canım benim yaa yerim seni.))) at bi kahkaha ne dert kalıo ne tasa.sıkma sen kıymetlii canını değer mi??? herşey düzelir canımmm.:1hug::1hug::1hug::1hug:
e hakedio bazen
çemkirmek derken bişi soruo sanane fln diyorum yada su istio mutfak orda diyorum kaydirigubbakcemile3
tabi bu laflardan sonra kısa bir boks maçı yaşanıo ahh parmağım diyorum bişi olmuş gibirahat bırakıokaydirigubbakcemile3 suyunuda gidip kendi alıo
yimek dedik nan misafir gelio dedik kabak dolması yapcaz yanına ne yapalım dedik
ii walla hem çemkiriyon hem adam seni rahat bırakmıyo..ben çemkirsem yanıma yaklaşmazz
cnm daha ne işte hem tavuk istiyolarmış ya sende yap gitsin zaten en kolayıda oo
canımm bende tam sana hoşgeldin dicektim....
evet bitanemmm içime atan bi tip diilim aslındada..
karşındaki insan seni dinlemeyince içinden çıkardıkların ortada kalıo canım yaaa..
canım bencede ya makarna yada bulgur pilavı yap....yimek dedik nan misafir gelio dedik kabak dolması yapcaz yanına ne yapalım dedik
gulsuncum dooru dion bitanem.
erkek işte nolucakki yanii....
evlendik zor bela nikahımız kıyılacak öyle korkuodum ki ya anlaşamazsak ya geçinemezsek die.evime bakıyorum hiç bişi istediğim gibi değil ama sabrediyorum çünkü eşimi çok seviyorum oda bu duruma çok üzülüo ama imkanımız yok bişiler yapmaya.ilk on ayımız hep yokluk içinde geçti o kadar zor durumlarda kaldık ki bir kere bile kimseden destek istemedim.hep birlikte aştık.şimdi aldığım maaşı olduğu gibi borca yatırıyorum ama borcu ödeyebilmek bile zevk verio bana.şükü diyorum en azından işimvar borcumu ödüyorum diye.baştan çekip sorn a rahat edenlerden olucaz inşallah.nurdan mşllh nasıl sabrettin bacım yaa
olmazbulgur pilavı olmazmı bitanemm...
beğenmedinizmi yemeklerimi ya ((
fırında kabak o benziyomu bilmem sosu tarife göre az deniycek olan fazla yapsın
diğeri sosisli ve zeytinli kurabiyeler
öbürküde tavuk göğsüü
adayada teşekkürler...
ulan özendim be bende adama çemkireyim accık akşama:)))
bak benim babamda öyle inan annem çalışan biriydi emekli oldu küçük kardeşim doğdu bizleri hep anneannem büyütmüştür küçük kardeşimi annem büyüttü düşün 4. çocugunu kendi büyüttü ve çok çok yaramaz bir çocuk babaannemlerlede sorunlar oldu çok annem huzurum bozulmasın diye herseyi içine atıyordu inan susup durduk yere aglıyordu en son bir gun halam olacak kadın yazlıga gelmişti orada hiçbi işe karıstıkları yok annem hizmetçi gibi ev temizle çamasır yıka yemek yap delirdi kadın sinir krizi gecirdi doktora götürdük içine ata ata birikmiş hersey bitaz tedavi gördü annem hapla fln şimdi çok çok iyi ama içinde hiç bişi tutmuo babam dinlemesede anlatıo konusuo ama babamda şimdi iyi eskisi gibi deiller yanisende içinde tutma o cevap vermesede konus
günaydınlaaar hepinice opuyorumnanaktan..bakim bakim neler konuştunus ben yokken...:)
benim bi kaynım var..
işe yaramaz bi adamdır allah kimsenin başına vermesinde...
kaydirigubbakcemile3
adamlıgını kimse begenmez.
ama gecen sefgilisiyle konuşurken ona ''balım'' diodu yaaaa..
vay be dedimm.
o bile nası güzel hitap edio benim herif hala odun dedimm.
ayy o bile nasıl zoruma gitti anlatamam..
benimki bitane bile bana balım demedi..
günaydınlaaar hepinice opuyorumnanaktan..bakim bakim neler konuştunus ben yokken...:)
canım zaten dolmada pirinç var ya ama bilmem olurmu sizce çünkü misafir olmasa tek dolmayıda yerim ben ama misafir gelcek ya anam siz söyleyin ne yapam onu yapcmbulgur pilavı olmazmı bitanemm...
aynen annemde arıo beni bak o cocuga bagırma sakın diokaydirigubbakcemile3şimdi mersine gittigimizde çiftlik var bizim oraya gittik üşüdüm ben kocişte battaniye fln arıo annem nasıl bakıo kıymet böyle bilinir işte dioanaaam bunlar tatlı atışmalar beyaww:)) bende genelde ondan istiom:)) getiriverio yavrum ay kıyamam ben kocama beaa:)) annem dio ki ulan dio sanki bi tek sende koca var ne kıymetli dio.))))
ellerine saglık cnm benim tavuk göğsü dondurma uyumuna bayıldımbeğenmedinizmi yemeklerimi ya ((
fırında kabak o benziyomu bilmem sosu tarife göre az deniycek olan fazla yapsın
diğeri sosisli ve zeytinli kurabiyeler
öbürküde tavuk göğsüü
adayada teşekkürler...
aaa kocaya çemkirilmezulan özendim be bende adama çemkireyim accık akşama:)))
öle yapam olmazsa cnmdilek bence makarna yap
yasa makarna salatası gibi bişey
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3işini bılıon sende heee aferın hep böle ol
kalksın kendı alsın suyunu
bılmem etlı bısı etmıyom anlamam pek
mantı yap olur mu ki
çemkırmesem ne eder hıc dusunemıom
mıçımdan ayrılmıo hoşşık
çemkıren aılesıyık ohhhh canımıza değsınhihoyyyt
elcağızlarına sağlık dedım ben:1closedeyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?