patiğim.. hoşgeldin canım...
nevgülüm.. valla senin yerinde olsaydım alırkın eşimel oğluumu, cuma akşamında çıkar giderdim aydere... pansiyonalr çok uygun.. 2 gece kalır pazar akşamı dönerdim.... hayran kalmıştım orayaa...
gerçi şimdi kalabalıktır.. biz eylül sonunda gitmiştik.. hava çok güzeldi ve tenhaydı....
ben alırım gelmek isteyen bir eş olması lazım karşımda lamecim.bir bahane bulur kesin.
canım sende emrivaki yap o zamann....
kaç kez geçmişi okudum taz yazcam patron gelıy tam yazcam müşterı gelıyy:84::84:
duygu ıyı tatıler sımdıden cnm 1 hafta dahı olsa dınlenmış olursun süper geçer
lame senın eşinin ıznı yokmuş sanırımolsun cnm sen dınlen bı yerlere gt gez benımde ıznım var kocaman yok aynı durumdayız
ben ablamın doğumunda kasım gıbı cıkcam ona yardımcı olmak için
nevgül çemkır az bak nasıl senı göturuyo tatıle
geçen yıl maddı olarak gıdemedım anneme eşim gıttı ben kaldım
bu yıl kendı bırıktırdıklerıme bılet alıp gıttım hıc orda para harcamadım
daha kım vardı
patık evını merak edıyourm senı
canım sıkıldı kayınvalideme
böceğim tatil işi benimde sürekli yaptığım bişey olmadığı için benim için lüks sayıldığı için durumumuzuda bildiğim için bu konuda ona çemkiripte onu üzmek istemem.bana istanbul sözü var ama inşallah kısmet olurda gideriz.
ben izne daha pazartesi çıktımm ne zaman geliim die arayıpp duruyorr bende anne dedim benim daha eksiklerim var biraz onları tamamlayacam evim temzilensin falan dedim arkadaşlarımla görüşecem biraz tatilin tadını çıkarayım gelirsin dedim dün yine aramış bebişe aldıklarımı valizledim bekliom dedi mdün kayınbabam eşimi aramış annen gelsin mi diye dünden eşim annemi çağıralımmı artıkk dedii bendee yeter ya hergün hergün izne çıkalı 3 gün olduu bıktırdınızzz insanca söledikk yaa ben konuştum annenle ne iki araya düşüyorr dedimm kendi halime oturuyum biraz nie böle yapıyorsunuz dedimm kayınvalidem aradı sabahta açmadımm sinir oluyomm kadınaa
ben izne daha pazartesi çıktımm ne zaman geliim die arayıpp duruyorr bende anne dedim benim daha eksiklerim var biraz onları tamamlayacam evim temzilensin falan dedim arkadaşlarımla görüşecem biraz tatilin tadını çıkarayım gelirsin dedim dün yine aramış bebişe aldıklarımı valizledim bekliom dedi mdün kayınbabam eşimi aramış annen gelsin mi diye dünden eşim annemi çağıralımmı artıkk dedii bendee yeter ya hergün hergün izne çıkalı 3 gün olduu bıktırdınızzz insanca söledikk yaa ben konuştum annenle ne iki araya düşüyorr dedimm kendi halime oturuyum biraz nie böle yapıyorsunuz dedimm kayınvalidem aradı sabahta açmadımm sinir oluyomm kadınaa
ınş cnm
buluşuruk ıst a gelırsen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?