Mujjck fıstık sağ olasınSen napiyosun bakayım ne var ne yok ?
Kıyamam canım yaahhh ne olsun tanemim ya uğraşıyoz kızım gitti yine annemle sanki yarım yok kanadım kırık öle dolaşıyom.
Canım aa aa sahiden mi :))) B,r tane daha test yap bakayım:)) Hadi sevinelim :))slm kızlarr
brckm kıyamam üzme kendini olur mu Rabbim mübarek günlerde bi çıkar yol gösterir inş..
böcüükk Allah kabul etsin canım beniimm
tanemm hoşgeldiinn bebişinin iyi olmasına sevindim canımm..
atladıklarım varsa kusura bakmayın kızlarr...
sıra bana gelsiinn
test yaptıımm önce tek çizgi çıktıı..
dolandım evde hazırlandım falan silik bi şekilde bi çizgi daha vardıı ee bu ne şimdiik
Canım aa aa sahiden mi :))) B,r tane daha test yap bakayım:)) Hadi sevinelim :))
Canım o pozitif demek :)))))ayy ben duygusuz bişi oldum ama var mı yok mu acep :)))
o silik çizgiyi gördüğümden beri bi tuhaflık resmen aptallık çöktü üstüme
ilk idrarla yapın diyolar ya şimdik yapsam çıkar mı acep yarın sabahı mı beklesem
slm kızlarr
brckm kıyamam üzme kendini olur mu Rabbim mübarek günlerde bi çıkar yol gösterir inş..
böcüükk Allah kabul etsin canım beniimm
tanemm hoşgeldiinn bebişinin iyi olmasına sevindim canımm..
atladıklarım varsa kusura bakmayın kızlarr...
sıra bana gelsiinn
test yaptıımm önce tek çizgi çıktıı..
dolandım evde hazırlandım falan silik bi şekilde bi çizgi daha vardıı ee bu ne şimdiik
günaydın kızlar nasılsınız?
ben iyi olmaya çalışıyorum. dün gece kuzucuğumun ateşi yine yükseldi. düşürüne kadar uğraştık. bu sefer uzun sürdü. geç yatıp erken kalktık. uykum var ve yorgunum. şükür ki sabah çok yüksek değildi ateşi. calpol verip kreşe bıraktım. oraya da tembihledim. şurubunu şu saatte verin ateşini takip edin diye.
TANEM canın sıkkın annenle bişeyler oldu sanırım okuyamadım. silmişsin galiba. kendini üzme canım.
BRCK eviniz mi satılıyor? kayınpeder yüzünden anlayamadım. sorunlar var galiba. rabbim yardımcınız olsun
BİRSEN gü<el kızına çabucak kavuş inşallah.
BÖCÜK allah kabul etsin, inşallah zorlanmadan rahatça tutarsın. niye erken başladın ki?
balım hoşgeldinnnn:)
melodicim... geçmiş olsun canım yaaa.. inş. en kısa zamanda çıkar dişleride sende rahata erersin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?