Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

cnm senin erken gitmen avantaj işte...
ben 8.15 gibi evde oluyorum duş muş derken buçuk oluyo (
yoksa yemek yapmaktan hiç üşenmem heemen yaparımda...o saatte hem zor hemde yemeklik genelde almıyo işte..kendime kadrda yapmak istemiyorum..o yemeyince ne kıymeti var..ama sıkıldım böle köfte tavuktan dondurucudanda pek yemek istemiyorum tazasi varken ne gerek var demi..ne bilim zorla alıp yapççam artık belki alışır...

Bende haftasonları yemek yapmayı sevmem
genelde eşim ya köfte kızartır yada tavuk falan alır kızartır

ayy ööö geldi yumurtlarsam şaşırmayın :))

kelebeğim bencede önümüzdeki maçlara bak...kupayı alcen cnm az sabır....

lamem besleniyoz işte öle böle bi şekilde...ramazanda mecbur yapçam ozmn alışıcak...
ii akşamlar cnmmm

bal bende 8 den önce olmuyorum bucuk bıle oluyo ama genede yapıyorum
aynen lame gıbı
bıtce gün yemek yapıyorum ve 2 gün yetıyor
özellıkle pazar gunu yemek yapmayı sevmıyorum ya dışarda yerız yada ctesıden yaparım
hep gezmek dınlenmek ısterımde:78:

bırsen cok gecmıs olsun cnm hemende kötüye ne yoruyon

kelebenk hayrlısı olsun durmak yok

bal
dondurucudakı yıyceklerden cok tüketme hacıhıc sağlıklı değil okadarıda
ben köfteyı falan kendım yaparım hazr olmaz dondurucuya değilde kalırsa alt bölmeye koyar bıgun sonra yerım
donmuş yıyceklerde tat bıle yok

patronla aşçı garu cıktı ohh
ben kaldım7 olcakta cıkcamda otobüse bıncemde eve gtcem
dün tam 45 dk bekledımayaklarım koptu
durak bıle yok

böcük senin kocan ama senle aynı saattemi giriyo nan eve..benimki beni beklemez :)) zate yemiyoda sebze mebze..bi ara kışın bende öyle yapıyodum ama yazın iyice saldık walla kendimizi..1 ay içinde 1 defa tazefasulye
1 defa patlıcan ve 1 defa bamya yaptım :)) okadan :))

napıyım böcük geçen sene attım tüketiyim bari..bu sene zaten bişi yapmıcam...
nan sen bide otobüsle uğraşıyon senin durumda vahim...

benımle genelde ama spora gıderse benden sonra
benden sonra dedığımde 10 dk sonra
spor salonu evın karşısında

mesela şuan benı beklycek otobus durağında beraber döncez
ama gececı ıkende gene yapıyorum aç kalmasın dıye
her yer bızde yemeğe gdııyo

sen tembelleşmışsın

napıyım böcük geçen sene attım tüketiyim bari..bu sene zaten bişi yapmıcam...
nan sen bide otobüsle uğraşıyon senin durumda vahim...

ben bu yıl bişi atmycam
geçen yıl cok attım annemın köyden yolladıklarını bu yıl daha az koymaya çalışcam
doğal besınler dıye koydum ama ne doğallığı kaldıkı

sorma bazen 1 saat beklıyom dayanamayıp taksıye bınıyomburdan evım otobusle 45 dk yürüdüğüm yol 15 dk
yanı otubus bekleme harıç bıde 1 saat yolda zaman harcıyom

4 ay mağazada çalıştığım zaman hele
sabah 8 de kalkardım kahvaltı eder
9da işte olurdum sabah 9 akşam 10 kesınlıkle oturmak yasak
süreklı müşterı yoksada kıyafetlerı katla
müdür bozardı bılerek
ın cık 3 kat mağaza
ayaklarım şişerdı
11 de evde olurdum gene yemek yaprdım kocem benden önce evde aç kalmasın dıye
nasıl dayandım hayret edıom yaa 10 dk yemek molası vardı
şuankı işim onun yanında beleş çalışcak iş

lady heyecanla bekliyorum haberini. bol bol fotoğraf çekil. hatta mümkünse doğunca çekilsin. ben yapmadığıma pişman oldum.

iyi akşamlar!

lady heyecanla bekliyorum haberini. bol bol fotoğraf çekil. hatta mümkünse doğunca çekilsin. ben yapmadığıma pişman oldum.

iyi akşamlar!

inşallah canım hatta şimdi doğum fotografcıları varmış ondan düşündük sonra bebişin masrafları zaten fazla olacak die vazgeçtik çekiirim bol bol

inşallah canım hatta şimdi doğum fotografcıları varmış ondan düşündük sonra bebişin masrafları zaten fazla olacak die vazgeçtik çekiirim bol bol

ayy cnmm sen bu gece uyumassında...ama uyumaya çalış..güçlü kevvetli olman lazım senin..Rabbim yardımcınız olsun...

net.teki problemimi az çok biliyorsunuz sanırım,3 daire birlikte kullanıyoruz ve bizimki sürekli kopuyordu.....geçen gün de yazdıktan sonra aynı şey oldu ve sizlere cevap yazamadım....bilesiniz sebebini ama....
kötü şeyler yok şükür görüşmeyeli aksine güzel haberler olmuş....
isoldenin hamileliği
laydinin doğumunun gelmesi.....
Rabbim yardımcıları olsun,sağlıkla alsınlar kucaklarına yavrularını inşallah...

kelebekcim kan testiyle öğrenmiş,hamiş değilmiş...olsun tam gaz devam......olacak inşallah
birsencim çok geçmiş olsun,kötü değil iyi şeyler düşün,evrene güzel düşünceler gönder sen,o bir şekilde karşılık verir sana :)))))

başka ne yazacaktım......hımmmmmm hatırladım balcım......ne kaaaaa büyüttün yavrukuşu maşallah.......13 hafta bitiyor.....sağlıkla gelsin inşallah o büdüşte....yazmışsın ya '' annesi onu çok,babası onu çok severmiş '' öyle yazmıştın di mi,neyse işte....

kızkardeşimin düğünde fotoğraflarının slayt müziği buydu,damadımızınki de barış manço nun oğlum du....
kızkardeşimin fotoğrafları çıktı müzik başladı....bizim sülale salya sümük şeklindeydi,o yazıyı okudum direk aklıma o görüntü geldi,paylaşmak istedim.....çok çok güzel bir şarkıdır.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…