Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

patikçim yuvrlk ınce ınce doğra üzerinede yağ sür karnıyarıktaki gibi olmuyo fena olmuo yanı ıdare eder =)

bence msııfırlere sölememek lazım ne yer ne yemez olayını =) herkes yemk seçio fitiil olurum öle olaya kardeşm yemk seçmiycen ne korlarsa önune yıcen hey allam ya

cnm bence en prıtk ymklerden birisi fırın poşetinde sebzeli tavuk ( bezelye havuç pattates )
yanına bi çorba bi pilav =) al sana menu

ne bu şiddet bu celalllll...fırında kızartma nasıl olıy???

bu arada bayıldım ya çok güzel olmuşşşşş...

kırmızıpatiğim görunurde bi sorun yokta . konuştum firmadaki adam blu hanım işten ayrılıomuşsunuz hayırdır falan dedi bende yo daha öle bişiy düşünmüom dedim aa karıştırdım ozmn bşka firmyla dedi öle
aman öle bişyi varsada rabbım ahyırlısını versın ne diyim

hımmmmmmm fırında karışık kızartma....
hiç fena fikir değil,bir tariflere bakayım ben

Son düzenleme:

8,5 ta evdeydim cnm valla dışarıda yiyelim dedik gittik yemeklik bitmiş ne olduğunu yazmıyım şimdi..

önceki günde öyleydik onu dışarıda diğer menüyle geçiştirdik ...onuda yazamıyom herkes aç...

aslında kabul etmezdim müsait değilim die ama yabancı olmadıkları için kabul ettim ama yabancı gibi davrandılar valla..madem yemek seçiyon dolapta herşey var tüm gün oturuyon pişireydin...

neyseki atlattım nasıl gerilmişim ama anlatamam sanırım en büyük yorgunluk bu oldu valla ,gerilmek :)

tubaya çöpümü vermem o bnm düğünüme gelmedi hem

ne bu şiddet bu celalllll...fırında kızartma nasıl olıy???

bu arada bayıldım ya çok güzel olmuşşşşş...

saol cnm sayende :) ay birden aklıma geldi valla ne bilem celallendim

mbluu saol cnm bende öle düşünüyorum tarifi baktım netten...
hmm bencede o zmn iş görüşmesine gittiğini anladılar sanırım...boşver olacağına bırak,strese sokma kendini...

bence yemek seçmelerinden değildir cnm..çekinmiştir belki ilk defa geldi sonuçta..celellenme kuşum bidahakinde bak öle olmas...

bence yemek seçmelerinden değildir cnm..çekinmiştir belki ilk defa geldi sonuçta..celellenme kuşum bidahakinde bak öle olmas...

bende ilk die bişi demedim bidahakine dicem :) açsın dolabı pişirsin aaaa

yok başkasında da aynı olay başıma denk gelmişti ,nedir bu bahtsızlığım

ben olsam eve geç ve yorgun gelen kişiye biz açız bakışı atmaya daha çok çekinirdim :)

mbluee sen görüşmelere giderken ne diye izin aldın belki ondan şüphelendiler sizinkiler...
aaa tubaya az bile gönül isterdi bi pilav tenceresi almak ama şartlar işte...

sana sorduk bluee hanımmm

balım kaymam şimdi görudm sordnu muhasebecımız bılıodu cnm 4. görüşmeye gidince sölemiş patroncuğa oldu sanaraktan işte nasip bklım bana bişiy söyleyen eden yok ama baklım aaman en fazla işten çıkartırlar : ( napalım kısmet artıkkk

selam

benmi demiştim hatırlamıyom,demişde olabilirim :S

bende çok yaparım fırında kızartma patatesi,patlıcanı kabağı halka halka doğruyorum heppsini yağ ve tuzla harmanlayıp pişme sırasına göre önce tepsinin altına patates,üzerine patlıcan üzerinede kabak yarım çay bardağı kadarda su serpiştirdim.üzerleri kızardımı biberleri koydum(biber çabuk yanıyo çünkü) onlarda baktım kızarıyo rende domates içine sarımsak az tuz doğru üzerlerine toplamda 50 dakkada falan pişiyo

Son düzenleme:
ANAMMM sende eli maşalısın haa :))
demiştir tatilde hemide böyle bi tatilde elimi bişeye süremem diye :))
neyse sen beni al misafirliğe ekmek arasına peynir koyar yerim ben hiç sesim çıkmaz :))

ee işte cnm yerin kulağı var duyulmuş demek...senin olmadığı kesinleştimi peki işin??

patık gelenler sen evde yokken evdeler mıydı
samımı ısenız ne yedıklerını bılmıyon mu
yada nıye yemıyceklerı şeylerı demıyolar

ben cok yemek seçerım ama kımseyı üzmem şunları yemem derım gtmeden

bu akşam iftara kayınvaldedeyiz,yarın akşam anamda (anamada sipraiş verdik, annemde fırında tavuk pattis yapıyo ama sulu değil pattisler çıtır çıtır oluyo üzerinede az soslu tavada hafif kızartılmış tavukları atıyo yemede yanında yat) benimde 2 imambayıldı çorbam ve azcık pilavım var eşimde sahurda yerim dedi:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…