Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

günaydın kızlar nasılsınız?
ben iyi olmaya çalışıyorum. dün gece kuzucuğumun ateşi yine yükseldi. düşürüne kadar uğraştık. bu sefer uzun sürdü. geç yatıp erken kalktık. uykum var ve yorgunum. şükür ki sabah çok yüksek değildi ateşi. calpol verip kreşe bıraktım. oraya da tembihledim. şurubunu şu saatte verin ateşini takip edin diye.

TANEM canın sıkkın annenle bişeyler oldu sanırım okuyamadım. silmişsin galiba. kendini üzme canım.
BRCK eviniz mi satılıyor? kayınpeder yüzünden anlayamadım. sorunlar var galiba. rabbim yardımcınız olsun
BİRSEN gü<el kızına çabucak kavuş inşallah.
BÖCÜK allah kabul etsin, inşallah zorlanmadan rahatça tutarsın. niye erken başladın ki?

slm kızlarr

brckm kıyamam üzme kendini olur mu Rabbim mübarek günlerde bi çıkar yol gösterir inş..

böcüükk Allah kabul etsin canım beniimm

tanemm hoşgeldiinn bebişinin iyi olmasına sevindim canımm..

atladıklarım varsa kusura bakmayın kızlarr...

sıra bana gelsiinn
test yaptıımm önce tek çizgi çıktıı..
dolandım evde hazırlandım falan silik bi şekilde bi çizgi daha vardıı ee bu ne şimdiik

Melodiciğim hoşgeldin . Sağ ol canım, sanada çok geçmiş olsun . Sende sıkma canını ilgilenirler öğretmenleri .

Canım aa aa sahiden mi :))) B,r tane daha test yap bakayım:)) Hadi sevinelim :))

casperycim hamilesin cnm sanırım
hadi bakalım hayırlısı olsun.demekki daha çok yeni

Son düzenleme:
bencede pozitif zati biraz daha durunca tam belirgin olur 2, çizgii.negatif olsaydı ı hiç 2, çizgi olmazdı

Son düzenleme:
melodim tatlım geçmiş olsun.kreşi sık sık arada mavişin ateşini takip etsinler oyyy yerim boncuğum.

casperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
hamişsinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
benimde öle silik çıkmıştııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı
hemde gece yapmıştım bennnnnnnn

canımmmm ne güzel bir haber bu yaaa.... çok ama çok sevindim..... bence 2 gün sonra tekrarlaa... daha net çıkar:))))

brck ya ne desem boş çok üzüldüm ama evi emlakçıya vermeden bi çözüm bulsanız
çok az kalmış ödenmicek bi rakam değil...borç alamazmısınız yada patrondan biraz iste en azından şimdilik 3 taksitini kapatıcak kadr cnm...offffffff...Allah yardım eder şu mübarek günlerde sıkma canını...

tanemimmm mısır tanemmmmmmm
sende sıkma canını konu ne bilmiyorum ama sinir stresle insanlar birbirini kırabiliyo..anneler benim gözümde hep tertemiz melektir o sebeple ne yapsa anneciğin o senin belki hatalı belki cahilce olabilir ama hiçbi anne yawrusunu bilerek isteyerek üzmez canım....barışırsınız cnm sıkma güzel canını...

melodii yawruşuna geçmiş olsun..tamamen iyileşsin artık yawru ya her akşam ateş yazık cnm..

balım hoşgeldinnnn:)

melodicim... geçmiş olsun canım yaaa.. inş. en kısa zamanda çıkar dişleride sende rahata erersin..

ay kıyamam yaa havalardan olmasın
süreklı çıkıyo ateşi
dr a götrudunuz mu cnm

erken başlamak istedım cnm Allah kabul ederse
şu saate kadarda zorlanmadım

balım hoşgeldinnnn:)

melodicim... geçmiş olsun canım yaaa.. inş. en kısa zamanda çıkar dişleride sende rahata erersin..

hoşbulduk cnm.......
günaydın demeyi bile unutmuşum casperın yazısını okuyunca :))
günaydın hatunlarrr........

ya ben bu arada 1 kilo vermişim çok üzüldüm..yawruma zararı olmaz işllhh...

günaydın kızlar

casper tebrik ederim tatlımmmm, inş.güzel bi hamilelik geçirirsin:))

ee kızlar nasılsınız, melodi geçmiş olsun tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…