Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

patiğim oh sen havuza gircen gene benım ttilime daha 1 hafta var =(
cnm sen nerden almıştın evını =) bu arada evını hala merk edıoruz artık fotoları koyy =)

bal burdydı sbhtn sıcaktan kolum kalkmıo diodu ondan gelmemiştir muhtemelen sıcakta kımsenın canı bişyi istemıy =(

bal sabah burdaydı emme sonra kayboldu

bende çıkıyorum kızlar ananeme gidecem teyzemler gelecek annemde gelecek batırık yapcez

kendinize ii bakın görüşürük yarın doğurmazsam eğer

oyy sıkıldımm ya çok sıcakkk =(=( ay ınsanın ruhu daralıo sıkıntıdan yıcek bişiyler arıom boşboş yiyiom şiştimde kişmseınn cnı bişiy ypmak istmeıo kanımca =)

NE ÇENE YAPMIŞSINIZ BEEEEEEEEE...........

internet yoktu sabahtan beri sinir harbindeyim....nese geldi kurtulduk..patron ikide birde arattırdı hiç aramadıysam 15 kere aradım..en sonunda ademceğiz laptopunu aldı gitti :))

napıyosunuz demicem kimse kalmamış zaar..
anneme gidicem bu akşam yine...yarın evde temizlik...
pazar günüde kadıköydeyiz eşim fener için gidicem dedi bende dedim gelcem..gel dedi sabah erken kalıp püfür püfür vapurla geçiceğiz...sonra bağdatta bir iki yürür kaçarız :)) aklıma patiğimle lamem gelir tabisi..boğanın orda buluşmuştuk

selammm
demekki sitem etmek lasımmış size, yoksam cevap yazmıyonuss

ben hamileyim her türlü kaprisimi çekmek zorundasınız ona göreeeeeee :)))

yok yok valla kendimden beklemeyeceğim kadar kaprissiz ve sorunsuz bi hamile oldum ben , söyleseler hayatta inanmazdım böle olcamıı

taraftarlar takımına sahip çıkçakmış büyük yürüyüş yapılcakmış ondan cnmm
yürüsünler bakalım

kaprıslı olunuyormuş demekkı
hamış dıye bişi demıom sende sık sık gelbundan sonra
kendıne ve bebişine cok ıyı bak

günadyın ctesının bahtsızlarızabanan uyandım 5:30 da:95:

balımm bida buluştunuzda benıde haberdar edn ya =( bende gelcemm kadıkoy bostancı =) nerde buluşursnaız bilim çok istiom görüşmeyiii =)

kuzum iyi dayanıyosun walla..bırak koksun beee...
=) şansıma tukirim saat 18:00de geldi sular yıkadım çktım . nese kokarsada yıkıcak olan benım kokmaması işime gelir şimdlik =)

=) conturcumm göruomm senıı başka toğpiklerde =)=) buralara bi selam bile vermıyon kaprsilli hamiş seni =)
şaka biyana nası gidio hamişlik kaç kg aldın cnm =)

böcümmm günaydınn =) sabah sabah zorun ne de 5,30da kalktın =) bende 7:35 gibi kalktım kahvaltımı ettim kapluşlarımı besledimm kocama kahvaltı hazırladım geldim
dun akşam yerlerımı silemedim bu akşam silmem lazım =) dün heryeri süpürüdm 2 makine çamaşırımı yıkadım mutfamı toparladım bide çamaşur suyuyla heryeri silince mis olcak =)

günaydın cnm
bılmemkı uyyamıyorum sıcaktan olabılır
ama ben zaten erken kalkıyorum en geç 6alışkanlık
sende bıtırmışsın temızlığını
bugun bana görumcemler gelcek
akşam yemek yaptım ama öle kendımı sıkmadım
yarın kahvaltıdan sonra bırlıkte temızlerız evı
aslında temız ama olsun azcık yoram onu

mblue 1.5 kg aldım canım hamilelikten sonra.
ama ağırlaşıyorum yavaş yavaş
gece bi tarafımdan diğer tarafa dönerken içimdeki organlarım sarsılıyo o denli :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…