Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

lamecım yoğunduda işte naparsın mecburen gidiosun inşallah bu hafta dinleneceğim bakalım.sneınde yoğun geçmiş =) ama snırım ruhen dınlenmiş oldun için sorun yok =) aman ii ol cnm ya

doru dıosun böcüğüm ya bıde bılıon bız pek evde durmuoz yemk şubu açısından alsamda tüketemıoz bazı şeyleri normldir yanı hep evde olsam bende harcarım kanımca =)
buzdolp bnde dolunca sınırlenıom cnm ya ama daha bubuyude evıme sığmaz =)

maşallahh bırnım =) sende yoğunmşsnnn şu cmrtesilerimizde ttil olsa dinlenmımızı anlasak

sanırım butunn topık yorgun =) ammada gemzişiz misfiler ağırlamışz maşallh bizee
ee peki erkekler biz kadar yoruldu mu sızce hautnlar =)=)

kızlar bu arada bnkalardan birine çğrı merkeızne bşvurdum. snırım çrşmba gunu görüşme için çağırcaklar olursa gidicem inşllh. 1 hfta gececı 1 hafta gunduzcu oluosun vardıyalı sistem hanı kısmet olurda =) belki ordan nrml bi yere geçerim gibi bir umudum var inşallah bakalım aksilik olmaz isebugun yarın ararlar görüşmeye çağrırlar ben heycanalardyım =))=)=)

bu arada pzr gnu moralımı bozan bişyi oldu =(

hemde çok
nese anlatım konuyu hemen
ben uzun kollu gömleğimi ,siyah kotumu altımada spor ayakkabılarımı giydim(sıyah)
kyıvldemlere geçtik dedi aykkbı bşka igysydın kşke nese bişiy demedım böle ii anne rhtım dedım sonra sesımı çıkartmadım nese sınırlendım ama sonra kayınpedeırmede demiş aykblrnı değiştirek falan die bende patladım tabı eşimin yanına arbaya geçmiştim deidm ben böle rhtım sinirden ağlamya bşldım baba deıdm lütfn bişiy deme gçeicek birzdan sinirden ellerim öle bir titriyorki anlatamam =( çok moralım bozuldu bu konu yuznden nese sonra kayınvldem ağladımı ve ellermın tıtredını görunce hemn gldi oturdu yanıma falan kötü bişiy demdim fln filan dedi nese anne tmm ddim oda zutmadı konuyu sustu benım moralım bozulduğuyla kaldım. yol boyunca elımı tuttu ama işte
kalp kırılınca yanı spor ayakkabyla kurana gidilmio mu ? ben mi yanlış yaptım acaba kızlar bi akıl verinnn

kayınpederıme dedım baba kusura bkma sana karşı bişiy yoktu sınırlerım boşldı dedim. telefonda bugun

ayy canım benim yaa.niye gidilmesin bee spor ayakkabıyla kurana.ben kapalıyım topuklarım kapansında nasıl rahat edersem öyle giyinirim.

MBLUE ciimm

bozma moralini niye gidilmesin ki kayınvaliden abartmış..

bizde geçen kayınvalidemle düğüne gittik gömlek ve kot giymiştim işten doğru geçtim zaten düğüne
ilk karşılaşma da laf etti adam gibi giyinmemişsin diye bende çağırma bi daha o zaman dedim ve düğün muhabbetimizde artk kapandı :)))))

hayırlısı canmm..

bi oğlun var galiba ikinci bebeği mi istiyorsun

evet bir oğlum var canım.yani olursa isterimde benim durum farklı ben polikistik over (pco) illeti var.adetlerim düzensiz oğlumda zaten tedavi vesilesiyle olmuştu.doktor bir doğumdan sonra belki düzelir demişti ama görünen oki hiç düzelme yok.

valla böyle cümleye böyle cevap.alkışlıyorum seni.

rabbim hayırlısını nasip etsin canım benm..
Oğluşunu sana bağışlasın..

bizde bebiş bekleme sürecine girdik :)))
çin takvimi galiba ona baktım 3 ay içinde olursa kızımız olcakmş :)

mblue.. canım ne alakası var... daha ne bekliyolar.... bence kafanı takma.. ama altta da kalma... bugünde keşke belirtseydin... kıyafetiim gayet uygundu.. yerine göre giyinmeyi biliyorum ve laf söylettirmem kendimee diye...

nevgülcüm... hayırlı zamanda gelir inş...

casperım.. valla takdir ettim seni... iyi cvp vermişsin...

ay yüzlüm.. hoşgeldin aramıza.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…