Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

böcük ,casper saolun...iyi olmanıza senidim :)

melike hoşgeldin :)

taneciğim beni merak etmiş cumada işim var die izin kullanmıştım ondan yokum bayadır...

Son düzenleme:
MELOdi geçmiş doğum günün kutlu olsun cnm..

böcük afiyetle ye organik mamişlerini...

ada bahçen çok güzel..huzurla oturun..

casperımmm acıkmak değilde susuz durmak zor olucak ve bebişime zarar da vermek istemiyorum ama bakalım belki rabbim verir kolayını..

yeni gelen kızlar hoşgeldiniz aramıza...

atladığım kızlar kusura bakmayın hafızam bugün düştü :))

ben unutulacak kadınmıyım

ada bahçeni güle güle kullan...ortancalar yakışır sanki.. birde zakkum ağacı...

birsen noldu cnm konuştunmu kızını almak için ? kavuştunmu kızına,sorun oldu mu ?

sorma canım ya en güzel günlerimi mahvetti
pis kayganaa

canm çok da zorlama kendini bebişe bişi olmasınn Allah'ım korusubb

nevgül bende merak ettim nasıl olcak saçın :) çok riskli bir renk çünkü ..

melike geçmişe gidiyorum ama kaç yaşındasın göremedim,birde kaç yıllık evlisin,bebiş yok sanırım..

ben unutulacak kadınmıyım

yawru kuş seni unutmak ne mümkün...geçmiş olsun yazcektim..midene dokunmuş yımırta sanırım..uyyy kesiliyim ben saaa :)) dikkat et cnm yediklerine..
bu aralar çokta yoruldun..iyi dayanıyosun wallahi o bünyeyle..Rabbim güç kuvvet versin...

sorma patiğim ya ben ya ben.

aha senide unutmadım aşkolsun cnm......idare edin ama hamişim :))
eşimede böle diyom kızınca..benim karnım burnumda yapamam diyom :))

o kadar yığılı çamaşırım var ki nasıl biticek onlar pofff...ev acayip toz oluyor..14. kattan 3. kata geçince tabi yere yakınlaştık toz komple evde ...

akşam güneşi alıyor komple o yüzden her yeri açıyorum sıcaktan ...güçen sildim misafir gelcek die geceden ..ertesi gün döndüm toz olmuş ,sanki hiç silmemişim...

sanırım klima alıcaz böle başa çıkılmaz ki...çarpar die istemedim ama ,yan odaya takıcam oturma odasına oradan gelicek soğuk..sanırım öle çarpmaz..hem o yan oda yatak odası yatarken kaaptırız buz gibi uyuruz

MBLUE çözdünmü cnm sen klima işini ? bizim sitede takmışlar sorun yok sanırım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…