Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

canım hemen düşünem yazam..

kesinlikle soğuk çorbaa
taze fasülye
pilav

patlıcan salatası falan yaparım yoğurtlu semiz otu salatası da olabilir

tatlı olarakda parfe gibi soğuk tatlı olur herhal canımm

aklıma gelen ilk menü

İŞLLH YAPARSIN CNM..tam yerine geldin burda herkes full çalışıyo bebeiş için..ben verim aldım darısı sizin başınıza olsun artık...

7 kişiden nolur bee :)) walla biz eşimle totomuzun üstüne oturmuyoz misafir gelince..oda çok marifetli sağolsun mutfakta beraber çalışırız börek bile yapar misafir için..masayı hazırlar..servis tabaklarını bana mutfağa taşır..mutfakta çok yardım eder Allah razı olsun..ama yinede yoruluyorumm şimdi dahada çok yorulurum eminim..

fRİENDLY HOŞGELDİN CNM

MBLUEEE KIZ ŞU ŞİŞTE KÖFTE Mİ NE YAZDIN YA AZ ANLATA BAKEM NASIN YAPIYON

İnş cnm sen hamişsin sanırım darısı da bizim başımıza inş..Allah meleğini sağ salim kucağına almayı nasip etsin cnm..

1 sene 4 ay dır düşünüyoruz cnm..Ama tedavi olmaya başlayalı 2 ay fln oluyor kısmet artık nezaman olursa saldım çayıra mevlam kayıraa anlıyacağın:)))

Rabbim tez zamanda nasip etsin inş canımm..
biz daha 2 aydır düşünüozz
reglim geçti 1 hafta ama teste de bişi çıkmıo olsam da bi dahaki aya hazırlıklara başlasak

kızlar yorgun savaşçı vardı eskiden noldu ona neden gelmiyo bişimi oldu?
böcük sen bilirsin

AMANNNN hamarat gelincik seni yorgun değilsen yap tabi güzel bi düşünce çok incesiniz casper hanım

yarın 3 gibi çıkarım zaten canım

yaa hamarat gelinciğiimm benn kayınvalideme bilezik için teşekkür etcem ya yarın ondan elim boş gitmeyim
hatun demesin kolunu doldurduk eli boş geldi die

(ayy hiç demez valla benim fesatlığım)

İnş cnm sen hamişsin sanırım darısı da bizim başımıza inş..Allah meleğini sağ salim kucağına almayı nasip etsin cnm..

aminnnnn işllhhhh....
sende işllh güzel haberler alırsın mübarek aylarda...
hangi ildesin bu arada??

yarın kayınvalidemlere gitcez orda kalcaz :))

gitmeden eve uğrayım bi kek yapıp götüreyim diomm

hayırlı gelin böle olur :))
ben ctesi kek yaptım 1 dilim yedim..kalanı fırında unutmuşum..bayatlamışta..akşam puding yaptım döktüm ama cık beğenmedim...yazık oldu kekime ya..

kızlar valla ben bi kayınvalidemler ve annemleri çağırırım başkada gerek yok onlar çağırsınlar bakalım kim çağırcak

ayy ne fesatsın sen :)))

bana bilezik alsa benimki kuzu çevirme yaparım ona :))

offfff bugünden patlicam artık hiç bişeyi sevmiyorum yavrum olmadan hiçbişeyin tadı yokkkk.

kızlar bişey yazmasanızda olur sadece içimden gelenleri yazıyorum eve gidip hüngür hüngür ağlamak istiyorum ben yavrum gelcek diye yanıp tutuşurken işler farklı oluyorrrrrr.açıp kaynanama ağzıma geleni saymak istiyorum kadın dicek noluyo yaaa ama düşüncelerim bunlar kendime hakim olmalıyım
kocamada dünden beri trip yapıyom canım öle yapmak istiyor herşeyden nefret ediyorummmmmm.Delirdim sonunda galibaa

şimdi yavrumu almaya gitmişler annem de kötü olmuş sesinden anladım ben konuşamadım boğazım düğümlendiiiii

Son düzenleme:
balım böyle durumlarda ya sütle ıslat yada nescafeyle ıslat keki güzel olur yumuşar.

Amin cnm sağol.. İstanbul anadolu yakası küçükyalıdayım cnm.. Siz ne taraflardasınız şehir dışı arkadaşımız varmı çok..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…