kusura bakma balımmm aceleden çağıramamıştır ikiz hamile ya apar topar evliendi.tek olsaymış aldırcakmış.
yarabbim şunlara bak yaaaa yaşantılarına bak töbe töbe
kusura bakma balımmm aceleden çağıramamıştır ikiz hamile ya apar topar evliendi.tek olsaymış aldırcakmış.
yarabbim şunlara bak yaaaa yaşantılarına bak töbe töbe
Hoşbuldummm ... EEE nasılısnız bakalım ben 6 yıllık evliyim 4 yaşındada bir kızım var. Malesef iş durumu yüzünden eşimle 1 yıllığına başka şehirdeOnu çoookkk özledim
nasıl bakmam kusura birsen en yakınn arkadaşım...neyse 20 lirayı kaçırdı o üzülsün...
öyle anacım bunların yaşantısı..
nasıl bakmam kusura birsen en yakınn arkadaşım...neyse 20 lirayı kaçırdı o üzülsün...
öyle anacım bunların yaşantısı..
oda akıllı uslu birine benziyodu ama bunların topu yoldan çıkmış yanılmışım valla yazık beeee
arkadaşım ben zaten elitim,sosyeteyim...hahahhhyyy
ya düşünsenize kızlar kadın düğününde cep telefonlarını kapattırmış!!! düğün türkiyede oluyomuş bizde burda organize olup gidiyomuşuz göbekler takılaaaar bal63teeeen 20 tlşak şak şak şakhahahhhhhyyyyyyaaayyy kadın kafayı yerdi heralde nannn elit konsept düğününüm içine ettiniiiiizzzz dağılın naaaaaannn :84:
http://www.kadinlarkulubu.com/gelin...uba-buyukustun-evlendi.html?highlight=birsens
okuyun bana veryansın edenler var evt orda kullandığım bi kelime bana yakışmadı ama yorumu yapan arkadaş beni çıldırttı
arkadaşım ben zaten elitim,sosyeteyim...
ölesindir canım mutlaka da hayal ettim bi an pamağında yüzükler kolunda bilezikler diyeay açlık başa vurdu hayal dünyam şahlandı benim yine
o birsenn sen işi büyütmüşsün...tam üstüne basmışım bende konunun
valla öle tatlım ama haksız mıyım kız dediğim gibi uslubum biraz argo oldu ama napim öle çıkıverdi
boşver datlummm her koyun kendi bacağından asılır..hiç yoramam kendimi tuba için :))
yap makara gitsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?