Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

böcüğüm kavuştum kuzuma dün gece koyunkoyuna uyumuşuz sonra babası yatağına yatırmış

mbluee tatlim ne güzel piknik yapmışsınız bende öle vakit geçirmeyi severim illaki bi restrona yada eğlence mekanına gidim demem sıklırım zati öle

duygucum
kış hazırlıkları son sürat haaa tatlim dondurucudan çıkan çile pastalarda güzel olmaz sanki
ben çileği atarım 1 kg olarak poşetlerde kışın çıkarır reçel öle yaparım ne güzel bi koku sarar evi missssssss

patiğim hoşgeldin tatlımm

çileği püre halinde yapıcam pastaların üstüne çok güzel oluyo
Mısır alıcaktım annem şimdi alma dedi almadım

böcmmmm oh sende gezmişin dün =)
valla ne kadan güzel ucuz ucuz almışın banda lazım kot =( bol gelio öbür kotlarım düşüo yenısını almakta fayda varr

hanımlar bu arada yarın iş görüşmesıne gidicem çağrı merkezi(bnka) hakkımda hayırlı olması için dua edın lutfen
kafam karışık çağrı merkezi konusunda diyorum en azından ordan içeri geçiş şansım olur belki anı inşllh olur bklım

Günaydın kızlarr.çok uykum var sabah arayıp oda arkadaşıma gelmicem uyuyacam dicektim ama telefonunu kaydetmemişim.mecbur geldi.bu arada oda arkadaşının telefonunu nasıl kaydetmeidn diye soracaksanız cevapda arkadaşım 50 küsür yaşında bir adaamm. Müdürüm yok izinde.

sağol cnm
zamanla bollaşıyo bende beden bulamadım 2 tane beğendığımın
zamanda yoktu h sonu bakcem gene
25 beden gıyyom ben cok nadır 26:92:

bırsen

Yine muzipliğini yaptın nevgülüm komik garuuuu

duyhas cnm senın çilekler yeter hepimize )=)

birsencım kızına kavşman açok svndım =) cimcime nasıl keyfı yerındemı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…