Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

slm hoşgeldin...
ee tanıt bakalmım biraz kendini...

patiğim, sende hoşgedin....canım dikkat et kendinee....

tanıtayım cnm 26 yaşındayım antalyada yaşıyorum evleneli ekimde bir sene olacak...devlet sektöründe tercümanlık yapıyorum henüz çocuğum yok düşük yaptım yeni çocukları çok seviyorum korunmam var bitsin tekrar düşüneceğim...

anam stres yapma hasta olcan
hayrlısı olsun de unut gtsın
ınan olur ya
sağlık olsunda ne işleerın olur kımbılır

sağol cnm

böcüğüm sağol datlum sorma ya ben kafama çok takmaktan hasta olacm zaten nasip değilmiş diyorumda işte okdr çok çağırdılarki görüşmeye ınsan umutlanıo ister istemez ama nasip tabiki rabbım hyılrı iş nasip etisn inşllahh banada burda dvm etmek zor benım için ama iş bulana kadar dvm

slm kızlar topiğe girsemmi girmesemmi diye çok düşündüm baya kalabalık yoğun takip etmesi zor gibi geldi ama burdayım bende iş kadınıyım eşimde var eee gereyimm dedim girdim...
mırycım hoşgeldın aramıza cnm kendınden bahsetsen biraz =)
yaş kaç nekdrdır evlisin ne işle mşgullsun aramıza hngı şhırdne ktılısoun gibi

mblueeee tatlım neden öle dert ediyon kendine her işin başı sağlık yaşın genç daha ne işler bulursun tatlımmmm

öle birsenım inşllh iyi olcam tkmıcam kafama bakalım çalışımaz =) fturalarımı işlim kontrol edim geliom yanınıza az konuşun he =)

benım akşma yemk olark dunku yemekler var gene
ya herkesın başı dönuo mıdsı bulanıoo benı nıyetlı değilim regldan dolayı bnmde mıdem bulanıo bşım dönuo dun bir baş ağrım tuttu anlatamam çok fenaydı uyumadan geçmedi açda durmuom yıyom bişiyler ama anlamadım giti havlrdan böle oluyoruz sanırım

memnun oldum.dilerim en kısa zamanda gönlündekine kavuşursun.

PATİĞİM HOŞGELDİN..YOKMU MİDE İLACIN FİLAN?? GEÇMİŞ OLSUN CNM..

benimkide oğlan gibi evt herkese öyle geliyo zaten..sağlıklı olsunda yanına bi kız yaparım sonra :))

Azönce aradım eşimi.nasılsın dedim.valla kızgınım sana hiç konuşma dedi tatlı bir sesle.dedim niye seni iki yöndende aç bıraktığım içinmi.aynen öyle dedi.

Teşk. cnm bnm. Plajda gördüğüm çocuklara hemen yapışyom mıncık mıncık seviyorum ....Düşük ağır geçti benim çok ağrılı oldu bi süre korkuyorum yapmam herhalde diye....

aramıza hoşgeldin cnm...geçmiş olsun Rabbim tekrarını yaşatmasın...
bende ocak ayında geçirdim öyle bi olay ama ümidini yitirme işllh seninde yakın zamanda güzel haberini alırız..

Azönce aradım eşimi.nasılsın dedim.valla kızgınım sana hiç konuşma dedi tatlı bir sesle.dedim niye seni iki yöndende aç bıraktığım içinmi.aynen öyle dedi.

nan ne sapuk garuymuşsun sen P
adamın orucunun faziletini kaçırıyon konuyu açıp durmasana

hay allahım çok çılgınsınız siz yaa

..................

Akşam iftardan sonra eşimle market alışverişine gittik.tam alışımızı bitiridik görevli bi kadına hanfendi çabuk olurmusunuz kapatıyoruz dedi.dedim az daha geç kalsaymışız market bulamayacaktık. Iftardan sonra yürümek çok iyi geliyor.

hayırlısı olsun tatlım.geçmiş olsun hoşgeldin bu arada cnm.
..................

ne yazdın okuyamadım nan yine yaz

memnun oldum canım...

rabbim hayırlı zamanda verir inşallah.. ama çok yeni değilse korunmayı bırakabilirisn... bu kadar korkma bence...

kızlar benim kafa gidip geliyo ya halsizlikte başladı yavaştan ben de reglden dolayı niyetli değilim ama niyetli gibi geçiriyorum günü

selam ben geldimm nasılsınızz, sahurda alarmı kapamışım bi baktım 4 e çeyrek var anam o hızla nasıl hazırladık nasıl yedik bilmiyom:S

bide diyom kendime ben hep kalkarım die

nevgül allemsin vessellam güldürdün beni Allah da seni güldürsün

miray hoşgeldin cnm, geçmiş olsun ocak ayında benimde başımdan öyle bi olay geçti. şimdi artık saldım çayıra mevlam kayıra gidiyoruz inş gelcek bebeğim/bebeklerimiz en kısa zamanda tekrar hamiş olman dileğiyle sağlıcakla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…