Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

böcüm ben sana 3 beden büyük gelriim 28giyiyom benn =(

ya kzılar yarın iş görüşmem var dıom duymuonuzmuu

duyhas cnm guelg ule ye reçllrini artık evde btiince sana gelriz

laydyycim nasıl gido evde dinlenme dönemiii =)

güzel canımda geç kalkınca aptal tavuk gibi hissediom kendimii iş görüşmen mi var memnun değilmisinkine işinden

anne olmak zor ama güzeldır

canım bide süt izni var 1 bucuk saat.

hava atma lenn
benım eve gtmem 1 saat ızın neyım olmaz banane etcukk

mbluee ben cocuk bedenıyım

günaydın kızlar
laddyyy tatlım günaydın ama bize tünaydın öğle yimeği yicez biz sen günaydını nevgüle söle bence

mbluee tatlım hayırlısı olsun cnm

Son düzenleme:
nevguum maş. Iyi bile dayanmışın = )

oooyyy önce kızdım ama sonra dayanamadım aldım kucağıma sevdim.öptümm öptüümm kokladım.kuzu dur o yaa.gece 2 de yatmamızın sebebi büdüşüm değil.büdüşüm 11 bucuktu yattı.tvde film vardı ona baktık.

güzel canımda geç kalkınca aptal tavuk gibi hissediom kendimii iş görüşmen mi var memnun değilmisinkine işinden

cnm yurt dışına inşaat işçisi gönderıyorum a dan z ye onların işlemleri takipleri bende emın ol cahil adma laf anlatmak hiç kolay olmuyor biri bi yere gidemince suçlu ben oluyorum ben adama a hava alanı dıom adam b ye gidio =) sonra suçlusu ben oluyom burda haftanın 2 gunu abla yok eşine eve doktor gelio yemk koy kaldır yıka. şimdi 1 hafta tatile çıkıcak yemk yap kaldır srvıs yap inan çok zor geliyor cnm hftda bir pazara çık bööö gelio = )
hanı çağrı merkezi vardıyalı şu bu olucak ama kendımı sevdırırsem içeriye geçerim gibi düşünüorum inşllh öle olur bakalım uğraşacağım yarın bi gideyimde görüşmeye en azından bnkanın çağrı merkezi şartları sosyal hkları daaha fazla burda herturlu zor

Hayırlıysa olsun canım iş görüşmen

amın ttlım teşekkr ederim

laddyyy tatlım günaydın ama bize tünaydın öğle yimeği yicez biz sen günaydını nevgüle söle bence

mbluee tatlım hayırlısı olsun cnm

sağoll bırsencım inş. hyırlı olur bakkalım =) diorum rabbım gönlume göre ver verde köşeyi dönim rabbım herşeyi gönlum gibi versin aminnn =)

mblue o zaman hayrlısıyla güzel geçer inşallah olur canım

birsens seninde kızın geldi demi dün hasret gidermişinizdir ana kız

mblue hayrlısı olsun cnm
bı işin olmaması kötü
mesela bızım çaycı 10 gun gıttı ben cok yoruldum
keşke gelmeseydı başkasını alırdık ama öle senın gıbı pazar ve yemek asla yapamam
çağrı merkezlerınıde ben sevmım yaa

Günaydın patik hanım nasılsınız bakalım
saol cnm iyiyim şükür..

2 kişi o kadar reçeli nasıl bitiriceksiniz cnm yaa :))

mısırı dondurulmuşlardan al uğraşmana deymez...nasılsa onun bi katkı maddesi yok bildiğimiz mısırı donduruyorlar,aynı evde yapacağın işlem..
h geldun cnm
nasıl gıdıyor
ne zaman görcez senı evı

:
daha zor cnm başka işlerimizde vardı ilgilenemedik evle hiç :S

hıı hadi bakalım hayırlısı ,inşallah tez zamnda gönlüne göre bir iş bulursun cnm..

Son düzenleme:
patıkım h geldın tekrar
olsun bız beklıyoruz ve evını cok merak edıyoruzduygu kış boyu reçeel yıycek herhal:)

kimsecikler yok birben öffff nirdesiniz nan yemek yimediniz mi
ballll yok bugün nrde lamede yokkk

=) nevgul ozmn büdşünün suçu hiç yok hakketmişin =) bduuşnle yatydın uykunu almış olcaktın bak =) sen büdüşünüe uy bundan sona cnm

mblue hayırlısını nasip etsin rabbim sana canım.

amin cnm inşallah hyırlısıysa olsun

mblue o zaman hayrlısıyla güzel geçer inşallah olur canım

birsens seninde kızın geldi demi dün hasret gidermişinizdir ana kız

laydycim inşllh güzl geçer cnm dedın gib i =)

böcüm bu işi bulmama olan abla yzunden gidiorum başkası olsa asla gitmem yemk işinide ona destek olmak adına bşkası için okdr uraşmam sırf eşi hasta borçları var die cnm zaten şimdide çıkp işe girmek istiom cnm bşka
çağrı merkezi ii olmuyor ama ben orda başarılı olur kendımı gösterırsem geçerim hemencik içeri çok çlşmam lazım yanı canemm

ben yemeğe gidiyorum afiyet ossun kızlar.

sanada afiyet olsun nevgulum

amin patiğim inşllh baklım.

büdüşümün hiçbir zaman suçu yok.annesinin şekeride pamuğuuu.eşimde geçen kızıyo ona.bende eşime kızdım ona kızmaya hiç hakkımız yok sonuçta anne beni dünyaya getirin diye bizi telefonla aramadı.biz gelsin diye çok dua ettik.rabbimde gönderdi onu.emanete hiyanetli,k etme dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…