Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

BEN burdayım....

ada gelmiş gitmiş...sağolsun 14.haftalıkta yaşıyacaklarımı yazmı ş :)

casperrrrrrrrrr........ya benimde ilk yaptığımda ikinci çizgi sonradan oluştu ve silikti..bidahada yapmadım kan testi yaptırdım çıktı cnm...bence içime doğuyo hamişsin sennnn

böcümm bizimde iş yerınde varda noluyo totomuzdan ter akıyor. en azından evde şortla falan oturuom rahat rahat burda kotla boğuldum vlla he ypıştı pantolon terden totoma

benım totom gayet serın ama kapıdan cıktığım an ateş yüzüme vuruyo sankı

patık bal h geldınız
nerdesınız sız

ben de buradayım :))))))

eşim erken çıkabilirmiş,çıkarsa yemek yapmam gerekecek ne yapsam ki acaba????
mesaiye kalmasını istemiyorum geç geliyor diye ama yemek sıkıntısının da olmaması da hoşuma gidiyor :)))))bakalım haber verecek gelirse yaparım aperatif birşeyler...

trt hd diye bir kanal var,burada sıradışı mekanlar diye bir program var.....fransız bir bayan sunuyor,süper,bayılıyorum gösterilen evlere.....

brck...nasılsın canım???
ev işinize çok canım sıkıldı,Rabbim bir yerden bir şeyler çıkarır inşallah.
Allah bir kapıyı kapatır bir kapıyı açar unutma emi....

adacım o dediğin evler gerçekten harika yapıolar ya sıradışı yanı =) ahh ahh tabi mekanlar hep kocaman eski püskü görunuo ama sona dehşet evler oluyor ne evı malikne ooluyor resmen

böcüğüm ohh ferh ferh oturuosun =)

günaydınnnn

bugun 2.gün şükür
dün dışarda yemek yedık ama bşi yemedım sayılır hersey yarım kaldı bıkaç kaşık corba falan
ınsan tıkanıyo

ben yazdım sızde yazmışsınız

balım geçenkı şarkı kımındı benım lıstem evdede :78:

hoşgeldiniz kızlar....

dün akşam şeftali reçeli yaptım... ilk defa reçel yapmış oldum ama çok lezzetli oldu:)))))

hoşgeldiniz kızlar....

dün akşam şeftali reçeli yaptım... ilk defa reçel yapmış oldum ama çok lezzetli oldu:)))))

HOŞBULDUK lamemmm...
ellerine sağlık cnm..kahvaltıya geldiğimde bakarım tadına

bende akşam barbunya ıslattım..sabah pişiririm dedim ama yarım saat kala kalkınca pişmedi barbunya...napçam akşam bidahamı pişircem???

lamem bu arada dün mayo geldi...
denedim renk model süper durdu ama sıktı ya (
geri iade etmek istemiyorum çok hoşuma gitti çünkü ama o şekildede nasıl giyerim esnermi acaba?? 1 ay sonrada göbüş büyücek...içine komple astar dikmişler ne gerek varsa..sıkıntıyı o astar yapıyo..kumaşı kalınlaştırıyo ve esnemesini engelliyo...aradım markafoniyi ama büyüğünü temin edemeyiz dedi..ten in sitesinde de yok aynı model (

beklerim canım ne zaman istersen:)

eee düdüklüyle yapsaydın pişerdi canım...
maalesef akşam pişirmeye devam ediceksin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…