Aslında yaparım bir sürü şey ama cumartesimi sırf mutfağa ayırmak istemiyorum kolaylarından cuma gününden yapıcam tamam hem o kadar kişi çok yoruluyorum şunu yapayım bunu yapayım diyorum bi bakmışım ölmüşüm yorgunluktan 4 çeşit yeter diye düşünüyorum
Aslında yaparım bir sürü şey ama cumartesimi sırf mutfağa ayırmak istemiyorum kolaylarından cuma gününden yapıcam tamam hem o kadar kişi çok yoruluyorum şunu yapayım bunu yapayım diyorum bi bakmışım ölmüşüm yorgunluktan 4 çeşit yeter diye düşünüyorum
kızlarrrr ben kaçarrr herkeşlere iyi akşamlarrrrr
böcük hızlı hızlı baktım güzel ferah ev sanırım ne kadanmış peki
mbluuuuee tatlım çocuk yok olana kadar ne öğrenirsen öğren tatlışşş yaparsın sen hamarat hatun
anladım cnm çekınıyo olabılırsın
mesela ben köyde daha rahat gıyınıyorum daha açık olabılıyorum
ama ıst da bakışlardan rahatsız oluyorum çalıştığım yer zaten sanayı
eşimin tarafı zaten ohooooordada sorun olmaz
kızlarrrr ben kaçarrr herkeşlere iyi akşamlarrrrr
böcük hızlı hızlı baktım güzel ferah ev sanırım ne kadanmış peki
mbluuuuee tatlım çocuk yok olana kadar ne öğrenirsen öğren tatlışşş yaparsın sen hamarat hatun
,eve bakmaktan fıyata bakaamadın demı
204 bın
patıkım bende oraları beğenmedım ama o kadar kadı kızndada olur
evın genışliğ ve planı güzel bence
hee bıde benım yaşadığım semtte 200 olupta bundan daha ufak olanlar var 120 140 mt gıbı
olsunda o kadar masrafa razıyım ama hayal tabıkı
ben işe gelmış bulundum eve dönemezdım bugun böle
mblue yüksek ama cnm bence değer cko beğendım he pahalı mı evt ama benım baktıklarıma göre planı güzel ve büyük
böcüğümya üzülme die diorum inşlalah senınde gönlunce bi evin olur tatlım. rabbım daha guzelnı versın sana inşllh ve isteyen herkeslere aminnn=) banada 3+1 lutfen 100m2 olsa yeter bana =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?