akşama fırında kızartma denicem ilk defa bakalım nasıl olcak..
organik patlıcan iyi olmuyor demişti ama tariflerde oda var ,denicem bakalım....
haftasonu yemek derdim çoktu valla şimdi rahatım ..
gelen misafirlerim bu kız işten geç gelicek yemek yapayım deseler ne güzel olcak :)
biz ne olsak yiyoruz eve geliyorum kaç kişilik yemek düşün...
birde pratik planlıyorum gidince koşturarak yaparım die ben onu yemem olunca bayılıcak gibi oluyorum valla ikidir başıma denk geldi üçüncüsünde patlarım sanırım
organik patlıcan iyi olmuyor demişti ama tariflerde oda var ,denicem bakalım....
gelen misafirlerim bu kız işten geç gelicek yemek yapayım deseler ne güzel olcak :)
birde pratik planlıyorum gidince koşturarak yaparım die ben onu yemem olunca bayılıcak gibi oluyorum valla ikidir başıma denk geldi üçüncüsünde patlarım sanırım
patikçim yuvrlk ınce ınce doğra üzerinede yağ sür karnıyarıktaki gibi olmuyo fena olmuo yanı ıdare eder =)
bence msııfırlere sölememek lazım ne yer ne yemez olayını =) herkes yemk seçio fitiil olurum öle olaya kardeşm yemk seçmiycen ne korlarsa önune yıcen hey allam ya
cnm bence en prıtk ymklerden birisi fırın poşetinde sebzeli tavuk ( bezelye havuç pattates )
yanına bi çorba bi pilav =) al sana menu
ne bu şiddet bu celalllll...fırında kızartma nasıl olıy???
bu arada bayıldım ya çok güzel olmuşşşşş...
mbluee sen görüşmelere giderken ne diye izin aldın belki ondan şüphelendiler sizinkiler...
aaa tubaya az bile gönül isterdi bi pilav tenceresi almak ama şartlar işte...
mbluee sen görüşmelere giderken ne diye izin aldın belki ondan şüphelendiler sizinkiler...
saol cnm sayende :) ay birden aklıma geldi valla ne bilem celallendim
mbluu saol cnm bende öle düşünüyorum tarifi baktım netten...
hmm bencede o zmn iş görüşmesine gittiğini anladılar sanırım...boşver olacağına bırak,strese sokma kendini...
bence yemek seçmelerinden değildir cnm..çekinmiştir belki ilk defa geldi sonuçta..celellenme kuşum bidahakinde bak öle olmas...
sana sorduk bluee hanımmm
ANAMMM sende eli maşalısın haa :))bende ilk die bişi demedim bidahakine dicem :) açsın dolabı pişirsin aaaa
yok başkasında da aynı olay başıma denk gelmişti ,nedir bu bahtsızlığım
ben olsam eve geç ve yorgun gelen kişiye biz açız bakışı atmaya daha çok çekinirdim :)
balım kaymam şimdi görudm sordnu muhasebecımız bılıodu cnm 4. görüşmeye gidince sölemiş patroncuğa oldu sanaraktan işte nasip bklım bana bişiy söyleyen eden yok ama baklım aaman en fazla işten çıkartırlar : ( napalım kısmet artıkkk
yaniiii....hemide borcammm...paşabahçesindenP
ayyy ramazan bitene kdr hava atçen yani
hoşgeldin patiğim..dinlen biraz..dün ben masada kestirmişim 10 dk içim nasıl geçmiş..bazen o bile yetiyor ama..
böcükkkkkkk :)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?