Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

yani evette nefis işte dürtüyo.

ben burda oturyorum anacım evde =( dolma sarıyor pek birinede sölememiş insalar nekdr nankör benım anam herkesn işine koşar biter yorgunlktan kımse kıymet bılmıo =(
komşuların işi var bınadakı yngmlerden sadce bırı var cnm anacım naptı acaba arım konuşayım . yarın kuran okutck inş. yarın izin alcam azıcık erken çıkıcam inş. bişiy demezler bklım

ooooyyyy o kadar sarmayı tek başınamı sarıyor.yakınında olsam izin alır gider yardım ederdim.çok güzel sarma sararım ben sülemesi ayup.

ne güzel uzatmıosunuz canım birbirinizzide yormamış yıpratmamış oluosunuz ben suyunu çıkarıncaya kadar uğraşırım

ooooyyyy o kadar sarmayı tek başınamı sarıyor.yakınında olsam izin alır gider yardım ederdim.çok güzel sarma sararım ben sülemesi ayup.

3 kişi gelmiş yanına cnm =) aradım da şimdi babam dio ben yaprak açıom sona konuşak işim var çok meşgulum dıo =) ykıldım gulmktn dedım babacım ıncecık ıncecık sar yarn yemeye gelcem dedim =) tmm sen gel yeter dedı =)
ben ızın alamıom yarın alcam die erken çıkçam yarın inş. bklım13:30da çıkarım inş.
kızlar ben ufak ufak kalkıyorum yemekklerı ıstayım =)
abla gıtmeden ymk yaptıda gitti =) buzluğuda doldurdu çorbaydı fasulyeydı tvuktu =) kolaylarını yap dio =)nese benı düşünüp gitti enazından =) yazık aklı hep burda sorun çıkartırlar die

Mblue anlamadım sen nerde çalışıyosun.yemekleri kendinizmiş yapıyorsunuz.

nevgulcum yemkleri ablamız var o yapıo izne gitti 1 haftalığına 18de dönecek ozmnda ben olmıcam =)
ablanın eşi rhtsız hftanın 2 gunu gelemıo onun yerıne ben yemk ısıtıp koyup kaldırıp yıkıomm
şimdi o yokken 1 hafta yemk yap kaldır olcak cnm. bugunu atlttık az önce ama sular yok bulşıklr duruo
yarınada yemk var ablanın yaptı biber dolması var =) yanına ne gider hiç bilmiom ne attırsam acaba yanına çorba gitmio sıcakta hiç aslında sıcakta kımsnen cnı bişiyick istemıo

davut ve ece ayrılmışş......

sırf reklam için yaşıyorlar yaa.... iyice iğrençleştiler artık...

sorma lamecım ya bi aralarda davut nez le takılıodu =) komedı bunlrın yaşdığı aşklar reklam paso bşka bişiy yok .

kocişle küsme konusu olmuşş :)))

bende küsünce hemen unutuom eşimde ölee gidioo :)))

dün kendi kendime triplerdeydim ortada bişi de yoktu zaten
akşam geldi yemek te yapmadım
ben hazırlayım dedi git dedim seni istemiom eve de gelme :)))
sonra gitti yemek hazırladı aşkım benm git evden die kızdım kızdım sonra sarıldım ağladım ağladım oturduk yemek yedik sonrada
arada bana geliolarr :)))

alemsin sende ha.bende dün bişeye kızdım yemek yapmadım kahvaltılık koydum valla.

koçişe küsülmez hele ayrı hiç yatılmaz
arada kırgınlıklar olur tabe
ayrı yatmayın sakında
bende hemen unutamam ama eşim sanıye geçmez unutur
en ıyısı unutmak sanırım

bu arada bime gıttım
2 yıldız 1 kare aynam oldu
yıldızın bırnı ablama aldm
sağolsun ustalar arabaya götrdulerde bıtmeden yetiştık

alemsin sende ha.bende dün bişeye kızdım yemek yapmadım kahvaltılık koydum valla.

dün bunalımsı bişideydim ama o sinirle iş yaptım dolaptaki kışıkları falan kaldırdım yorganları havalandırmak için çıkardım

kocem de alıştı zati arada geliolar sana dio öpüo kokluo unutuom zati

ooo sen gerçekten abartmışsın canım... ortada hiçbirşey yokken adamı kovuyorsun.. helal valla:))

ama eşinde alışmış ki önemsemiyorr... gidip yemek yapıyor:)

Son düzenleme:
ooo sen gerçekten abartmışsın canım... ortada hiçbirşey yokken adamı kovuyorsun.. helala valla:))

ama eşinde alışmış ki önemsemiyorr... gidip yemek yapıyor:)

ayda bi kovuom ben onu annenin evine git diom :)))
kaynanam da aman yok istemem dio
hiç yollar mıyım ben aşkımı evden şaka yapıom ona :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…