casperım senın patron yıllık ızıne neyım cıkmıyor mu
h geldın cnm bu arada
lady 19 kılonun hemencık verırsın beben olsunda gerısı kolay ama kılo vercem dıye yememezlık etme
süt lazım bılıon
nevgül amanda aman h geldın enes içinde üzülme hacı ya anasın dayanamıon blıom ama düşe düşe büycek işte
casperım senın patron yıllık ızıne neyım cıkmıyor mu
h geldın cnm bu arada
lady 19 kılonun hemencık verırsın beben olsunda gerısı kolay ama kılo vercem dıye yememezlık etme
süt lazım bılıon
nevgül amanda aman h geldın enes içinde üzülme hacı ya anasın dayanamıon blıom ama düşe düşe büycek işte
hoşgeldin topiğimizin sahibi nassın bakemslm güzeller
nasılsınız bakalım...
yine işler yoğun yoğuunn...
ama patroncuk yokken geleyim dedim nasılsa bitmez bu işler :)))))
hoşbuldum.layyydyy ne mutlu sana ya evdesin.aklım şimdi eneste.sabah da düştü gene çok canım sıkıldı.tutunup kalkıyo ya çok düşüyo ya.bide başının üstüne düşüyor çok canım sıkılıyor.
hoşgeldin tatlım seni bide topiğin hamaratı ilan ediyorum
Hem İş hem eş hem kaynana bakan hem ana hemide bahçe işleri yapan hamarat garuuu
hoşbuldum böceğim.evet sabah dedim oğlum kaç defa düştün acaba kaç defa daha düşücen.düşün eltim üçüncü kattan duymuş 2 saniyede geldiki acaba nevgül işe gittide enes uyanıptamı düşmüş diye.sağolsun onun duyarlı olmasınada sevindim.
hoşgeldin topiğimizin sahibi nassın bakem
olur öle şeyler datlım biz de düşe kalka geçirdik o günleri napalım Rabbim korusun meleklerimizi
Yeni gelen kızlar hoşgeldiniz
haftaya cuma tatile gidiyoruz didimeHaftasonuna sadece benim iznim yok pazar günü dönücez
haftaya cuma tatile gidiyoruz didimeHaftasonuna sadece benim iznim yok pazar günü dönücez
hoşgeldin topiğimizin sahibi nassın bakem
olur öle şeyler datlım biz de düşe kalka geçirdik o günleri napalım Rabbim korusun meleklerimizi
Allah razı olsun.düşünüp gelmiş iyi gacıymış bak sevdim.
bişi olmas annesi üzülme sen..
bide düşüp kalkınca acıyan yerlerini ovup yaramazlığa devam ediolar ya hasta oluyorum o hallerine ya
amin amin.bu bişey değilde asıl ağustosda köye çıkacaz bakalım orda neler olacak.rabbim korusun.
bizde geçen sene gittik azra 10 aylık falandı .artık bi kaçgün sonra merdiveni engebeli yerleri eşikleri hep biliyodu nasın tikkatli geziyodu evde zati emekliyodu yeni yeni yürümeye başlamıştı korkuyodu yavrum.
bende acabalarla gitmiştim ama çok güzel oldu azra içinde .
ayy yavrum benimm :))),hiç sorma yaa ısrarla yine aynı yere gitmek istiyor.
bizde geçen sene gittik azra 10 aylık falandı .artık bi kaçgün sonra merdiveni engebeli yerleri eşikleri hep biliyodu nasın tikkatli geziyodu evde zati emekliyodu yeni yeni yürümeye başlamıştı korkuyodu yavrum.
bende acabalarla gitmiştim ama çok güzel oldu azra içinde .
aşağı inene kadar diyo neler geçti içimden.tüyleri diken diken olmuş.sağolsun öle duyarlıdır.
Nerde bir hafta benim iznimi kaldırdılar malesef hafta sonuna gidiyoruz babamlar bir haftalığına tuttu herkes orda buluşcak bizde cuma-cumartesi-pazar ordayız buna da şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?