Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

ne yapayım lamecim tutamıyom çenemi :)))
amann eşim tam destek arkamda o yüzden de çenem düşüo bazen

hoşbulduk caspersy...
bebeğim kayınvalidişte...
kayınvalidişimi kayınbabişe bağışlasın...

bebeğin ne kadarlık canm ne iş yapıosun anlat :))))

ayy canım benim yaa.niye gidilmesin bee spor ayakkabıyla kurana.ben kapalıyım topuklarım kapansında nasıl rahat edersem öyle giyinirim.

cnm kendı kızı açık ayakkbı giymiş ,yiyeni topuklu ayakkbı giymiş ,bende spor ayakkabı =)
ben de sinir oldum resmen sinirlerim bıoşaldı sinirden ağladım ki ben ince çorp fln giyecek durumda değildim regl durumnda ayklrım daha çok üşüo napim nese sonra ddine pişman oldu ama benım sınırlerım bozulduğuyla kaldı.. bide öle önemsiz bi konu üsütnde durmadım cvp vermedım ikide bir aynı şeyi söyleyince patladım sinirden.

cnm valla sende tam cvp vemrişin benım sorunum çok sınırlenınce ağlıyorum durduramıom kendımı öle bi hastlık gibi bişiy oldu bendede =(=(

2. sinde işim demek istedim banada yer varmı gelsem aranıza... :44:

merhaba kızlar,,
benim de hem eşim, hem eşim, hem bebişim ve AYNI EVDE KAYIN VALİŞİM VAR...

ay-yuzlum hoşgeldin cnm aramıza =) herzmn beklerız.bebeini rabbim koruusn sağlıkla hzurla büyüt inşallah.kayınvalde kısmına bişy diyemıyorz =)

mblue cim sen gelinsin canım.sen kızlarından daha uygun giyinmişsin dediğine göre.acaba kızlarına bişey diyemedi de seninde onlar gibi giyinmenimi istedi.inşallah bundan sonra karışmaz sana.ben çok kızıyorum ya.böyle giyimimize karışırlar ya.sanki biz bilmiyoruz nasıl giyineceğimizi.şu yaşımıza kadar onlar söyledide biz giyindik sanki.

Son düzenleme:
tam destek garantiii diyosun yani.bunu beğendim.
yaniii.. garanti olmasa o kadar çenem düşmez :))))

çok sinirlenmemiştim canm çünkü etek falan giyeyim dedim eşim yok dedi işe giderken etek mi giycen dedi (benim kocaa azcık delüü) o yüzden bende rahatça çemkirdim :)))))

mblue cıplak gıtmede ne gıyersen gıy hacı
kıme ne:82:bunun içinde üzülüp ağladın hee
kafana cok takıon
erken yaşlancan :86:

insanın patronunun tatilde olmasıda ayrı bi güzelD

benmıde ortak gtcek haftayayaşasın
patronumu cok sefıyom ama o gtmesın
valla ben özlüyorum benim patronu.öyleki hafta sonu onu görmek için dükkanına gittim.arkadaş diyo gidelim gidelim belki birer çeyrek verir bize.

senın gıbı işim olsunda gelsem keşkebu arada cteıs yarım altın aldım 256 tl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…