böcüğüm kavuştum kuzuma dün gece koyunkoyuna uyumuşuz sonra babası yatağına yatırmış
mbluee tatlim ne güzel piknik yapmışsınız bende öle vakit geçirmeyi severim illaki bi restrona yada eğlence mekanına gidim demem sıklırım zati öle
duygucum kış hazırlıkları son sürat haaa tatlim dondurucudan çıkan çile pastalarda güzel olmaz sanki
ben çileği atarım 1 kg olarak poşetlerde kışın çıkarır reçel öle yaparım ne güzel bi koku sarar evi missssssss
böcmmmm oh sende gezmişin dün =)
valla ne kadan güzel ucuz ucuz almışın banda lazım kot =( bol gelio öbür kotlarım düşüo yenısını almakta fayda varr
hanımlar bu arada yarın iş görüşmesıne gidicem çağrı merkezi(bnka) hakkımda hayırlı olması için dua edın lutfen
kafam karışık çağrı merkezi konusunda diyorum en azından ordan içeri geçiş şansım olur belki anı inşllh olur bklım
Günaydın kızlarr.çok uykum var sabah arayıp oda arkadaşıma gelmicem uyuyacam dicektim ama telefonunu kaydetmemişim.mecbur geldi.bu arada oda arkadaşının telefonunu nasıl kaydetmeidn diye soracaksanız cevapda arkadaşım 50 küsür yaşında bir adaamm. Müdürüm yok izinde.
böcmmmm oh sende gezmişin dün =)
valla ne kadan güzel ucuz ucuz almışın banda lazım kot =( bol gelio öbür kotlarım düşüo yenısını almakta fayda varr
hanımlar bu arada yarın iş görüşmesıne gidicem çağrı merkezi(bnka) hakkımda hayırlı olması için dua edın lutfen
kafam karışık çağrı merkezi konusunda diyorum en azından ordan içeri geçiş şansım olur belki anı inşllh olur bklım
Günaydın kızlarr.çok uykum var sabah arayıp oda arkadaşıma gelmicem uyuyacam dicektim ama telefonunu kaydetmemişim.mecbur geldi.bu arada oda arkadaşının telefonunu nasıl kaydetmeidn diye soracaksanız cevapda arkadaşım 50 küsür yaşında bir adaamm. Müdürüm yok izinde.
gece 2 idi yattık.sabah da 7 de uyandı mamasını yaptım altını değiştim biraz oynasın dedim.saat 9 oldu gözlerini ovmaya başladı uyutayım dedim mızmızlanmaya başladı.ne ağlıyo ne ağlamıyor böyle sinir bir hal.kavga dövüş uyuttum sonunda.