yok canım sende haklısın senin alanın olmayan konu hemen konuş konuş gına gelmiştir
günaydın canım iyiyim bekliyorumsen nasılsın
kızlar sararmış beyaz çamaşırları nasıl bembeyaz yapabiliriz?
köyde sular bazen çamurlu aktığı için beyazlarım sarardı. domestosa yatırdım beyazlamadı.
yok canım sende haklısın senin alanın olmayan konu hemen konuş konuş gına gelmiştir
günaydın canım iyiyim bekliyorumsen nasılsın
lady naber dedim görmedin.
sezeryan mı olcen? ben ısrarla normal doğur diyorum ama sen bilirisn tanbi. sağlıkla kucağına al inşallah!
espuruktu cnm yaa zaten dedım ya başka topıclerde fınk atıyom dıyeözür dılerım kırdıms eğer annecık şafak 2 hersey hazr mı
kaynana ne zm gelcekk
nevgl
nan o kadar garusunuz yok mu bi çare bilen
laydyy hoşgeldin güzelim
melodi çamaşır beyazlatıcı alsan?bimde vardı ama?çamaşırsuyu dahada sarartabilir
iyiyim cnm da sıcaktanmı bilmiyorum nefes alamıyorum..sanki nefesim kesiliyo gibi oluyo...
espuruktu cnm yaa zaten dedım ya başka topıclerde fınk atıyom dıyeözür dılerım kırdıms eğer annecık şafak 2 hersey hazr mı
kaynana ne zm gelcekk
nevgl
Lamem nasılsın bakalım.
işllh brck..hayırlısıyla bi 9 ayı atlatamda...daha doğumu var bu işin...sonra serpilsin dursun :))
laydyy sıkıntı mıkıntı başlamasın ya erken değilmi..ben bide ramazanda oruç tutarım diyodum hayırlısı artık...
nan kayganan çokmu kötü kadını 2 gün çekemicenmi ne var gelsin nan garu anladı artık istenmediğini gönülsüz durur artık...
ladyy yazık kız kadıncağız gelmek istemiş.
kaynanalarınıza bu kadar katı olmayın yaa...
ne ekersen onu biçersin die bi laf var boşverin...
hayırlısıyla hepsi biter gider bi bakmışınnn miniğin emekliyo evleri dağıtıyor
yok zaten dünn yine düğünde falan yaptıkları aklıma geldiii telefon açıp sayacaktım eşime yaptığı papidikliğin haddi hesabı yok zaten o yerini bilsin bende ona göre davranayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?