nasıl müşteri o neden yanındaki.uzaktan müşterin olamazmı.
nasıl müşteri o ya patron gibi :)
ayy kabusss gibii..
yaptığımız 44 sayfa dergi,
bir mm aşağı alalım resmi bir mm yukarıı alalım resmi diye diye çalışıoz
:84:
sorma balcım :))))
bugün de 9 da aradı bugüün gelemicekmiş ama yarın gelecekmiş
hoşgeldiniz kızlar...
balım çok yormuşsun ama kendini..ütüler kalsaydı keşke.. akşama yapardın...
yardım etmedilermi hiç sana???
mblue.. canım sende çok yormuşsun kendini...hiç dinlenememişsin..
böcük hayırlı olsun kızınız...
birsencim.. nasılsın??
cuma akşamından kardeşim kaldı bizde.... geç saate kadar oturduk.. sabahta kalktım.. kahvaltı falan derken öğlen gibi eşimle evden çıktılar... bende hafiften temizliğe giriştim... sonrada arkadaşımın nikahına gittim.. ordan da annemem geçtim...sırasıyla halama ve neneme geçtim.. ve son durak 22,00 gibi evde geldim.. eşim gece yarısıs gelciekti ve karasuya gididcketik.. eşyaları hazırladım..eşim 1 gibi geldi ve yola çıktık.. biz 3 gibi orda oolmayı planlarken yol çalışması nedeniyle 04,30 ta vardık eve ve direk uyuduk.. ertesi sabah 12 gibi kalktık... kahvaltıdan sonra eşim yatağımızı ve dolabımızı kurdu...yatak odamız çok güzel oldu...kalan işleri tamamlayıp temizlik yaptık tekrar... akşam 6 da denize gittik:)) eşim girdi ben gölgede oturdum.... eve geldik ve yemeğimizi yedik... sonrada sızıp kalmışız... sabah 5,30 ta kalkıp yollara düşütk ve işe geldik:)))))
havasından mı nedir.. çok yorgun hissetmiyorum şu anda kendimi...
mblue bende kuru baklıyatlara para vermıyorum cnm
annem sağolsun
ama genede tutuyo işte
herşey pahalı benden değil yane:86:yenı evım olursa ınş ılk işimden bırırı büyük buzdolabı almak cunku hemen doluyo gıcık oluyorum
mblueee canım seninde yoğun geçmiş h.sonun şu c.tesi tatil olsa süper dimi ama
ball tatlımm 13 kişi arkadaşlar mıydı gelenler hamiş hamiş yorulmussun tatlım
böcük gözünüz aydın cnm .
lamecim ne güzel bi hafta sonu olmuş ama yoldada geçse değişiklik olmuş.bu arada teşekkürler tatlım iyiyim çok şükür.
kızlarr cuma doğumgünümdü ya malum kocem sürprüz yapmış iş yerine çiçek ve pastayla geldi burdakilerin haberi var hazırlık yapılmış süper küçük çapta kutlama yapıldı falan çok güzeldi.
işten çıktık ben kuaföre geçtim komple ağda kaş manikür yaptırdım annemlere geçtik eşimle babam yemek sölemiş yedik içtik evimize geldik.sabah ben işe geldim 1 de çıktım iş görüşmem vardı orya gittim olumlu gibi ama bana göre olumlu değil sankim yol uzak buraya göre maaş süper ama
ordan çıktık yemek yedik eve geldim babamlara yemek yaptım yediler içtiler gittiler.bende temizliğe girdim6:30 başladım akşam23:00 da bitti bi kahve içtik öle yattık.
sabah kalktım 9 da kahvaltı hazırlayıp babamları çağırdım yedik içtik.sonra mutf.topladım eşimle dışarı çıkmak istemedik film izledik..sonra o çoıktı ben bi uyumuşum kalktım ütüleri yaptım. babamlar yemeğe gelmicez demişti zati bizde kocişle yemeğe çıktık kahvemizi içtik.eve geldik .öle kızlar ben dinlendim sayılır.
ÇENEM DÜŞTÜ HEEEE NE ÇOK YAZDIM.
merhbalar kızlar sanırım herkeste bir yorgunlıuk var.bende öyle
cumartesi 6 bucukta kalktım.7 bucuğa kadar büdüşümle oynadık falan uyuttum.sonra kalktım mutfağa giriştim.9 gibi de kardeşimi uyandırdım yardım için.uzun sürmez dedim ama anam 4 de bitirdik mutfak hep incik cıncık deli oldum.sonra boztepeye çıktık.orda dondurmamızı yedik oturduk falan.eve geldik.pazarda yine çamaşır ortalığı topla falan 16 :30 gibi dışarı çıktık ailece(kaygana hariç) gyeni yapılmış bir piknik alanı var burda oraya gittik.arkadaşlarla oturduk kolamızı içtik çekirdeğimizi çıtlattık.ordanda düğüne gittik.akşam eve 22:30 geldik.büdüşü yedir altını değiş uyut derken 23 oldu.eşimle oturduk 1:15 te yattık.sabah 9 da uyandım.çamaşır astım.büdüşün mamasını verdim işe geldiimm.
