Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

bencede yeterli cnm yorma kendini hiç =) kolaya kaç

kızlarrrr ben kaçarrr herkeşlere iyi akşamlarrrrr

böcük hızlı hızlı baktım güzel ferah ev sanırım ne kadanmış peki

mbluuuuee tatlım çocuk yok olana kadar ne öğrenirsen öğren tatlışşş yaparsın sen hamarat hatun

sanada amma misafir geliyo yorma kendini çalışan hatunuz biz mazur görsünler bi zahmet kolay gelsin kuşum

anammmm patik gelmiş didiyom ama ben yaaaaa

Son düzenleme:

eve bakmaktan fıyata bakaamadın demı
204 bın

böcüük ne güldüm hee durumuna..
bu arada ben o eve o parayı vermem çünkü bnm için masraflı ev :)

banyosunu tekrar kırar baştan yaparım,mutfağını da..

renkleri felan çok vasat...

Son düzenleme:
ben ojeyi bıkıp usanmadan siliyom sürüyom valla..
ojesiz hoşuma gitmiyor tırnaklarım..

bi keresinde tırnağın kenarında minicik kalmış görmemişim..çıkınca farkettim..tekrar girmiştim duşa

=)=) şimdi tatilde bende baya bir rahat giyincem püfüf püfür =) bekle benı bodrumm bodrumm =) ahh ahh bi glsede günümüz gitsek rhtlasakda gelsek

iyi akşmlr cnm bennmm ay inşllh öğrenırım cnmya azıcık azım etmem lazım ama kocişte sıkılıo =)=) bi yandanda araba kullandırıo =) kocam benim öğretmenım =) en sevdiğim öğretmen ilk defa

eve bakmaktan fıyata bakaamadın demı
204 bın
,

böcüm aman kocaman ev napcan temizliği zor herşeyi zor 1. katta 2 . el hiç gzel değil üzldüne değmez tatlım

güzelliklerrr epinzii öpüomm =) eve gidince neyı nasıl ypcamın progrmını tasarlıyoum kafamda =)

parka geçicez yemk için neler etcemi plnladım menum nasıl acep =) sordummu sız ehtrlamıom ama

- soya soslu kızarmış tvuk
-yaprak sarma
-mücver
-patates haşlama
-patlıcan saltası
-kahvaltılıklar
-domates-maydonoz
çay=)

patıkım bende oraları beğenmedım ama o kadar kadı kızndada olur
evın genışliğ ve planı güzel bence
hee bıde benım yaşadığım semtte 200 olupta bundan daha ufak olanlar var 120 140 mt gıbı

olsunda o kadar masrafa razıyım ama hayal tabıkı

ben işe gelmış bulundum eve dönemezdım bugun böle

mblue yüksek ama cnm bence değer cko beğendım he pahalı mı evt ama benım baktıklarıma göre planı güzel ve büyük

böcüğümya üzülme die diorum inşlalah senınde gönlunce bi evin olur tatlım. rabbım daha guzelnı versın sana inşllh ve isteyen herkeslere aminnn=) banada 3+1 lutfen 100m2 olsa yeter bana =)

böcüğümya üzülme die diorum inşlalah senınde gönlunce bi evin olur tatlım. rabbım daha guzelnı versın sana inşllh ve isteyen herkeslere aminnn=) banada 3+1 lutfen 100m2 olsa yeter bana =)

amın cnm
sende siparış verıyon hazar
baana 100 yetmez

günaydınlarrrr
Günümüz güzel çabucak ve bol muhhabetli geçsin inş.

günaydınnnnnnn

mblue olsun nan siparşte olsa kabul olsun cnm
ne edıon bakımm
dün evde mıydın

bırsen günaydın cnm
kızına kavuştun mu

lamecım birsencim böcğüm tkerar gunaydınlar =)

birsencim amin cnm bol muahbetli ve tez geçsin gunumuz =)

böcüğüm : dedimya dun heralarla bızım eıvn yanındaki parkta yemek yicez bişyiler hazırlıp dedım =)
çok güzel geçti piknik masaları var parkta orda çayımızı demledik sohbet muhabbet süper geçti =) 12 de yattım ancak duş al saç kurut derken=)
arada böle şeyler yapmak lazım kendı adıma ben çok eğlendim dün =) mikemmeldi menumuzde çok ciciydi =) öle alel acele ne yaptıysak onu yıdık :) ama çok keyıflıydı bee

he evt sonradan hatrladım
cok güzel geçmiş işte daha nolsun demı

bızde dün dışarda yedık hıc yıyesım yoktu zaten tabaklar yarım kaldı
ütü falan yalan oldu
dün maviden pantolon aldım 2 dene hemde cok ındıırmlı fıyata
normalde 200 tl ıkısı bende 60 tl verdımbugun teslım alcam paçalarda onlara aıt
çalışanlar arkadaşımız olunca
2 tane daha alcemm bıde tşört alcem beden kalmamış gelcek:86:
eve gıttım beyazları attım renklılerı topladım
bugun ıkısınıde ütü yapcem
yemek yapcamfalan:82:

Günaydın kızancıklar nasılsınız bakem
dün pazara bi gittim gene reçellikler aldım bugün annemle ayıklıcaz çileğin son haftasıymış haberiniz olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…