Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

Yeni gelen kızlar hoşgeldiniz
haftaya cuma tatile gidiyoruz didime Haftasonuna sadece benim iznim yok pazar günü dönücez

hoşbuldum böcükümm
ayy hiç tatil yapar mıı
iş aşkı var benm patronda pazar günleri bile gelio :)))

hatta düğün sabahı 9 da işe gelmiş
ben o zaman çalışmıodum burda ama diğer arkadaşlar söyledi

hoşbuldum böceğim.evet sabah dedim oğlum kaç defa düştün acaba kaç defa daha düşücen.düşün eltim üçüncü kattan duymuş 2 saniyede geldiki acaba nevgül işe gittide enes uyanıptamı düşmüş diye.sağolsun onun duyarlı olmasınada sevindim.

slm güzeller
nasılsınız bakalım...

yine işler yoğun yoğuunn...
ama patroncuk yokken geleyim dedim nasılsa bitmez bu işler :)))))
hoşgeldin topiğimizin sahibi nassın bakem

olur öle şeyler datlım biz de düşe kalka geçirdik o günleri napalım Rabbim korusun meleklerimizi

Allah razı olsun.düşünüp gelmiş iyi gacıymış bak sevdim.

haftaya cuma tatile gidiyoruz didime Haftasonuna sadece benim iznim yok pazar günü dönücez

ayyyyy amanda aman kıskansam mı ne

bişeyi anlamadım duygucum hafta sonuna mı gidiyonuz 1 haftalığına mı?

iyi tatiller tatlııımmmm

hoşgeldin topiğimizin sahibi nassın bakem

olur öle şeyler datlım biz de düşe kalka geçirdik o günleri napalım Rabbim korusun meleklerimizi

iyiyim canımcım çalışmaya devaamm....

amin amin.bu bişey değilde asıl ağustosda köye çıkacaz bakalım orda neler olacak.rabbim korusun.

bizde geçen sene gittik azra 10 aylık falandı .artık bi kaçgün sonra merdiveni engebeli yerleri eşikleri hep biliyodu nasın tikkatli geziyodu evde zati emekliyodu yeni yeni yürümeye başlamıştı korkuyodu yavrum.
bende acabalarla gitmiştim ama çok güzel oldu azra içinde .

inşallah benim içinde öyle olur bisen ya.çok endişeliyim valla.

hiç sorma yaa ısrarla yine aynı yere gitmek istiyor.
ayy yavrum benimm :))),

akıllı kız maşallahh :)))

alt komşumun kızı var 1,5 yaşında sehpa kadar boyu var bi tatlı yürüo ki minicik etekler giyiyo bide sıpaa

Nerde bir hafta benim iznimi kaldırdılar malesef hafta sonuna gidiyoruz babamlar bir haftalığına tuttu herkes orda buluşcak bizde cuma-cumartesi-pazar ordayız buna da şükür

ayy ne güzel televizyondada deniz gördükçe içim gidio ii tatiller sana şimdiden hafta sonu olsada değer yani

aşağı inene kadar diyo neler geçti içimden.tüyleri diken diken olmuş. sağolsun öle duyarlıdır.

efferimm onaa

Nerde bir hafta benim iznimi kaldırdılar malesef hafta sonuna gidiyoruz babamlar bir haftalığına tuttu herkes orda buluşcak bizde cuma-cumartesi-pazar ordayız buna da şükür

ne kadan şanslısın hafta sonuna didime gitmek rüyada görürüm ancak 2 günlüğüne.
ayyy canım benim yerimede eğelen ohh bu sene ben totomun üstüne oturdum.

ayy kızlarr yazmaıom idare edin 3 tepsi kurbbıye yaptımda geldim masama ablaya yolluk yptık =) kurhbıylerı köye getircke gelen giden olur die işte nese ben kalkımda hazırlancam mcuukslardım hepinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…