slm hoşgeldin...
ee tanıt bakalmım biraz kendini...
patiğim, sende hoşgedin....canım dikkat et kendinee....
anam stres yapma hasta olcan
hayrlısı olsun de unut gtsın
ınan olur ya
sağlık olsunda ne işleerın olur kımbılır
sağol cnm
mırycım hoşgeldın aramıza cnm kendınden bahsetsen biraz =)slm kızlar topiğe girsemmi girmesemmi diye çok düşündüm baya kalabalık yoğun takip etmesi zor gibi geldi ama burdayım bende iş kadınıyım eşimde var eee gereyimm dedim girdim...
mblueeee tatlım neden öle dert ediyon kendine her işin başı sağlık yaşın genç daha ne işler bulursun tatlımmmm
olmazsam test yapcam dıyor ya lenn
ıyı oku
aklın başka yerde zaar
tanıtayım cnm 26 yaşındayım antalyada yaşıyorum evleneli ekimde bir sene olacak...devlet sektöründe tercümanlık yapıyorum henüz çocuğum yok düşük yaptım yeni çocukları çok seviyorum korunmam var bitsin tekrar düşüneceğim...
memnun oldum.dilerim en kısa zamanda gönlündekine kavuşursun.
teşk. Cnm bnm. Plajda gördüğüm çocuklara hemen yapışyom mıncık mıncık seviyorum ....düşük ağır geçti benim çok ağrılı oldu bi süre korkuyorum yapmam herhalde diye....
Teşk. cnm bnm. Plajda gördüğüm çocuklara hemen yapışyom mıncık mıncık seviyorum ....Düşük ağır geçti benim çok ağrılı oldu bi süre korkuyorum yapmam herhalde diye....
Azönce aradım eşimi.nasılsın dedim.valla kızgınım sana hiç konuşma dedi tatlı bir sesle.dedim niye seni iki yöndende aç bıraktığım içinmi.aynen öyle dedi.
aramıza hoşgeldin cnm...geçmiş olsun Rabbim tekrarını yaşatmasın...
bende ocak ayında geçirdim öyle bi olay ama ümidini yitirme işllh seninde yakın zamanda güzel haberini alırız..
nan ne sapuk garuymuşsun senP
adamın orucunun faziletini kaçırıyon konuyu açıp durmasana
aramıza hoşgeldin cnm...geçmiş olsun Rabbim tekrarını yaşatmasın...
bende ocak ayında geçirdim öyle bi olay ama ümidini yitirme işllh seninde yakın zamanda güzel haberini alırız..
nan ne sapuk garuymuşsun senP
adamın orucunun faziletini kaçırıyon konuyu açıp durmasana
hayırlısı olsun tatlım.geçmiş olsun hoşgeldin bu arada cnm.tanıtayım cnm 26 yaşındayım antalyada yaşıyorum evleneli ekimde bir sene olacak...devlet sektöründe tercümanlık yapıyorum henüz çocuğum yok düşük yaptım yeni çocukları çok seviyorum korunmam var bitsin tekrar düşüneceğim...
..................
hayırlısı olsun tatlım.geçmiş olsun hoşgeldin bu arada cnm.
Ne yazdın okuyamadım nan yine yaz
bişey yazmadım canım sadece balın dediğine güldüm.
hımmmm pekiiii bende bişe kaçırdım sandım balll doğru sölüyo icraat yok adamı rahat bırak bariiii
tanıtayım cnm 26 yaşındayım antalyada yaşıyorum evleneli ekimde bir sene olacak...devlet sektöründe tercümanlık yapıyorum henüz çocuğum yok düşük yaptım yeni çocukları çok seviyorum korunmam var bitsin tekrar düşüneceğim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?