Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

ay yüzlüm h geldın
bebenı yanına getrmende büyük şans ne güzel ama üzülme yaa annende harıka bakar emın ol

bal lenn gözlerımı doldurun beeaıleden uzak olmak ne kötü keşke yakın olsam bu kadar etkılenmem sanırım ha dıyınce gdıılmıo
annemı babamı görmeme daha 5 ay falan var

şaka yaptım bee... tabiki benim dalgınlığım... gece sıcak diye koymadım... sabahta unuttum... akşam makarnayla geçiştirdik:)

bu aralar alınganım teyzesi idare edin artık..becerüksüz seni :))
olsun makarnayı sarımsaklı yoğurtla yeseydiniz..yaz şimdi biz hep geçiştiriyoruz...
akşam eşim kıyma soğan kavurdu,karpuz yoğurt vs bizde öle geçiştirdik....

yaş kaç hangi il?? bebişin adı ne bide :))
evt işyerinde pek hijenikte olmaz ama sürekli değilya arada napıcan idare edicen cnm...

Lamee geçmiş olsun yemek bozulunca benimde sinirlerim acayip bozuluyor.ben dün yolluk yıkadım evi süpürdüm.büdüşümle ilgilendim yemek yapmadım.eşim geldi et sote yaptı.biz yer sofrasında yiyoruz sofrayı hazırladı bende büdüşü uyuttum mis gibin yedim.

iyi dayanıyosun sen böcük ben hiç duramazdım heralde
hafatada en az 2 defa görüyorum çok şükür...sabır versin sana Allah

Merhabalar kızlarrrrr.ben yazın sıcağı kışında soğuğu seeevmiiyiiiiimmmmmmm.

günaydın büdüşün anası...Rabbim napsa memnun olmayız..sus heç konuşma...

hoşbulduk uğur böcüğüm, kıızımada böyle derim bazen ay herşey onu hatırlatıyo... çok seviyolar burda öğrencide yok derste yok sakin... torun torun diye bırakmıyolar kuzumu o da çok tatlandı sevdiriyo kendini...
/COLOR]

25 kayseri Ayşegül... işyerim çok şükür her konuda iyi ama bazen çok yoğun olabiliyorum... hijyen konusunda zaten temizlik hastalığım var toza alerjim var...

mecbur olunca duruyorsun cnm
cok ağlıyorum
bu akşamda yalnızım bu hafta kocem sabah 8 gece 12
annem yakın olsaydı gıderdım
cok şanslı göruyorum aılesıne yakın olanı
benım evlılığım alışmam aıleme olan uzaklığımdam dolayı cok uzun sürdü

hoşbuldum balım.yani orası şüphesiz öyle.nankörlükte üstümüze yoktur.

ay sende aile yok koca yok akraba konu komşu yok...
çok zor bee..dertleşçek kimse yok yakınında..acil sen bebek yap :))

Ankaradan katılıyorum aranıza. Geçen yıl evlendim. Bi yandan çalışıyorum diğer yandan da okuyorum.

hoşgeldin aramıza..bende geçen yıl evlendim..ne okuyosun?? dışardanmı??

hoşgeldin aramıza..bende geçen yıl evlendim..ne okuyosun?? dışardanmı??

teşekkürler sen hangi ayda evlendin ben 25 eylülde evlenmiştim. Bebek bekliyorsun sanırım. İsmi ne olacak? dışardan okumak derken?

doktora yapıyorum ben genetik üzerine.

kocem varda arada uzak kalıyoz böle
aman koceyle kalımda aılemle yakın olsam keşke
aslında karşıdan ev almak ıstıyoz özellıkle eşim aıleme yakın olmamı ıstıyo ama şuankı işim cok ibebemede annem bakcek yakın olması cok süper olcak ama işte iş olayı benı buraya bağlıo
seçım yapmak zorunda kalabılırım bellkıde

bebek için erken lenn
ben böle erken dıynce artık annemde kızıosenden sonra evlenenlerın 2. yolda dıye

teşekkürler sen hangi ayda evlendin ben 25 eylülde evlenmiştim. Bebek bekliyorsun sanırım. İsmi ne olacak? dışardan okumak derken?

doktora yapıyorum ben genetik üzerine.

nisanda cnm bende...bebiş daha minicik cinsiyeti bi belli olsun isim için erken cnm..
negüzel genç yaşta doktora yapıyosun tebrik ederim cnm...

ozmn patronu kandır işyerinide karşıya taşısın :))
senimi kırcak nen ortağını

ben de seni tebrik ederim. Bebeği bir sre ertelememiz gerekince kariyere sarıldım :9

sorma... bütün hayallerim yıkıldı bir anda(
ohh sana da afiyet olsun canım..

balım...sizin menüde güzelmiş:))

sirkencubin.. hoşgeldin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…