benim de eylül 26 da iki senem bitiyoo
inş canıımm
Rabbim isteyen herkese versinn inşş
sağol cnm benımm =) sizlerde yağmyı plnladıkarlınızı yazın =) bende kopya çekeyım
melodıcım herkes farklı koyuyo ama ben nasılkoydumu anltayım =)
domatesleri kabuklarıyla kaynatıom kabukları çatlınca soyuyorum blendrdan geçiyorum domatesleri kaynatıyorum kaynar kaynar kavanozları kapatıp ters çevirriyorum =) oda ısısındada saklıom
öle deme balımya ben çok sevıom mısfır ağırlamayı =) ama kalablık olmıcak azlık olcak ben rht rht sakın sakınservıs ypıcam =) en fazla 10 kişi olcak =)
zaten kayınvldemler annemler toplam 7 kişi oluyoruz =) bşka gelcek gitçk olmuo gayet rht oluyorum =) ramazanda başka sevıorum mısfır çağırmayı =)
gullaç bende severım =) onu kesın yapçam bı gun zaten =)
cnm iyi ittiller saana ama yarın burda olcak lar var =(
sağol tatlım =) evet o trıflerıde denıycem =) ramaznda
cnm hoşgeldin aramıza =) rabbım tez zamanda nasip etsin anne olmyı sanada inş.
Aminnn cnm inş Allah tez zamanda bizim de yüzümüzü güldürür..
Teşekkürler kızlar hoşbuldummm:)) Çok hoş bi topikmiş ya hepinizin içi kaynıyoo ohhh:)) canım ben de eş ve iş var ama bebek hala yok neyazıkki8 ağustosta 2 senem doluyor inş hamiş kalırımda kocişe süper bir sürpriz yapmış olurummm
öle deme balımya ben çok sevıom mısfır ağırlamayı =) ama kalablık olmıcak azlık olcak ben rht rht sakın sakınservıs ypıcam =) en fazla 10 kişi olcak =)
zaten kayınvldemler annemler toplam 7 kişi oluyoruz =) bşka gelcek gitçk olmuo gayet rht oluyorum =) ramazanda başka sevıorum mısfır çağırmayı =)
gullaç bende severım =) onu kesın yapçam bı gun zaten =)
cnm hoşgeldin aramıza =) rabbım tez zamanda nasip etsin anne olmyı sanada inş.
aminn...
canm ne zamandır bebek düşünüosunuzz..
İŞLLH YAPARSIN CNM..tam yerine geldin burda herkes full çalışıyo bebeiş için..ben verim aldım darısı sizin başınıza olsun artık...
7 kişiden nolur bee :)) walla biz eşimle totomuzun üstüne oturmuyoz misafir gelince..oda çok marifetli sağolsun mutfakta beraber çalışırız börek bile yapar misafir için..masayı hazırlar..servis tabaklarını bana mutfağa taşır..mutfakta çok yardım eder Allah razı olsun..ama yinede yoruluyorumm şimdi dahada çok yorulurum eminim..
1 sene 4 ay dır düşünüyoruz cnm..Ama tedavi olmaya başlayalı 2 ay fln oluyor kısmet artık nezaman olursa saldım çayıra mevlam kayıraa anlıyacağın:)))
fRİENDLY HOŞGELDİN CNM
MBLUEEE KIZ ŞU ŞİŞTE KÖFTE Mİ NE YAZDIN YA AZ ANLATA BAKEM NASIN YAPIYON
yarın kayınvalidemlere gitcez orda kalcaz :))
gitmeden eve uğrayım bi kek yapıp götüreyim diomm
AMANNNN hamarat gelincik seni yorgun değilsen yap tabi güzel bi düşünce çok incesiniz casper hanım
İnş cnm sen hamişsin sanırım darısı da bizim başımıza inş..Allah meleğini sağ salim kucağına almayı nasip etsin cnm..
yarın kayınvalidemlere gitcez orda kalcaz :))
gitmeden eve uğrayım bi kek yapıp götüreyim diomm
yarın 3 gibi çıkarım zaten canım
yaa hamarat gelinciğiimm benn kayınvalideme bilezik için teşekkür etcem ya yarın ondan elim boş gitmeyim
hatun demesin kolunu doldurduk eli boş geldi die
(ayy hiç demez valla benim fesatlığım)
aminnnnn işllhhhh....
sende işllh güzel haberler alırsın mübarek aylarda...
hangi ildesin bu arada??
hayırlı gelin böle olur :))
ben ctesi kek yaptım 1 dilim yedim..kalanı fırında unutmuşum..bayatlamışta..akşam puding yaptım döktüm ama cık beğenmedim...yazık oldu kekime ya..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?