Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

günaydın kızlar....

büyüdümü dersin ada teyzesi?? bana şu zaman hiç geçmiyo gibi geliyo...Allahtan şikayetim yokta anlamıyorum bişey..ozmn dahada uzun gelirdi zaman...
ayy demek slayt müzikleri oydu..bilmemmi benimkindede ağlamıştı herkes..kayınvalidem bile ağlamış oğluşuna :)) düğünler böyle işte hem oynanır hem ağlanır..benimde gözüme anneme son sarılışım geldi ( bak gözlerim doldu..gelin arabasından inip tekrar sarılmak istemiştim ama hemen uzaklaştırmışlar o anda annemi fena olmasın diye..yolda eve gidene kadr hiç susmamıştım...htta ilk kahvaltımızda kaynamış yumurta yapmıştım babam çok severdi öyle dilim dilim yapıp baharatlamayı..öyle yaptım ve aklıma birden babam geldi yine kopmuştum..şimdi bile zor duruyorum..ne zor şey ya aileden ayrılmak..Rabbim acı ayrılık vermesin..açtım muslukları bak :))

laydy sanırım şu anda bebişini kucaklıyo..9 filan demişti demi..işllh herşey yolundadır...

lamem günaydın cnmmmm

günaydın kızlar!
ladynin bebeği doğmuştur artık.
ay çok heyecan yaptım bana noluyorsa.
annelik duygusu işte.
2 gündür oğluşumu kreşe götürürken uyumuyor yolda.
bırakıp gelmesi çok zoruma gidiyor.
kreşten pek memnun değilim. dün başka bir yerle konuştum. 1,5 yaşından itibaren alıyorlarmış benimkini kabul ettiler. servis dahil fiatıda iyi. karar vermem lazım.
şimdi gittiği kreşte hoşuma gitmeyen şeyler var. dün arkadaşımla konuştum, benim verdiğim zaman çok iyiydi müdürü başında duruyordu dedi. bende memnun olmadığım yönlerini söyledim. yine işime yakın bir yer vardı akşam gittik beraber konuştuk. burayı deneyebilirim.

ben ne kınamı anladım ne nikahımı.
kınamda inatla ağlamayacağım dedim ağlamadım da.
nikahımda zaten sakinleştirici almıştım. evim anneme çok yakındı allahtan. 6 yıl aynı mahallede oturdum.

kınada bende ağlamadım...ya aynı binada otur istersen..o baba evinden çıktınmı sanki herşey bitiyo gibi geliyo..aslında öyle değil dahada düşkün olduk şimdi birbirimize..dahada anladık kıymetlerini..amann konuyu değiştirek yawrum üzülüyo :))

işllh gönlüne göre bi kreş bulursun sende cnm..el kadarken başlıyoruz demi uğraşmaya..Rabbim sabır versin evlatlarını hiç uğruna askerde vs. kaybedenlere..kolaymı bi yawru büyütmek ya...

işin ilginci kk da hiçbir konuda bulunmuyor yorum yazmıyor sadece buraya takılıyor. kimi takip ediyorsa.
amacını çok merak ettim.
bizim konuşmalarımızdan ne anlıyorsa. sohbet etse anlayacağım. kesin erkek bu!

bilmem ne anlıyo....hoşuna gidiyo demek bizim ona kızmamız..cinsiyetinden ben şüpheliyim..ortası sankii

ne bileyim bana öyle gelmedi. belki yaşımdan dolayı kendi hayatım olsun istedim.
üzülmesin bebiş kıyamam.

umarım bulurum. gerçekten yavrunu ele teslim etmek çok zor. içim acıyor ama çarem yok. allahtan uyumlu yavrum.
ben mi çok titizim diyorum ama istediğim şeyler çok normal. çocuğum kaç gündür boynunun altı kol kıvrımları koltuk altları yumak yumak geliyor. neyle oynuyorsa artık. eve gidince duşa sokuyoruz ak pak oluyor yavrum.
dün geç gittim müdüre hanım ilgilenmiş. üstü başı perişendı ter içinde sırtı ıslak. dünden beri içim acıyor.

HAKLISIN ama kimse anne gibi bakıp ilgilenemz cnm o sebeple biraz rahat olmaya çalış..
ter olayı kötü olmuş keşke deseydin yeri gelmişken...

hoşgeldin canım....

akşam senin nazarın değdi sanırım, eve gittiğimde yemeğimi dolaba koymadığımı gördüm.. haliyle bozulmuştu((

aşkolsun lamem..kem gözlerin nazarı değer (
hem ben sabah demedimki bişi akşam dedim ne güzel diye...

günaydın kızlar... Allah yardımcımız olsun.. bende bebeğimi iki gündür işyerine getiriyordum herkesler izinde sakin odanın birine pusetini felan koydum çocuk odası gibi kullanıyodum... bugün bayan arkadaşta izinli durmazsa işim çok olursa o ilgileniyodu oda gidince bıraktım babannesine ağlayarak geldim işe... ama babanne ve ananne kreşten daha iyi sanırım...

hoşgeldin aramıza yenisin sanırım...yawrunu Allah bağışlasın...ayy işyerinde ne güzel olur bebiş olması :))
herkezin derdi aynı bebişlere kim bakıcak ( bi şekilde bakılıyo işte napalım...

hoşgeldin aramıza yenisin sanırım...yawrunu Allah bağışlasın...ayy işyerinde ne güzel olur bebiş olması :))
herkezin derdi aynı bebişlere kim bakıcak ( bi şekilde bakılıyo işte napalım...

merhaba canım çokda yeni sayılmam ama pek giremiyordum bu aralar çok yoğundum... işyerinde güzel herkes çok seviyo ilgileniyo ama sonuçta işyeri diye benim içim rahat etmedi arkadaş burda olsaydı sorun olmazdı benim iş yoğunlaşınca ilgileniyordu.. oda bebeğini üçlü karma aşıya götürecekti bugün izin aldı yarında yok... iyi olsunda bebişlerimiz sağlıklı ve mutlu olsunlarda biz dayanırız katlanırız herşeye....

lady arıycam ama cok erken daha sanırım
akşama doğru ararım sıze haber ederım

bu arada dün açamadım msjı bugun açtım
yolda eve gıdene kadar dıyom kı kendı kendıme
lady adı ne acep:26:düşün düşün durdum
o da benım adımı bılır mı dıyorum
ya o açmazsa telı dıyorum

şükür adını yazmış cnm
cok merak edıommm ama erkennn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…