selam kızlar nasılsınız ben geldim, görüşemedik uzun zamandır özledim sizleri izindeydim bitirdim geldim.ee ne var ne yok bakalım
varmı yeni hamileler?
layddy, hayırlı olsun sağlıcakla büyüt bebişini
bal naber kızz belli oldumu cinsiyet daha olmaz belki ama
birsens geçmiş olsun hayırdır canım neyin var?
ee diğer kızlar sizler nasılsınız.
benimde canım sıkıldı şimdi kk dan arkadaşım var lamede tanıyo yavrum ameliyata alcaklarmış, dış gebelik( geçen hafta iğne vuruldu baya etkili ama fayda etmemiş pek konuşamadık ağlıyodu ( patlamış dedi.Allah ım inş.herşey güzel geçer.
şekerim hoşgeldin...ohh tatilide yaptın geldin ne güzel cnm..
isolde hamiş cnm...başka bekleyenler var işte...
bizim cinsiyetimiz henüz belli değil 12 ağustosta gidince işllh öğreniceğiz cnm...
Rabbim arkadaşına sabır versin..bu durumda olanların yardımcısı olsun...
ee nerdeydin tatilde neler yaptın bakalım???
günaydın kızlarr..
casperım.. hadi bakalım güzel haberler laırız inşallah:)
brck.. canım çok geçmiş olsun, ama unutmaki herşey bizler için... rabbim yardımcısı olsun..
böcük hayırdır neden morardın kız??
günaydınn kızlarr benn doğum yaptım 21.07.20011 saat 11 de epidural sezeryanla 50 cm 3280 gr doğdu taburcu olduk ama kızımın sarıılık riski var bugün ölçülecek yüksek çıkarsa 2 gün hastaneye alacaklar inşallh yüksek çıkmazz şu an uyanıkk yanımda dilini çıkaakırıp çıkarıp boncukk boncuk bakıyorallam isteyen herkese nasip etsn o kadar değişik bi duygu ki bkıp bkıp ağlıyomm benmi bu die
canım benim çook geçmiş olsun Rabbim yardımcısı olsun anneanneninn
günaydın böcükümm sana ne oldu kızz
günaydın lamemm
ayy inş bakalım hala beklemedeyim o da gelmemekte ısrarcı :))
dün olcak gibi çok ağrım vardı ama bugün hala bişi yok..
canımm Rabbim sana bağışlasın bebeğini..
ne güzel bi duygudur...
İnşallah bişi çıkmaz da bebişine kavuşursunn..
biz ev alırken kayınvalidemden bilezik almıştık 3 tane
düğünden sonra bana bi bilezik sözü vardı
eşim cuma günü annesinin son bileziği aldı kayınvalidem de o caspersynin ona götür demiş :)))
çok sevindim çok
evt ama sakin olmak imkansız...
şuanda patron sabrımı zorluyo..patron demicem uçucam :)))
cnmmmmm sağol ben sana nasıl çatayım :)) belki sendede yawru vardır olmass...böcük gelsin ona çatam onun niyeti yok nasılsa...
kesinlikle haklısın canmm
annem iki gündür yemek hazırlıo oğlum ne istiyon oğlum ne pişirelim vay bee dedim bi bana böyle ilgi gösterilmio :))))
sana katılıyorumm balımmm oysaki azcık ılımlı olsalar gelinlere karşııı biz kim bilir neler nele yaparız onlara ...
HOŞBULDUM KIZLARRRRR
şeker tatlım şu an boynumda düzleşme var bide kan tahlili yaptırdım .değerler yüksek çıkmış belli değil 15 gün sonra belli olcek ne olduğu tatlımmmm.
selam kızlar nasılsınız ben geldim, görüşemedik uzun zamandır özledim sizleri izindeydim bitirdim geldim.ee ne var ne yok bakalım
varmı yeni hamileler?
layddy, hayırlı olsun sağlıcakla büyüt bebişini
bal naber kızz belli oldumu cinsiyet daha olmaz belki ama
birsens geçmiş olsun hayırdır canım neyin var?
ee diğer kızlar sizler nasılsınız.
