boşver ve ladyycim herşeyi allah görüyor...
Sen allah korkusu için katlanıcaksın napıcaksın ne kayganalar var haline şükret tatlım en mutlu zamanların onun tadını çıkar...
Bi söz var çok hoşuma gider...
insan bi doğumunda,
bir düğününde,
birde ölümünde ortaya gelirmiş...
sende bunun tadını çıkar bebişinle
benm düğünüm hem burda hem onların orda oldu orda altın taktırmadı üzerimize aldı aldı kattı çantasına hepsi sizin verecem dedi vermediiiii kınada elime koyduğu altını bilee vermedii eşyalarımızı taksitle aldık ayda 750 tl hala ödüyor eşimmm babasıdaa yeniii arabaaaa aldııııı düğündee hiç bi masraf yapmadılarr eşimin şimdiye kadar çalıştığınıda almışlar eşimin bi birikimide yok herşeyİ borca yaptıııı yüzüne baktıklarıma kabul ettiğime şükretsinnnay anam neysem daral geldii
BİRSENS YOKMU BUGÜN GELMEDİ DAHA MBLUE DE GÖZÜKMÜO ONUN İŞ SONUCU NOLDUKİNE
layyydy madem size hiç bişi yapmadılar isteyin altınlarınızı...
Ne hakla alabiliyor katkısı olmadıysa
benimde hepsi gitti ama ev alındı elimiz bağlı yani
bal biz bu konuyla laddy e normal doğumda yaptırırız haaa
teşfik etmiş oluruz daha iyi
korkuyo yaa
bana ne dedi bilionmuu paraları altınları saydıkta dedi düğün salonunun parasını ancak çıkarıyor dedi ailemin haberi bile yok bilionmu babam falan duysa şu ann ortalığı birbirine katar terbiyesizler
yok aman daha onun günü değil erken olur...
Akşam kitap okudum normal ve sezaryen hakkında...
Sezeryandan korkuyodum dahada korkar oldum..
Normal doğum gibisi varmı nan fırt diye fırlatçan :))
cnmm açma eskileriii faydası yok boşver...zamanı gelince yüzüne söylersin belki ozmn utanır ama şimdi kendini sinirlendirmekten başka işe yaramaz...
normal doğum adı üstünde normal yolla olan
sezeryanda kesip alıyolar bebeği neye uğradığını şaşırır yavrum
ne yazıoda korkuyonBen bekarken bi sezeryan videosu izlemiştim o aklımda hala doktorumda doğum demio zaten ameliyat diyor sezeryana
bilmem farkında olurmu...
Cnm o kesmeler filan korkuttu beni...sana belki normal geliyodur ozmn sorun yok...
Ben bugüne kdr kimsenin doğum hikayesini dinlemedim ve dinlemiycemde..ayrıca videoda izlemek istemiyorum..
çünkü her doğum kendine has kolay yada zor olabiliyomuş etkilenmek istemiyorum..hayırlısı rabbime bırakıcam..zaten 36.haftadan sonra belli oluyomuş normalmi sezaryanmı diye..ozmna kdr kafamda normal doğum olucak sanırım..ama herşey kısmet tabisi cnm...
evet canım 36 dan sonra bebiş dönmüşse eğer çatına bakıolar ona göre hayrlısı tabikim herşeyin
Slm güzel ve tatlı bayanlar görüşmeyeli nasılsınız bakem neler yapıyorsunuz? Bende rahatsızlandım biraz kilo vermem baş dönmelerim vardı bunada guatr neden oluyormuş dün doktora gittim ilaç verdi öyle yani hiç halim yoktu daha yeni bakabildim size.
Slm güzel ve tatlı bayanlar görüşmeyeli nasılsınız bakem neler yapıyorsunuz? Bende rahatsızlandım biraz kilo vermem baş dönmelerim vardı bunada guatr neden oluyormuş dün doktora gittim ilaç verdi öyle yani hiç halim yoktu daha yeni bakabildim size.
evet canım szeryan perşembe sabah 9 da inşallah sennde bebiş hastaymış geçmiş olsun
önemli diil canımherşeyim hazır kaynana sorma küstü bana eşimle konuştum çarşamba akşam gelecek die oda 1-2 gün bari erken gelseydim die eşimde ben araziye gidecem çarşamba gelecem zaten oda annesyle kalacak anne çarşamba gelsen kafi didi kadın aramaz beni kaç günleridr çokta fifiii
oyyy böceğimmm özürdilerim unutmadım seni valla iş çıktı.
slm güzel ve tatlı bayanlar görüşmeyeli nasılsınız bakem neler yapıyorsunuz? Bende rahatsızlandım biraz kilo vermem baş dönmelerim vardı bunada guatr neden oluyormuş dün doktora gittim ilaç verdi öyle yani hiç halim yoktu daha yeni bakabildim size.
yok zaten dünn yine düğünde falan yaptıkları aklıma geldiii telefon açıp sayacaktım eşime yaptığı papidikliğin haddi hesabı yok zaten o yerini bilsin bende ona göre davranayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?