Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

çok doğru bende düğünde anladım zati

cnm haklısın belki ama olan olmuş...
zamanla düzelir işllh belki bebiş vesile olur cnm aranızın yumuşamasına...
neyse konuyu kapıyalım şimdi sinirlencen etçen biz üzülcezz...

bal biz bu konuyla laddy e normal doğumda yaptırırız haaa
teşfik etmiş oluruz daha iyi
korkuyo yaa

layyydy madem size hiç bişi yapmadılar isteyin altınlarınızı...
Ne hakla alabiliyor katkısı olmadıysa
benimde hepsi gitti ama ev alındı elimiz bağlı yani

bana ne dedi bilionmuu paraları altınları saydıkta dedi düğün salonunun parasını ancak çıkarıyor dedi ailemin haberi bile yok bilionmu babam falan duysa şu ann ortalığı birbirine katar terbiyesizler

bal biz bu konuyla laddy e normal doğumda yaptırırız haaa
teşfik etmiş oluruz daha iyi
korkuyo yaa

yok aman daha onun günü değil erken olur...
akşam kitap okudum normal ve sezaryen hakkında...
sezeryandan korkuyodum dahada korkar oldum..
normal doğum gibisi varmı nan fırt diye fırlatçan :))

bana ne dedi bilionmuu paraları altınları saydıkta dedi düğün salonunun parasını ancak çıkarıyor dedi ailemin haberi bile yok bilionmu babam falan duysa şu ann ortalığı birbirine katar terbiyesizler

cnmm açma eskileriii faydası yok boşver...zamanı gelince yüzüne söylersin belki ozmn utanır ama şimdi kendini sinirlendirmekten başka işe yaramaz...

normal doğum adı üstünde normal yolla olan
sezeryanda kesip alıyolar bebeği neye uğradığını şaşırır yavrum

ne yazıoda korkuyon Ben bekarken bi sezeryan videosu izlemiştim o aklımda hala doktorumda doğum demio zaten ameliyat diyor sezeryana

normal doğum adı üstünde normal yolla olan
sezeryanda kesip alıyolar bebeği neye uğradığını şaşırır yavrum

bilmem farkında olurmu...

ne yazıoda korkuyon Ben bekarken bi sezeryan videosu izlemiştim o aklımda hala doktorumda doğum demio zaten ameliyat diyor sezeryana

cnm o kesmeler filan korkuttu beni...sana belki normal geliyodur ozmn sorun yok...
ben bugüne kdr kimsenin doğum hikayesini dinlemedim ve dinlemiycemde..ayrıca videoda izlemek istemiyorum..
çünkü her doğum kendine has kolay yada zor olabiliyomuş etkilenmek istemiyorum..hayırlısı Rabbime bırakıcam..zaten 36.haftadan sonra belli oluyomuş normalmi sezaryanmı diye..ozmna kdr kafamda normal doğum olucak sanırım..ama herşey kısmet tabisi cnm...

evet canım 36 dan sonra bebiş dönmüşse eğer çatına bakıolar ona göre hayrlısı tabikim herşeyin

Slm güzel ve tatlı bayanlar görüşmeyeli nasılsınız bakem neler yapıyorsunuz? Bende rahatsızlandım biraz kilo vermem baş dönmelerim vardı bunada guatr neden oluyormuş dün doktora gittim ilaç verdi öyle yani hiç halim yoktu daha yeni bakabildim size.

evet canım 36 dan sonra bebiş dönmüşse eğer çatına bakıolar ona göre hayrlısı tabikim herşeyin

evt cnm çatıya ve bebişin duruşuna göre karar veriyolarmış...sağlıklı olsunlarda biz bize düşeni yapıcağız..normal yada sezaryen artık..hakkımızda hayırlısı cnmm

hoşgeldin canım çok geçmiş olsun.iyiyizsağol.

geçmiş olsun..Allah şifa versin cnm...

küssün aman ckota fifi yanı

oyyy böceğimmm özürdilerim unutmadım seni valla iş çıktı.

kolay gelsın tatlımtrip atım dıdım
nasılsın büdüşün nasıl

çok geçmiş olsunn

yok zaten dünn yine düğünde falan yaptıkları aklıma geldiii telefon açıp sayacaktım eşime yaptığı papidikliğin haddi hesabı yok zaten o yerini bilsin bende ona göre davranayım

önce analık etcek sonra baba babalıkkı bızde görevımızı yapalım deıl mı
uzaktan hoş demek aman boşver ama sende ben gıbı unutamıyorsun sanırım
zaten unutulmasın
onları gördükçe cocuklarıma ben böle yapmıycam dıyorum
ılerıde banada böle davrancaklar demeden önce ben görevımı yaparımsende ben gıbı haklı olanlardansın takmaboşver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…