benimde canım sıkıldı şimdi kk dan arkadaşım var lamede tanıyo yavrum ameliyata alcaklarmış, dış gebelik( geçen hafta iğne vuruldu baya etkili ama fayda etmemiş pek konuşamadık ağlıyodu ( patlamış dedi.Allah ım inş.herşey güzel geçer.
hoşgeldin bende diyom organşik nerelerdee
kim cnm o
kızz naptın kendine dikkat et bacıı :)))başıma gelenı sorma
zabanan kalktım cam sılem dedım ılk mutfak camında düştüm
düşerken cama tutundum bırakmadım belım mermere kolum cama bacağımda sandalyeye geldı morardı ağrıyo
wc yıkarken fırçamın sapı kırldı neyse dedım ıdare edım
ıkıncı yıkamamda bacağımı kestı
kavanoz yıkarkende kapağı ıkı parmağımı kestı
yerım onu ben
lenn ben gremı yanlış mı yazmışım 40 gr eksık yazmışım sanırımneyse
bol bol öp benım içinde
bende cok sevındım nedensebana noluryorsa
geldım
çatabılırsın tatlım
zaten kum torbası gıbı oldum h sonu dayak yemedım ama yemış gıbıyım
:) kıskanç seni :))
dün walla anemmde eşimin sevdiği yemeği yaptı..kız anaları bi başka işte...
he walla gızz..sabah sabah çınlatalım kulaklarını şunların :))
ya bizim anneler nasıl davranıyosa onların anneside öyle davransın yeter demi..çok zor değilki..
annem hala evimde ne eksik ne gedik var tespit eder alır verir bana..bu bile mutlu olmama yetiyo..nezmn gitsem 2 poşetle çıkarım annemden..yok yemek koyıyım,yok bunu aldım sana..bişey alsınlar diye dimiyorum..annelerimiz nasıl düşünceliler demi..
:) kıskanç seni :))
dün walla anemmde eşimin sevdiği yemeği yaptı..kız anaları bi başka işte...
he walla gızz..sabah sabah çınlatalım kulaklarını şunların :))
ya bizim anneler nasıl davranıyosa onların anneside öyle davransın yeter demi..çok zor değilki..
annem hala evimde ne eksik ne gedik var tespit eder alır verir bana..bu bile mutlu olmama yetiyo..nezmn gitsem 2 poşetle çıkarım annemden..yok yemek koyıyım,yok bunu aldım sana..bişey alsınlar diye dimiyorum..annelerimiz nasıl düşünceliler demi..
ah balım ahhh bnm anacımda öle geçen şkerliğim kırılmıştı
ertesi gün baktımmm şekerlik almış gelmiş
kız anaları öle oluyo valla
nerde oğla analarıı topuna kibrit suyu ....
böcükkk kız ayyyy Allah korumuş ya camdan aşağı düşseymişsin çok geçmiş olsun cnm...nazara geldin galiba
bal ahhh ahhhh analar bi başka vallaaa
bu arda bana 2, darbe dahaaa kızım gitti yine annemle offf çok üzgünüm çokkkkkk bu günlerde geçicek inş. feraha ericem inş.
sıkıntılı dönem geçiriyorum .....dua edin bana
ah balım ahhh bnm anacımda öle geçen şkerliğim kırılmıştı
ertesi gün baktımmm şekerlik almış gelmiş
kız anaları öle oluyo valla
nerde oğla analarıı topuna kibrit suyu ....
ORGANİĞİM bu sene çoğu hatun kocasız tatil yapıyo ne hikmetse..
casperrr...demek kışlıklar hazırlanıyo :)) erişte merişte..banada annem dün tarhana koymuş sağolsun..analar bi başka işte..demek gaynanan bu aralar çok iyi :)) allah bozmasın cnm...
böcük sana çatılcak yerin kalmamışki..hakkat dayak yemişten beter olmuşsun..geçmiş olsun dikkat et ama..sabanan camda işin ne ya..
birsencim inşallah hayırlı haberlerini alırız cnm
organikçim hoşgeldin arkadaşınada çok üzüldüm tatlım.acil şifalar
hadiyaa başka kim gitti, bizimkinin daha 5 ay olcak burda çalışmaya başlayalı çıkmadı kısmetse seneye artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?