun...ii akşamlar cnm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…