birsenim geçmiş olsun ya..Rabbim acil şifalar versin bencede aklına kötü şeyler getirme..zaten baksana doktorlarda ne dediği belli değil..işllh bugünkü sonuçların temiz çıkar...
laydyyyy.....cnm şaka maka vakit gelmiş desene...Rabbim yardımcınız olsun..çok güzel bi yawru yarın kollarının arasında olucak nasipse..Allahım bahtınıda tahtınıda güzel yazsın..sana şimdiden geçmiş olsun..bizi unutma sakın haberlerini bekliycezzz
birsensssböcükte gelmemiş heç bugün bide mbulenin öbür işimi olduu gözükmüyor
lameeeeeeeeeee
napıyon cnmmmmmmmmm
geçer cnm merak etme senin az kaldı biz napalım ya..evde yemekte yok :))napim canım... saatlerin geçmesini bekliyorum... bir an önce evime gitmek istiyorum(
geçer cnm merak etme senin az kaldı biz napalım ya..evde yemekte yok :))
hasta filan değilsin dimi cnm???
haklsısın valla canım.. dün geceden yemeğimide yapmıştım.. yanına bir pilav salata yeter:)
canım hasta değilimde, üzerimde garip bir yorgunluk ve başağrısı var...
sen nasılsın?
yemek mi? haftaiçi hiç yemek yapamıyorum. oğlan 10 na doğru uyuyor. yorgunluktan ölüyorum. pretik bişeyler yiyoruz. bu haftasonu yapmam lazım.
ne güzel ya yemeğin hazır...akşamları okdr yorgun düşüyorumki hiç bişey yapasım gelmiyo
dondurucuda varsa yapıyorum bişiler..yapmasamda eşim zaten bişey istemiyo çok şükür...
ben iyiyim cnm ama bu havalar bunaltıyo işte..senin yorgunlukta bence havalardann...
KIZLARRR çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için valla Rabbim sağlık versin gerisi boş hiç bişe deilde kızımı hep düşündüm nedense offfff Rabbim beni ondan ayırmasın inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?