Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

2.ye gittin 3.yede mi çağırdılar benm haberim yoktu atlamışım dimekki hadi hayrlısı canım

mblue.. canım 3. gittiğinden haberimiz yoktu.. çok sevindm.. inş. güzel haberler gelir..

lady.. canım sezeryanmı olcaksın ki gün şimdiden belli???

kelebeğim hoşgeldin..... nasılsın?

mblue.. canım 3. gittiğinden haberimiz yoktu.. çok sevindm.. inş. güzel haberler gelir..

evet canım gelirse o zamana gelsin yoksa dayanamıom çünkü artık nefes bile alamıom oflaya tıslaya oturup kalkıom

2.ye gittin 3.yede mi çağırdılar benm haberim yoktu atlamışım dimekki hadi hayrlısı canım

evet cnm 2. ye gittim sınav yaptılar sonra 1-2 haftaya döneriz dediler =)ertesi gun aradılar 3. ye çağırdılar saat 5 falandı aradıklarında o yuzden yazamadım burayada =) dunde öle yoğun geçti işleirmi jhalledim oraya yetişicem die 1 de burdn çıktım =) sona geride gelmedim =) bakalım hayırlısı artık son görüşmeydı bu .

evet cnm yazamadım buraya geç saatte aradılar yada heycandan mı unuttum yazmayı =)
bakalım şimdide haber beklıyorum rabbim hayırlı haberler duymayı nasip ederinş.

evet canım gelirse o zamana gelsin yoksa dayanamıom çünkü artık nefes bile alamıom oflaya tıslaya oturup kalkıom

rabbım hayırlısıyla doğum yapmayı nasip etsin =) bebiş aceleci çıkr blki nıorml doğr =)
norml doğum şansın yok mu cnm
inşalalh sağlık sıhhatle alılrsın kucağına meleğini

balımm sende testler yaptrmışsın inşallah guzel hbalerını alrıızz rabbım sağlıkla sıhhatle kucana alcan gunlerıde gösterısn inş. meleğini

pzzr gunu kabakoza denıze gittik ağva tarafına =) çok eğlendik fkt dönişte çok trfık vardı baya bitkin düşütm =( üşüdüm de gece 2 gibi uyudum snırım
pzrteside onun uykusuzlu vardı sağla solla urştım çamşırlar vrdı onları ktla kldr. salı gunu heralar vardı =) mamalar yptım eğlndık gece komşum çağırdı=) 00:00da oraya ındık çay içtik sohbet ettık benım için iş blmişlarda =) sağolsunlar ama buradakı durum bllı olmdn görşmme ki bşka yerle . dun akşam kocişim ynştı dizi için aşkım çok yrgnm dedım =) ısrar etmedi çok mutlu oldum =) dınlendım baya rhtım bugun =)

nuro yokya setlerden uzak kaldı herkesler=)

umarım herkes iiyidir topimzde valla arada unutum atldım konu varsa affola canlar

bugün gene kimseler yok bende gidim ekmek alım masa kurayım nese allhtan 2 kişiiyiz =) tütü maş. aman nazr değmesin.nese hatunlar görürşüs emekten sona inş.

mblue amma gezıon hee gece demıon gündüz demıyonben o saate totomta pırılerle ....
işinde ınş hayrlı olsun cnm eğer olmazsa diğer işede bak
şuankı işin çekılır gıbı değil

balcım bebeğin iyimiş çok sevindim ..

mbluu sende bnm gibi gezentilerdensin bizde haftasonu şehirdışına çıkıcaz cuma trafiğinden nefret ediyorum yaa ..birde köprüde tadilat bişielr varmış..deniz yoluyla gidicez sanırım o yüzden..

keleboş kaç gün geciktin merak ettim :)

nbr kızlar....

mbluee sağol cnm seninde işin hayırlısı olsun...

laydymm bişi kalmadı desene kuzuya...

patiğim cnmmmm o çalışmalarına bittim..nazar değmesin cnmm

cnm çok sıkılıyo kızlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…