Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

duygucum.. oh ne güzel... inan ki bazen 2 gün bile yetiyorr.....

kızlar benim iznim varda ne oluyorr... eşimin yok... beraber çıkamıycaz....bende yazlnız çıkmak istemiyorum..... off offf(

ayy kızlarr yazmaıom idare edin 3 tepsi kurbbıye yaptımda geldim masama ablaya yolluk yptık =) kurhbıylerı köye getircke gelen giden olur die işte nese ben kalkımda hazırlancam mcuukslardım hepinizi

ellerine sağlık mucks ama insan bi tepside bize yapar

Anam kızlar sizin niye izniniz yok hadi ben son çalışma ayımdayım sizin neden yok

ben kendimi darağacına asayım.evlendik ne balayı yaptık ne bişey.1 ay üstüne kaygana geldi yerleşti eve.her yıl iznim var ama malesef biryerlere gitmek hayal malum fındık toplanacak.:88::84:

duygucum.. oh ne güzel... inan ki bazen 2 gün bile yetiyorr.....

kızlar benim iznim varda ne oluyorr... eşimin yok... beraber çıkamıycaz....bende yazlnız çıkmak istemiyorum..... off offf(

denk gelmio mu canım izinlerinizz

Anam kızlar sizin niye izniniz yok hadi ben son çalışma ayımdayım sizin neden yok

canım bizim patrona izin deyince izin de neymiş dio :)))
iş aşkıı işş...

eşimin izni ne zaman kullanacağı belli değil ona göre bende izne çıkıom dicem :)))

benim kocanın 20 gün izni var benim yok buraya yeni başladığımdan dolayı
offf netcez bilmem kızımla 10 gün trabzona gidicekler sonrasınada Allahkerim
bakalım 3-5 günlüğüne ramazandan sonra kaçıcaz biyere

onu bunu geçtimde yine yavrumdaan ayrılcam offff nedir bendeki şans

sen trabzona gelemicen öylemi.gerçi ağustosda gelsen yine görüşemeyiz malum ben köyde olacam.

sen trabzona gelemicen öylemi.gerçi ağustosda gelsen yine görüşemeyiz malum ben köyde olacam.

gelemicem bu sene gelince haber vericem sana nevgülüm burdan duyuru yapicaktım önceden
görşürdük tatlım
bi boztepe yapardık ayyy ne güzel yaaa

selam yavrular

izinlerden konu açılmış..abimin düğününden sonra yorılıcız die bizde 1 hafta izin aldık.
2 haftayı tek seferde almak maalesef mümkün değil..zati çoğu düğün telaşıyla geçicek..diğer haftayı başkja yerelere gitmekle geçiririz diyorum..

düğünden sonra eşimin ailesinin yazlığına gidicez,orasıda çok hoşuma gidiyor,dinleniriz...

15 inden sonra yokum

patikiiimm hoşgeldinn.nasılsın.evi hallettinmi

hoşbuldum cnm bnm,başka işimiz var maalesef evle pek ilgilenemiyoruz ki :S

bugün o işler biticek ama..yarından sonra evle ilgilenicez inşallah..

olsun iş güç olsun napalım :)

nette hala bağlanamadı eve..hem ptesi gelcek diyorlar arıyoz yok 2 gün sürebilir bilmemne

allah sağlık versin herşey halolur.uzakdoğudanmı gelecekmiş net de 2 gün sürebilir diyolar.

allah sağlık versin herşey halolur.uzakdoğudanmı gelecekmiş net de 2 gün sürebilir diyolar.

zaten herşey satana kadar..

cnm tatil de yapman lazım ama..okudum fındık toplıcakmışsınız...eşinle hiç konuştunmu bu konuyu en azından 2 gün kaçın bi yerlere,kayganan olmadan :)

Son düzenleme:
zaten herşey satana kadar..

cnm tatil de yapman lazım ama..okudum fındık toplıcakmışsınız...eşinle hiç konuştunmu bu konuyu en azından 2 gün kaçın bi yerlere,kayganan olmadan :)

konuştum durumumuz biraz daha düzelsin söz gidecez diyo.ama benim artık öyle bir beklentim yok.gidersek sürpriz olacak.rizeye halama bile iki yıldır gidecez ama gidemiyoruz.

Merhaba çıtırlar nasılsınız bir selam vereyim dedim kardeşimin düğün telaşı var onunla uğraşıyorum çok yoğunum açamıyorum kkyı fazla Hepiniz kendinize iyi bakın haftaya görüşürüz

ayy tanemm yaa cinsiyeti söyleseydin bari merak ederim şimdi ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…