sen grafikerlikmi yapıyorsun.
ayyy çokk üzüldüm gelemeyeceğinize deseydin.
böcük hamile değil yeğeni oluyor onun cinsiyetei belli oldu.
ayy canım benim yaa.niye gidilmesin bee spor ayakkabıyla kurana.ben kapalıyım topuklarım kapansında nasıl rahat edersem öyle giyinirim.lamecım yoğunduda işte naparsın mecburen gidiosun inşallah bu hafta dinleneceğim bakalım.sneınde yoğun geçmiş =) ama snırım ruhen dınlenmiş oldun için sorun yok =) aman ii ol cnm ya
doru dıosun böcüğüm ya bıde bılıon bız pek evde durmuoz yemk şubu açısından alsamda tüketemıoz bazı şeyleri normldir yanı hep evde olsam bende harcarım kanımca =)
buzdolp bnde dolunca sınırlenıom cnm ya ama daha bubuyude evıme sığmaz =)
maşallahh bırnım =) sende yoğunmşsnnn şu cmrtesilerimizde ttil olsa dinlenmımızı anlasak
sanırım butunn topık yorgun =) ammada gemzişiz misfiler ağırlamışz maşallh bizee
ee peki erkekler biz kadar yoruldu mu sızce hautnlar =)=)
kızlar bu arada bnkalardan birine çğrı merkeızne bşvurdum. snırım çrşmba gunu görüşme için çağırcaklar olursa gidicem inşllh. 1 hfta gececı 1 hafta gunduzcu oluosun vardıyalı sistem hanı kısmet olurda =) belki ordan nrml bi yere geçerim gibi bir umudum var inşallah bakalım aksilik olmaz isebugun yarın ararlar görüşmeye çağrırlar ben heycanalardyım =))=)=)
bu arada pzr gnu moralımı bozan bişyi oldu =(
hemde çok
nese anlatım konuyu hemen
ben uzun kollu gömleğimi ,siyah kotumu altımada spor ayakkabılarımı giydim(sıyah)
kyıvldemlere geçtik dedi aykkbı bşka igysydın kşke nese bişiy demedım böle ii anne rhtım dedım sonra sesımı çıkartmadım nese sınırlendım ama sonra kayınpedeırmede demiş aykblrnı değiştirek falan die bende patladım tabı eşimin yanına arbaya geçmiştim deidm ben böle rhtım sinirden ağlamya bşldım baba deıdm lütfn bişiy deme gçeicek birzdan sinirden ellerim öle bir titriyorki anlatamam =( çok moralım bozuldu bu konu yuznden nese sonra kayınvldem ağladımı ve ellermın tıtredını görunce hemn gldi oturdu yanıma falan kötü bişiy demdim fln filan dedi nese anne tmm ddim oda zutmadı konuyu sustu benım moralım bozulduğuyla kaldım. yol boyunca elımı tuttu ama işte
kalp kırılınca yanı spor ayakkabyla kurana gidilmio mu ? ben mi yanlış yaptım acaba kızlar bi akıl verinnn
kayınpederıme dedım baba kusura bkma sana karşı bişiy yoktu sınırlerım boşldı dedim. telefonda bugun
kızlar bu arada hala regl olmadım.tam 14 gün oldu.dün gece test yaptım ama malesef negatif.
merhaba kızlar,,
benim de hem eşim, hem eşim, hem bebişim ve AYNI EVDE KAYIN VALİŞİM VAR...
2. sinde işim demek istedim banada yer varmı gelsem aranıza... :44:
hayırlısı canmm..
bi oğlun var galiba ikinci bebeği mi istiyorsun
MBLUE ciimm
bozma moralini niye gidilmesin ki kayınvaliden abartmış..
bizde geçen kayınvalidemle düğüne gittik gömlek ve kot giymiştim işten doğru geçtim zaten düğüne
ilk karşılaşma da laf etti adam gibi giyinmemişsin diye bende çağırma bi daha o zaman dedim ve düğün muhabbetimizde artk kapandı :)))))
evet bir oğlum var canım.yani olursa isterimde benim durum farklı ben polikistik over (pco) illeti var.adetlerim düzensiz oğlumda zaten tedavi vesilesiyle olmuştu.doktor bir doğumdan sonra belki düzelir demişti ama görünen oki hiç düzelme yok.
valla böyle cümleye böyle cevap.alkışlıyorum seni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?