Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

lady naber dedim görmedin.
sezeryan mı olcen? ben ısrarla normal doğur diyorum ama sen bilirisn tanbi. sağlıkla kucağına al inşallah!

yok canım sende haklısın senin alanın olmayan konu hemen konuş konuş gına gelmiştir

günaydın canım iyiyim bekliyorum sen nasılsın

espuruktu cnm yaa zaten dedım ya başka topıclerde fınk atıyom dıye özür dılerım kırdıms eğer annecıkşafak 2 hersey hazr mı
kaynana ne zm gelcekk

nevgl

laydyy hoşgeldin güzelim
melodi çamaşır beyazlatıcı alsan?bimde vardı ama?çamaşırsuyu dahada sarartabilir

lady naber dedim görmedin.
sezeryan mı olcen? ben ısrarla normal doğur diyorum ama sen bilirisn tanbi. sağlıkla kucağına al inşallah!

evet canım szeryan perşembe sabah 9 da inşallah sennde bebiş hastaymış geçmiş olsun

espuruktu cnm yaa zaten dedım ya başka topıclerde fınk atıyom dıye özür dılerım kırdıms eğer annecıkşafak 2 hersey hazr mı
kaynana ne zm gelcekk

nevgl

önemli diil canım herşeyim hazır kaynana sorma küstü bana eşimle konuştum çarşamba akşam gelecek die oda 1-2 gün bari erken gelseydim die eşimde ben araziye gidecem çarşamba gelecem zaten oda annesyle kalacak anne çarşamba gelsen kafi didi kadın aramaz beni kaç günleridr çokta fifiii

nan o kadar garusunuz yok mu bi çare bilen

ben bi domestosu biliom canım onuda denemişin

laydyy hoşgeldin güzelim
melodi çamaşır beyazlatıcı alsan?bimde vardı ama?çamaşırsuyu dahada sarartabilir

hoşbulduk şeker

iyiyim cnm da sıcaktanmı bilmiyorum nefes alamıyorum..sanki nefesim kesiliyo gibi oluyo...

evet sıcaklarr çok baskınn bide senin sıkıntılarında başlar yavaş yavaşş canım ondanda olur

laydyy sıkıntı mıkıntı başlamasın ya erken değilmi..ben bide ramazanda oruç tutarım diyodum hayırlısı artık...

nan kayganan çokmu kötü kadını 2 gün çekemicenmi ne var gelsin nan garu anladı artık istenmediğini gönülsüz durur artık...

ladyy yazık kız kadıncağız gelmek istemiş.
kaynanalarınıza bu kadar katı olmayın yaa...
ne ekersen onu biçersin die bi laf var boşverin...

ladyy yazık kız kadıncağız gelmek istemiş.
kaynanalarınıza bu kadar katı olmayın yaa...
ne ekersen onu biçersin die bi laf var boşverin...

yok zaten dünn yine düğünde falan yaptıkları aklıma geldiii telefon açıp sayacaktım eşime yaptığı papidikliğin haddi hesabı yok zaten o yerini bilsin bende ona göre davranayım

hayırlısıyla hepsi biter gider bi bakmışınnn miniğin emekliyo evleri dağıtıyor

işşlh cnm çokta dağıtmasın ama :)))

yok zaten dünn yine düğünde falan yaptıkları aklıma geldiii telefon açıp sayacaktım eşime yaptığı papidikliğin haddi hesabı yok zaten o yerini bilsin bende ona göre davranayım

anam fena galiba seninki yumuşatırız dedik ama yok...ne etti nan bukdr hala sinirlisin...

boşver ve ladyycim herşeyi Allah görüyor...
Sen Allah korkusu için katlanıcaksın napıcaksın ne kayganalar var haline şükret tatlım en mutlu zamanların onun tadını çıkar...
Bi söz var çok hoşuma gider...
İNSAN Bİ DOĞUMUNDA,
BİR DÜĞÜNÜNDE,
BİRDE ÖLÜMÜNDE ORTAYA GELİRMİŞ...
sende bunun tadını çıkar bebişinle

Son düzenleme:
benm düğünüm hem burda hem onların orda oldu orda altın taktırmadı üzerimize aldı aldı kattı çantasına hepsi sizin verecem dedi vermediiiii kınada elime koyduğu altını bilee vermedii eşyalarımızı taksitle aldık ayda 750 tl hala ödüyor eşimmm babasıdaa yeniii arabaaaa aldııııı düğündee hiç bi masraf yapmadılarr eşimin şimdiye kadar çalıştığınıda almışlar eşimin bi birikimide yok herşeyİ borca yaptıııı yüzüne baktıklarıma kabul ettiğime şükretsinnn ay anam neysem daral geldii

BİRSENS YOKMU BUGÜN GELMEDİ DAHA MBLUE DE GÖZÜKMÜO ONUN İŞ SONUCU NOLDUKİNE

layyydy madem size hiç bişi yapmadılar isteyin altınlarınızı...
ne hakla alabiliyor katkısı olmadıysa
benimde hepsi gitti ama ev alındı elimiz bağlı yani

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…