Caspercım eline sağlık cnm =) zanla pofuduk olurlar =)
gazozzlu poğça için teşekkürler yazdım hemencık =)
benım uykum var ya bal nerelerde kaldı böcüğümünde işi yoğun heralde tanem çarşıya çıktı kanımc a=)
günaydın kızlar! bugün son iş günüm yarın izne ayrılıyorum ayın 20 sine kadar yokum. pazar günü kv. gidiyoruz. oğluşumla ve eşimle denize gireriz bol bol.
cumartesi günü eşim bana mesaj göndermiş, sonra akşam oğluşu yatırdım, duşa girdim. eşim gelmiş. duştan çıktım eşim diyor aç mısın evet ama yemek yapamadım dedim. kahvaltı yapalım istersen dedi. dışardan bişeyler alsaydın dedim, pide yemiyorsun diye almadım dedi. tabi sinir oldum. biraz sonra kapı çaldı eşim pizza söylemiş. neyse yemekten sonra uzandım tv izliyorum bi baktım eşim pasta getiriyor. üzerimde gecelik pastamın mumlarını üfledim. eşime dedim çocuk olunca artık doğum gününü pijamalarla kutluyoruz.
sonra hediyemi getirdi çok güzel bir tulum almış. bu sene süpriz yapmayı becerdi sevgülü kocem.
dünde kipaya gittik. kendime bikini aldım. üst 44 alt 40 ama üst ancak toparladı. oğluşa da çıtçıtlı bodylerden aldık. gece mamasını da orda bulabildim. baya dolaştık yemek yedik. dönüşte sitede dondurma yedik. benimki yine dondurma yemek için mızıldandı. tam yalatırken eliyle tutup ağzına sokuverdi. her yeri dondurma tabi. zor bitirdim.
sonra tanşaşta dolaştık. paşam marketlerde kaka yapmayı uygun gördü.
evimi bok götürüyor ama bu hafta temizlikle uğraşıp, haftasonu gidiyoruz.
3 ay oldu bugünsatınalma ve personel sorumlusuyum özel bi şirkette..
annemle aynı şehirdeyiz ama evlerimiz biraz uzak yine de yetişiyo canım benim herşeyimi düşünüyo Allah razı olsun... çok sevinirim tarifi verebilirsen...
canım söylersin patrona ramazanda 1 saat erken yollasın oruçluyken trafik hiç çekilmezz
canm baakk eşin süprüzz yapmışş tekrar tekrar iyi seneler canımm benmmm
şimdiden de iyi tatiller
nıce yıllara cnm
güle güle kullan
nıce aylara yıllara ınş
en taze gelınsın aramızdakı
Allah tüm annelerden razı olsun
bende dün ablama gıttım annem köyden mamalar yollamış
oruç tutmayan aşçı garu sımdık cıkcakben kalcam
oh kadın 1 ay tatıl yapcak
onu eve yolluycana camları sıldırse ya mok göturuyo
hep ben sılıom
artık sılmıycem
1 saat mı yollamazlar sanmam
günaydınn kızlarrrrrHAYIRLI RAMAZANLARRRR.Ne güzel bir şey bu ramazan insanın sıkıntısını bastırıp içinin huzurla dolduğu bir şey.Rabbim şükürler olsun.
Dün güzel bir gün geçirdim akşam 5 gibi çıktık arkadaşmla 22:30 da evdeydik bol bol alışveriş yaptık ciciler aldık .güzel bir gündü.sahurada çok güzel kalktım hiç zorlanmadım çok şükür.
meloşum doğumgünün kutlu olsun nice mutlu senelere
melikertan hoşgeldin aramızaaa
mbluee senden bol bol tarifler bekliyoz haa bende veririm zati severim öle yemek fln.
böcükkk sen zorlanmassın kaç gündür oruçlusun ya bide poğacanın tarifini verseneeee
http://www.kadinlarkulubu.com/hamur-isleri/278829-vazgecilmez-gazozlu-pogacalarim-resimli.html
kızlar bakın bakalım bu mu bizim sitede buldum
kötü olmuş beee boşver silme canmm
senin mesai saatleri kaçla kaç arası böcük
güle güle ye mamalarınıı
antremanlıyım benzzorlanmıyorum cnm
arkadaş eklemış
evt cnm bu
lıbyanamda cok becerıklıdır bayılıyorum kendısıne
herşeyı harıka
revanısıde harıkadır mesela
arkadaş eklemış
evt cnm bu
herşeyı harıka
revanısıde harıkadır mesela[/QUOTE
ayy inşallah bende bigün becerikli pratik bi hanım olurum ...
