kocaların azmı önemli bu konuda =) benım kocişim yatmadan önce öper koklar bazen ben kzıarım falan o susar =) maşallah kocıma =) bu huyunu sevıyorum bi ypışıo bırakmıo =)=) yoksa bne hytta gitmem ne inadı yapıosam =)
aslında dunya ıkıgunluk hiçbişiy için birbirmizi kıramamıza değmio allah korusun bışy olsa pişmanlık kar etmez herugnumz mutlu huzurlu geçsin arkadşlar
ben burda oturyorum anacım evde =( dolma sarıyor pek birinede sölememiş insalar nekdr nankör benım anam herkesn işine koşar biter yorgunlktan kımse kıymet bılmıo =(
komşuların işi var bınadakı yngmlerden sadce bırı var cnm anacım naptı acaba arım konuşayım . Yarın kuran okutck inş. Yarın izin alcam azıcık erken çıkıcam inş. Bişiy demezler bklım
hoşbuldum iyiyim şükür.
Kızlar bişey dicem size.biz eşimle akşam kavga ederiz mesela tartışırız.küs yatarız güya sabah oldumuda ikimizde unutuyoruz.sanki bişey olmamış gibi.çok önemli b konu değilse.sizce bu iyi bişime kötü bişeymi.
ooooyyyy o kadar sarmayı tek başınamı sarıyor.yakınında olsam izin alır gider yardım ederdim.çok güzel sarma sararım ben sülemesi ayup.
Mblue anlamadım sen nerde çalışıyosun.yemekleri kendinizmiş yapıyorsunuz.
davut ve ece ayrılmışş......
sırf reklam için yaşıyorlar yaa.... iyice iğrençleştiler artık...
davut ve ece ayrılmışş......
sırf reklam için yaşıyorlar yaa.... iyice iğrençleştiler artık...
kocişle küsme konusu olmuşş :)))
bende küsünce hemen unutuom eşimde ölee gidioo :)))
dün kendi kendime triplerdeydim ortada bişi de yoktu zaten
akşam geldi yemek te yapmadım
ben hazırlayım dedi git dedim seni istemiom eve de gelme :)))
sonra gitti yemek hazırladı aşkım benm git evden die kızdım kızdım sonra sarıldım ağladım ağladım oturduk yemek yedik sonrada
arada bana geliolarr :)))
alemsin sende ha.bende dün bişeye kızdım yemek yapmadım kahvaltılık koydum valla.
kocişle küsme konusu olmuşş :)))
bende küsünce hemen unutuom eşimde ölee gidioo :)))
dün kendi kendime triplerdeydim ortada bişi de yoktu zaten
akşam geldi yemek te yapmadım
ben hazırlayım dedi git dedim seni istemiom eve de gelme :)))
sonra gitti yemek hazırladı aşkım benm git evden die kızdım kızdım sonra sarıldım ağladım ağladım oturduk yemek yedik sonrada
arada bana geliolarr :)))
ooo sen gerçekten abartmışsın canım... ortada hiçbirşey yokken adamı kovuyorsun.. helala valla:))
ama eşinde alışmış ki önemsemiyorr... gidip yemek yapıyor:)
http://.........................../ayrilik-sanirim-ancak-bu-kadar-guzel-anlatilabilir-503.html
buna bayılıyorum herun dınlerım ezbeledım artık
ayda bi kovuom ben onu annenin evine git diom :)))
kaynanam da aman yok istemem dio
hiç yollar mıyım ben aşkımı evden şaka yapıom ona :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?