ayy kızlarr yazmaıomidare edin 3 tepsi kurbbıye yaptımda geldim masama ablaya yolluk yptık =) kurhbıylerı köye getircke gelen giden olur die işte nese ben kalkımda hazırlancam mcuukslardım hepinizi
ayy kızlarr yazmaıomidare edin 3 tepsi kurbbıye yaptımda geldim masama ablaya yolluk yptık =) kurhbıylerı köye getircke gelen giden olur die işte nese ben kalkımda hazırlancam mcuukslardım hepinizi
duygucum.. oh ne güzel... inan ki bazen 2 gün bile yetiyorr.....
kızlar benim iznim varda ne oluyorr... eşimin yok... beraber çıkamıycaz....bende yazlnız çıkmak istemiyorum..... off offf(
Anam kızlar sizin niye izniniz yok hadi ben son çalışma ayımdayım sizin neden yok
denk gelmio mu canım izinlerinizz
benim kocanın 20 gün izni var benim yok buraya yeni başladığımdan dolayı
offf netcez bilmem kızımla 10 gün trabzona gidicekler sonrasınada Allahkerim
bakalım 3-5 günlüğüne ramazandan sonra kaçıcaz biyere
onu bunu geçtimde yine yavrumdaan ayrılcam offff nedir bendeki şans
sen trabzona gelemicen öylemi.gerçi ağustosda gelsen yine görüşemeyiz malum ben köyde olacam.
gelemicem bu sene gelince haber vericem sana nevgülüm burdan duyuru yapicaktım önceden
görşürdük tatlım
bi boztepe yapardık ayyy ne güzel yaaa
patikiiimm hoşgeldinn.nasılsın.evi hallettinmi
hoşbuldum cnm bnm,başka işimiz var maalesef evle pek ilgilenemiyoruz ki :S
bugün o işler biticek ama..yarından sonra evle ilgilenicez inşallah..
olsun iş güç olsun napalım :)
nette hala bağlanamadı eve..hem ptesi gelcek diyorlar arıyoz yok 2 gün sürebilir bilmemne
allah sağlık versin herşey halolur.uzakdoğudanmı gelecekmiş net de 2 gün sürebilir diyolar.
zaten herşey satana kadar..
cnm tatil de yapman lazım ama..okudum fındık toplıcakmışsınız...eşinle hiç konuştunmu bu konuyu en azından 2 gün kaçın bi yerlere,kayganan olmadan :)
konuştum durumumuz biraz daha düzelsin söz gidecez diyo.ama benim artık öyle bir beklentim yok.gidersek sürpriz olacak.rizeye halama bile iki yıldır gidecez ama gidemiyoruz.
Merhaba çıtırlar nasılsınız bir selam vereyim dedim kardeşimin düğün telaşı var onunla uğraşıyorum çok yoğunum açamıyorum kkyı fazlaHepiniz kendinize iyi bakın haftaya görüşürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?