Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

bu ojeyı sürmeyı sırf bu sbpten sevmıom ya =( böcüğüm valla nasıl baş edionuz ojeyle anlamıom süreism gelmio benım sür çıkart sür çıkart yoruuo =) benı ojeeeeee

Ben geldim yuh 5 ÜYE 26 ziyaretçiiiiii
böcük nan ne söledin duymadım patlamış gitmiş be yawwwww

Son düzenleme:
bu ojeyı sürmeyı sırf bu sbpten sevmıom ya =( böcüğüm valla nasıl baş edionuz ojeyle anlamıom süreism gelmio benım sür çıkart sür çıkart yoruuo =) benı ojeeeeee

sorma yaa
1 aydır sürmuyorum ramazan ayı gelıo
Kuranın bıtmesı lazım
ramazandan sonra devam
ama zor olmuyo zaten hemen rengınden sıkılıyorum ama ayak parmakları cok zor
Ben geldim yuh 5 ÜYE 26 ziyaretçiiiiii
böcük nan ne söledin duymadım patlamış gitmiş be yawwwww

biş dedım patladı gıttıanam ıyıkı sıldım ne meraklı mıllet

Duygu zati hazırlık yapınca ben isterim gelsinler aradan çıksın bana göre tabi ha 5 kişi ha 10 kişi farketmez kolay gelsin şimdiden

lennn böcükkk okadan merak ettik yazsana sanki anladım gibin olsun yaz yine

=)=) böcüm maş. sana aykprmklarına kdr sürüosun ben zaaar üşenmsmde ttilimde bari süslü püslü dolansam =) rimel ve kalem oje dışında bişiy getrmıcme zati bide dudk prltıcı yetrli gibim
=) mkyj ypılmaz zaar günşte =) oje sürerim bolbol =)=) ttılya akşmşları silerim =) üşnmem ev gibi dert yok zati =)

5 aile oldu yok mu artıran

duyhas oh hepsi bir çıkçak

kuzum yap 1 kalıp kek ıslak olandan =) yada havuçlu ikisde kolay nasılsa =)
börek yap
poğaça
1 paket mkrnadanda salatasını yap
tmmdır =) yok üşnmm dersen bide kurbıye yap=) vaktım var dersen =)=) yprk sarmada en fes oluyor böle zmnlara=) milföyden börede olur anam yapcak çok şey varr =)=) öle hemncık hazırlarsın

istersenhfta içi bi temizlk yp . cuma akşmından etimkli ttlı yapabilirsin kekini kurbıyenı yapabilirsin =) yanı gözunde buyutme =) halledersınsen hamarat hatun senı =)

mbluee ne uyuşuk garusun len sen
azoce sürmeye bıle üşenıyon
ben desen bılem yapıom
yazın makyajda yapılmıo hee
ben hiç yapmam gerçi ben kışında yapmam benı bozar:97:

mbluee ne uyuşuk garusun len sen
azoce sürmeye bıle üşenıyon
ben desen bılem yapıom
yazın makyajda yapılmıo hee
ben hiç yapmam gerçi ben kışında yapmam benı bozar:97:

nan böcük napım tam oje sürüdm gün kociş gelio hayda dıom daha yenı sürdüm hop bida sil bida sür uğraşmak gelmıo içimden ben bide en sevdım renk vişne çürü =) bayılıom o renge ama hemen silince bida sürmk glmıo içimdne =( ama tatilde hergn sürcem hem ben manikursuz dolanmıom tmm mı :86:

Son düzenleme:

wuww havan batsın
manıkürümle döverım dıon yanı

Aslında yaparım bir sürü şey ama cumartesimi sırf mutfağa ayırmak istemiyorum kolaylarından cuma gününden yapıcam tamam hem o kadar kişi çok yoruluyorum şunu yapayım bunu yapayım diyorum bi bakmışım ölmüşüm yorgunluktan 4 çeşit yeter diye düşünüyorum

Böcükkk yine okuyamadım nese anladım ama yazılanlardan tatlım

ay hatunlar bende gitar çalmayı öğrencem inşalalh =) ama zor ya püff
dün çalışmya başladık kocişle bugun parmklarımın uçlrı acıo =( nasıl örencem ben ya püffff

anladım cnm çekınıyo olabılırsın
mesela ben köyde daha rahat gıyınıyorum daha açık olabılıyorum
ama ıst da bakışlardan rahatsız oluyorum çalıştığım yer zaten sanayı
eşimin tarafı zaten ohooooordada sorun olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…