merhaba hoşgeldinn..
rabbim bebişini sana bağışlasınn...
kayınvaldiiş :))) bilemicemm
yer olmas olur mu her zaman beklerizz
merhaba kızlar,,
benim de hem eşim, hem eşim, hem bebişim ve AYNI EVDE KAYIN VALİŞİM VAR...
mblue.. canım ne alakası var... daha ne bekliyolar.... bence kafanı takma.. ama altta da kalma... bugünde keşke belirtseydin... kıyafetiim gayet uygundu.. yerine göre giyinmeyi biliyorum ve laf söylettirmem kendimee diye...
nevgülcüm... hayırlı zamanda gelir inş...
casperım.. valla takdir ettim seni... iyi cvp vermişsin...
ay yüzlüm.. hoşgeldin aramıza.....
hoşbulduk caspersy...
bebeğim kayınvalidişte...
kayınvalidişimi kayınbabişe bağışlasın...
ne yapayım lamecim tutamıyom çenemi :)))
amann eşim tam destek arkamda o yüzden de çenem düşüo bazen
bebeğin ne kadarlık canm ne iş yapıosun anlat :))))
ayy canım benim yaa.niye gidilmesin bee spor ayakkabıyla kurana.ben kapalıyım topuklarım kapansında nasıl rahat edersem öyle giyinirim.
MBLUE ciimm
bozma moralini niye gidilmesin ki kayınvaliden abartmış..
bizde geçen kayınvalidemle düğüne gittik gömlek ve kot giymiştim işten doğru geçtim zaten düğüne
ilk karşılaşma da laf etti adam gibi giyinmemişsin diye bende çağırma bi daha o zaman dedim ve düğün muhabbetimizde artk kapandı :)))))
2. sinde işim demek istedim banada yer varmı gelsem aranıza... :44:
merhaba kızlar,,
benim de hem eşim, hem eşim, hem bebişim ve AYNI EVDE KAYIN VALİŞİM VAR...
hoşbulduk caspersy...
yaniii.. garanti olmasa o kadar çenem düşmez :))))tam destek garantiii diyosun yani.bunu beğendim.
cnm kendı kızı açık ayakkbı giymiş ,yiyeni topuklu ayakkbı giymiş ,bende spor ayakkabı =)
ben de sinir oldum resmen sinirlerim bıoşaldı sinirden ağladım ki ben ince çorp fln giyecek durumda değildim regl durumnda ayklrım daha çok üşüo napim nese sonra ddine pişman oldu ama benım sınırlerım bozulduğuyla kaldı.. bide öle önemsiz bi konu üsütnde durmadım cvp vermedım ikide bir aynı şeyi söyleyince patladım sinirden.
cnm valla sende tam cvp vemrişin benım sorunum çok sınırlenınce ağlıyorum durduramıom kendımı öle bi hastlık gibi bişiy oldu bendede =(=(
ay-yuzlum hoşgeldin cnm aramıza =) herzmn beklerız.bebeini rabbim koruusn sağlıkla hzurla büyüt inşallah.kayınvalde kısmına bişy diyemıyorz =)
hoşbulduk caspersy...
insanın patronunun tatilde olmasıda ayrı bi güzelD
tereddütlü gelsemde iş varda daha eş bulamadık ama yazıyım dedim ynedeDD
insanın patronunun tatilde olmasıda ayrı bi güzelD
valla ben özlüyorum benim patronu.öyleki hafta sonu onu görmek için dükkanına gittim.arkadaş diyo gidelim gidelim belki birer çeyrek verir bize.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?