Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

sağol canım haber ederim tabikide inşallah

Nerdeyiz Şimdi Bak ! Ne kadar uzak ?
Tahmin bile etme bırak !
Sadece çevirme gözlerini !

Bir tebessüm bile yetecek inan
Kalplerimiz sürükleniyor
Farkında değilsen hiç olma ``

Ne Aşklar gördü bu sahil ,
Ne fırtınalara şahit ,
Vazgeçmişken çıktın karanlıktan ...............

Birsennnnnnnnnnnnn canım çok ama çok geçmiş olsun allah gelmiş geçmiş etsin azıcık gireyim çıkıcam dedim yazmadan duramadım acil şifalarrrrrrrr

lady yarın deıl mı doğumçekırdek aıle olcaksınız yanı
süper
Rabbım sağlıkla kucağına almanı nasıp etsın cnm

geçer cnm merak etme senin az kaldı biz napalım ya..evde yemekte yok :))
hasta filan değilsin dimi cnm???

haklsısın valla canım.. dün geceden yemeğimide yapmıştım.. yanına bir pilav salata yeter:)

canım hasta değilimde, üzerimde garip bir yorgunluk ve başağrısı var...

sen nasılsın?

haklsısın valla canım.. dün geceden yemeğimide yapmıştım.. yanına bir pilav salata yeter:)

canım hasta değilimde, üzerimde garip bir yorgunluk ve başağrısı var...

sen nasılsın?

ne güzel ya yemeğin hazır...akşamları okdr yorgun düşüyorumki hiç bişey yapasım gelmiyo
dondurucuda varsa yapıyorum bişiler..yapmasamda eşim zaten bişey istemiyo çok şükür...
ben iyiyim cnm ama bu havalar bunaltıyo işte..senin yorgunlukta bence havalardann...

yemek mi? haftaiçi hiç yemek yapamıyorum. oğlan 10 na doğru uyuyor. yorgunluktan ölüyorum. pretik bişeyler yiyoruz. bu haftasonu yapmam lazım.

KIZLARRR çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için valla Rabbim sağlık versin gerisi boş hiç bişe deilde kızımı hep düşündüm nedense offfff Rabbim beni ondan ayırmasın inş.

yemek mi? haftaiçi hiç yemek yapamıyorum. oğlan 10 na doğru uyuyor. yorgunluktan ölüyorum. pretik bişeyler yiyoruz. bu haftasonu yapmam lazım.

:) ne tembel garuyuz ya bende daha çok haftasonları yapıyorumm
adam hala sebze almıyokiii....getirse yapçam ama :))

ben hep iki günlük yemek yapıyorum.... yemeğim biticeği gün ertesi günün yemeğini yapıyorum.. dolayısı ile çok rahat ediyorum... sana da tavsiye ederim canım.. eve gittiğinde yemek derdin olmuyor...

sen de dikkat et canım kendine...
valla ne bilim, yoruldum yorgun olmaktan:)

melodicim.. valla çocuklu olunca daha zordur tabi..

Bende haftasonları yemek yapmayı sevmem
genelde eşim ya köfte kızartır yada tavuk falan alır kızartır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…