hoşgeldiin canmmMerhabalar kızlar.umarım hepiniz iyisğinizdir.geçmişi okuyamadım.halim yok valla.yorgunum ve azcıkta başım ağırıyor birde sıcak bayılacam.
bugun zaten cok gergın patron
oruçta deıl noluyorsa
bağırdı banaküstüm bende
sabah 8 olmadan gelıyom tatlım normalde 8:30
akşamda 7de cıkıom
eve gtmem 45 dk ama araç beklememde bı o kadar
tşkler
peynır yapmş
çiçek sarmış yollamış
dağ kekığı
sarımsak salatalık domates falan
mantı
hepsı harıka kokuyo
taşıyamadım dıye az aldım
selam hatunlar..
herkese hayırlı ramazanlar ,oruçlarınızı Allah kabul etsin..
bende sahura kalktım yemek yedik ama sabah 9 da bozuldu ..bekliyordum zati 2 gün gecikti :)
hiç iyi değilim ,öncelikle çok yorgunum..
midem ağrıyordu haftasonu ,şimdi çok kötü bulanıyor :S sahurda haşlanmış yumurta ile 2 bardak süt içtim tost yedim..
süt ve yumurta bulandırdı sanırım :S kasıklarımda ağrıyor..evimde olsam şimdi yatsam sıcacık keşke
herkesler nasıl ?
arkadaş eklemış
evt cnm bu
herşeyı harıka
revanısıde harıkadır mesela[/QUOTE
ayy inşallah bende bigün becerikli pratik bi hanım olurum ...
olursun cnm kımse anasının karnından cıkmıo herkes zamanla öğrenıo herşeyı
banane derdındenhoşgeldiin canmm
iyiyiz şükürr..
ayy sıcaktan ağrıyodur yaa geçer inşş
minnak patron vardır bi derdi..
oo afiyetle ye canımm
senin mesai çokmuş canm yaa
bağırması mı lazım
çokta kelıme mı
akşam olmuo ayol
Melike aramıza hoşgeldin.kaygana ile durumlar düzeldimi.karışıyomu bişeyine.
balıımm hoşgeldiinn hayırlı ramazanlar canmmgünaydın hatunlar...hayırlı ramazanlar olsun işllh herkeşlereeee....
çok uykum var garular napçem ben???
ctesi öğlene kdr temizlik çamaşır bulaşık ütü sonra eşim geldi annemler ve ablamlarda geldi
hep beraber mangala gittik..akşam 9 gibi döndük ufaklık park istedi oraya götürdük 11 gibide park sefamız bitti..
ordan herkes evlere gitti bizde kayınvalideye geçtik..okdr çok oturdukki sabah 4 tü eve girdik yatmamız 5 oldu tabi..dünde 11 e kdr yattım sonra bi posta çamaşır daha yıkadım ütü yaptım..yemek hazırla derken akşam oldu yemek yedik eşim teraviye gitti geldi gelicek derken 23.30 oldu saat..yat uyu gece 3 te kalk sofra hazırla geri yat sonrada buraya geldim...
Allah bu sıcakta dışarda oruç tutuanlara yardım etsin kızlar..çok zor..
ben niyetlenmedim kendimi deniycem diye ama bugünü oruç gibi atlatmak istiyorum bu şekilde bakıım sonra nasıl olur...
hoşgeldin patiikkselam hatunlar..
herkese hayırlı ramazanlar ,oruçlarınızı Allah kabul etsin..
bende sahura kalktım yemek yedik ama sabah 9 da bozuldu ..bekliyordum zati 2 gün gecikti :)
hiç iyi değilim ,öncelikle çok yorgunum..
midem ağrıyordu haftasonu ,şimdi çok kötü bulanıyor :S sahurda haşlanmış yumurta ile 2 bardak süt içtim tost yedim..
süt ve yumurta bulandırdı sanırım :S kasıklarımda ağrıyor..evimde olsam şimdi yatsam sıcacık keşke
herkesler nasıl ?
hoşbulduk ablacım... Aramıyorum sormuyorum mecbur kalmadıkça muhatap olmuyorum hiiiç umursamıyorumAma varlığı yetiyo ya yeni konumu okudun mu bilmiyorum her görüşmemiz bi olay ama olsun kendi bilir... Sen nasılsın bakalım
hoşbulduk ablacım... aramıyorum sormuyorum mecbur kalmadıkça muhatap olmuyorum hiiiç umursamıyorumama varlığı yetiyo ya yeni konumu okudun mu bilmiyorum her görüşmemiz bi olay ama olsun kendi bilir... sen nasılsın bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?