yok cnm 55 milyarı ha diince bulamamki ki bu ev bana 2 katına gelir çok zarar ederiz.babam bilmiyodu.annem aradı dün sabah baban bütün gece rüyasında görmüş seni dedi zaten tutamadım kendimi baba böyle böyle dedim.üzülme kızım neden üzüyosun sen kendini dedi.sonra annemi aramış biz kredi çekelim biz üstlenelim demiş.bana söylediler kabul etmedim ben böyle bişeyi kabul edemem.babam çok yardım etmek istiyorsa ev alırken bana eder dedim.biz babasından 50 milyarımızı kurtarabilirsek hemen küçük bir eve girmek istiyorum kızlar.umarım verir bize.emlakçı hemen bulurum dedi
canım bana 50 yi versin ben ev alıcam hemen emlakçı bulurum dedi.30 milyar bi şekilde buluruz babam kredi çeker öderiz biz.ama işte benim tek korkum parayı ya vermesse tek endişem bu.zaten kredi kredi kartları hep onın işi için gitti cnm şahsımıza çekmedikki
balım geçmiş olsun annene canım allah şifasını versin
bicik canım üzülme tatlım önemli olan eşinizle birlikte güçlü olup bu yollardan birlikte adım atmanız allah yardımcınız olsun bebem
canım bana 50 yi versin ben ev alıcam hemen emlakçı bulurum dedi.30 milyar bi şekilde buluruz babam kredi çeker öderiz biz.ama işte benim tek korkum parayı ya vermesse tek endişem bu.zaten kredi kredi kartları hep onın işi için gitti cnm şahsımıza çekmedikki
brck 50 tl alınca ev alacaksın tamam ama peki borçlarınız nasıl ödenecek?
çok zor rabbim yardım etsin.
ben kötü olmak istemiyorum kızlar tatsızlık olmasın arada.eşim sadece alıcam diyor.ben 70-80 zaten alamam hiç diilse bi miktarını alayım oturup susucam yani.çünkü babasıda şuan zor durumda oda muhtaç ama afedersiniz bi kulağımın arkası kaldı yani.o aldığı paraylada bizim üstümüze çektirdiği kredileri kapatmasını isticem.
ben kötü olmak istemiyorum kızlar tatsızlık olmasın arada.eşim sadece alıcam diyor.ben 70-80 zaten alamam hiç diilse bi miktarını alayım oturup susucam yani.çünkü babasıda şuan zor durumda oda muhtaç ama afedersiniz bi kulağımın arkası kaldı yani.o aldığı paraylada bizim üstümüze çektirdiği kredileri kapatmasını isticem.
ayy nasıl susup oturcam bee...o senin kadr şu anda ihtiyacı yoktur..başını sokucak evi var hiç değilse..sensin ortada kalan..borçları kapatsınlar sizin 50 ozmn hiçyoktan iyidir..ağlamayana meme yok cnm ne deseler he deme...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?