Yakında 500'e çıkar,toptan rahatlarız
Öle mi dersin ?
evet canm kışlıklarım annemden hazırlanıo :)))ORGANİĞİM bu sene çoğu hatun kocasız tatil yapıyo ne hikmetse..
casperrr...demek kışlıklar hazırlanıyo :)) erişte merişte..banada annem dün tarhana koymuş sağolsun..analar bi başka işte..demek gaynanan bu aralar çok iyi :)) allah bozmasın cnm...
böcük sana çatılcak yerin kalmamışki..hakkat dayak yemişten beter olmuşsun..geçmiş olsun dikkat et ama..sabanan camda işin ne ya..
bende geçen aldım indirimden bana da gider 1 sene :)))biraz ekonomik bilgi veriyim...
bulaşık makinama deterjan aldım..realde kampanya var kızlar 56+56 112 adet 24 tl verdim..başka marketlerde 60 tane 24 tl..haberiniz olsun.. sanırım bana 1,5-2 sene rahat gider..
bingo soft lar pahalıydı ama 8 küsür...eşim bana 6 tl ye almış..ilk defa kullanıyorum ama çok güzel kokuyor...
ayy böcük aynen bende alıntı yapıom yapıom patron gelio iş gelio yazamıommne şans yahu ben gelemıyorum sız yazdıkça yazıyorsunuz
tam alıntı edıom cvp vercem hopp bi iş cıkıo:84:
düşmemle ılgılı nazar geldım harbıden
karşı komşu ooo sabahın köründe kalkmışsın bıde cam sılıyorsun dedı kadın içerı gırer gırmez ben patgözüne... ama harbı bı yerıme bişi olmadı ınş
aksılıkler bugunde yakamıo bırakmıo
ben bı kurşun döktürem:89:
afiyet olsun canmm....ben hepsını denedım bıngo soft beyaz olanı uzun süre duruyo kokusu
1000 1200 devırde hemıde
benımde arçelık mak.ama hemen akmıo kurulamaya yakınolduğundan kokusu kalıcı olabılır mıacep
ne kadar koyarsam koyayım bazen o hazneyı aşıyom dökerken bazen tam hazne kadar asla almıo önceden
ayarlarınızda sorun olmasın:26:
kaynanalr konuşulmuş ben kaçırdım
casper 2000 lıralık hedıye gelse bende bişi demesdımaman aman onun olsun dünya bişiyını ıstemem
daha ne dıycektım
şeker h geldın
mblue nerde acep
şimdık yemeğegıdebılrımsakın cok yazman
Kızlarrrrrrrrr altın 148 tl olmuş
ben ve casper geldık ya kımse yok
aman aman sözunde durmasıda ıyı
ne bılezığıydı öle 2000
burma mı
ben trabzon hasırı alcem ınş
kızlar merhabalr nasılsınız.
kızlaarda gelir şimdik canm :)))
düğün günü arabadan inerken ben gelinime bilezik alcam dedi :)))
bende tamam dedim o gün bugündür almadı ama
eşim bileziğini alınca caspersy'nin bu demiş
bende c.tesi günü gittim eşim burma almıştı 20 gr.
üzerine kattım 25 gramlık el işi bilezik aldım
inş canımcıımm
iki gündür kolumda ama çıkarcam eve gidince pc başında tak tuk olmuo
iyiyim canımm laflıyoruzz
sen nasılsınn
ınş
oh ohh aman sözünü unutmasında
gle güle kullan cnm
işte olmuo pek
ben fena değil.büdüşüm ateşlendi yine ya.evede gidemedim aklım şimdi ona.eltim ılşık banyo yaptırmış ilaç vermiş düşmüş ateşi..
büdüş hasta mı olmuşınş ıyı olmuştur tatlım
havalar ınanılmaz bunaltıcı
bazılarında ateş ıshal ve kusma varmışaman dıkkat
duygu nbr taze gelın:82:
casper baya azalmışsın işi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?