Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

cnm evt ha diyince bulunmaz ama en azından ödiyemediğiniz taksitleri kapatıcak kadr bulsanız ve biraz zaman kazansanız olmazmı..offf annen baban üzülmezmi onlarda üzülür..işllh bi çözüm bulursunuz kafam durdu ya..

az para değilkii Allah razı olsun yine ailenden.en iyisini yapmışsın, ev satılınca payına düşeni versinler bari babanda o şekilde destek olmuş olur size peki evi kaça satıyosunuz cnm??

Son düzenleme:
nevgülüm 25 tl vermedim tabiki sadece caspere o test günün her saati yapılıyor diye söyledim. bende diğerini alıp sabahı bekledim.

brck konuyu tam bilmiyorum canım kaçırdım. ev niye satılıyor bilmiyorum. çok zor bir durum olduğunu biliyorum.
ev satılırsa siz nereye taşıncanız? ev kayınpederle ortak mıydı? benim evimde satılık şu an. ama sözleşme 3 ünde doluyor. ev sahibi ihbarname çekmediği için sözleşme otomatik yenileniyor. ayrıca emlakçı tanıdığımız zaten. ev sahibi yada alan taşınma masrafımızı karşılamadan çıkamayacağımızı biliyor.
rabbim yardımcımız olsun kendi evimizi alalım.

BRCK CNM OZMN 50 YE RAZI OLMA LÜTFEN..daha birsürü borcunuz var en azından yarısını almak şartıyla satarım evimi deseydin..yazık değilmi ödediğiniz kredi faizlerine altınlarına..50 yi alsan anca kartlarını kapatırsın..bence kabul etme sen karısıysan oda babası oda razı olsun cnm..

balım geçmiş olsun annene canım allah şifasını versin
bicik canım üzülme tatlım önemli olan eşinizle birlikte güçlü olup bu yollardan birlikte adım atmanız allah yardımcınız olsun bebem

canım bana 50 yi versin ben ev alıcam hemen emlakçı bulurum dedi.30 milyar bi şekilde buluruz babam kredi çeker öderiz biz.ama işte benim tek korkum parayı ya vermesse tek endişem bu.zaten kredi kredi kartları hep onın işi için gitti cnm şahsımıza çekmedikki

Son düzenleme:

brck çok geçmiş olsun yaa.kayıpedermi vermiyecekmiş parayı.yok artık.eşin ona müsaade etmesin.ayrıca 50 çok az istedin bence.

brck 50 tl alınca ev alacaksın tamam ama peki borçlarınız nasıl ödenecek?
çok zor rabbim yardım etsin.

balım geçmiş olsun annene canım allah şifasını versin
bicik canım üzülme tatlım önemli olan eşinizle birlikte güçlü olup bu yollardan birlikte adım atmanız allah yardımcınız olsun bebem

sağol cnm...senin son günün evden girebilcekmisin dedim???

cnm siz niye oturup konuşup anlaşmadınız bu işe kalkışmadan önce??? ben ortalığı ayağa kaldırırdım walla..he vermese gene kaldırırm ama olcak şeymi hem faiz öde hem altın ver dahada düşün acaba para verirmi diye..bence akşam eşinle gidin netleştirin konuyu..böyle havada kalmasın iş işten geçtikten sonra ah vah etmenin bi anlamı yok cnm...

ben kötü olmak istemiyorum kızlar tatsızlık olmasın arada.eşim sadece alıcam diyor.ben 70-80 zaten alamam hiç diilse bi miktarını alayım oturup susucam yani.çünkü babasıda şuan zor durumda oda muhtaç ama afedersiniz bi kulağımın arkası kaldı yani.o aldığı paraylada bizim üstümüze çektirdiği kredileri kapatmasını isticem.

ayy nasıl susup oturcam bee...o senin kadr şu anda ihtiyacı yoktur..başını sokucak evi var hiç değilse..sensin ortada kalan..borçları kapatsınlar sizin 50 ozmn hiçyoktan iyidir..ağlamayana meme yok cnm ne deseler he deme...

brckimm bal kesinlikle haklıı
o kadar ödediğiniz para çektiğin sıkıntı boşa mı gitcekk

babamda öyle yapacaklar dio yoksa kıyameti koparır.
şuan öyle bir haldeyimki kızlar kimseye güvenim yok sanki.eşime dakka başı soruyorum vericek alıcaz dimi die.iyice kafayı yedim.vermezlersede çocuklarınıda benide unutsunlar.eşim babasıyla devam etmek istersede benle yollarını ayırsın...dicek başka bişi yok...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…