Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

patiğim.. hoşgeldin canım...

nevgülüm.. valla senin yerinde olsaydım alırdım eşimle oğluşumu, cuma akşamında çıkar giderdim aydere... pansiyonalr çok uygun.. 2 gece kalır pazar akşamı dönerdim.... hayran kalmıştım orayaa...

gerçi şimdi kalabalıktır.. biz eylül sonunda gitmiştik.. hava çok güzeldi ve tenhaydı....

Son düzenleme:

ben alırım gelmek isteyen bir eş olması lazım karşımda lamecim.bir bahane bulur kesin.

canım sende emrivaki yap o zamann....

emrivaki yaparsam karadeniz damarı tutar.birden hırçın dalgalarını savurmaya başlar sahile. şaka bi yanada şuan bişey diyemem zaten gerçi oda düşünüyor.durumumuzu düzeltiğimiz an dicem gidelim bir yerlere diye.ben istanbula gitmek istiyorum kızkardeşlerim abimler orda.

Son düzenleme:
kaç kez geçmişi okudum taz yazcam patron gelıy tam yazcam müşterı gelıyy:84::84:

duygu ıyı tatıler sımdıden cnm 1 hafta dahı olsa dınlenmış olursun süper geçer

lame senın eşinin ıznı yokmuş sanırımolsun cnm sen dınlen bı yerlere gt gez benımde ıznım var kocaman yok aynı durumdayız
ben ablamın doğumunda kasım gıbı cıkcam ona yardımcı olmak için

nevgül çemkır az bak nasıl senı göturuyo tatıle
geçen yıl maddı olarak gıdemedım anneme eşim gıttı ben kaldım
bu yıl kendı bırıktırdıklerıme bılet alıp gıttım hıc orda para harcamadım

daha kım vardı
patık evını merak edıyourm senı

böceğim tatil işi benimde sürekli yaptığım bişey olmadığı için benim için lüks sayıldığı için durumumuzuda bildiğim için bu konuda ona çemkiripte onu üzmek istemem.bana istanbul sözü var ama inşallah kısmet olurda gideriz.

ayy tatiill...

biz de bu sene gidebilirsek ilk tatilimiz olcakk..

görümcem var antalya da eşim oraya gidelim dio ama bakalım denk gelirsee

ınş cnm
buluşuruk ıst a gelırsen

ben izne daha pazartesi çıktımm ne zaman geliim die arayıpp duruyorr bende anne dedim benim daha eksiklerim var biraz onları tamamlayacam evim temzilensin falan dedim arkadaşlarımla görüşecem biraz tatilin tadını çıkarayım gelirsin dedim dün yine aramış bebişe aldıklarımı valizledim bekliom dedi mdün kayınbabam eşimi aramış annen gelsin mi diye dünden eşim annemi çağıralımmı artıkk dedii bendee yeter ya hergün hergün izne çıkalı 3 gün olduu bıktırdınızzz insanca söledikk yaa ben konuştum annenle ne iki araya düşüyorr dedimm kendi halime oturuyum biraz nie böle yapıyorsunuz dedimm kayınvalidem aradı sabahta açmadımm sinir oluyomm kadınaa

ne kadar kalcak sende
offf amma meraklıymış sana

ayy amma bunaltmışlar hakkaten canım ya..
ama sen üzülme bebişini de üzme olur mu tatlıımm...

bi iki hafta sonra gelsin canım aaaa

evet uzak en az kırkını çıkarır öle giderim dedi bana soran yokki ne kadar istersen öle kalıım falan yokk yanii benm aNNEM burda 9 ay boyunca tüm sıkıntımı çektii bi 40 gün dahamı çekemeyecek sanki işte işine geldiği gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…