Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

kusura bakma balımmm aceleden çağıramamıştır ikiz hamile ya apar topar evliendi.tek olsaymış aldırcakmış.
yarabbim şunlara bak yaaaa yaşantılarına bak töbe töbe

nasıl bakmam kusura birsen en yakınn arkadaşım...neyse 20 lirayı kaçırdı o üzülsün...
öyle anacım bunların yaşantısı..

Hoşbuldummm ... EEE nasılısnız bakalım ben 6 yıllık evliyim 4 yaşındada bir kızım var. Malesef iş durumu yüzünden eşimle 1 yıllığına başka şehirdeOnu çoookkk özledim

Hoşbuldummm ... EEE nasılısnız bakalım ben 6 yıllık evliyim 4 yaşındada bir kızım var. Malesef iş durumu yüzünden eşimle 1 yıllığına başka şehirdeOnu çoookkk özledim

ayyy canım ya çok zordur Allah kolaylık versin kızın içinde zor olur ne zaman bitecek ayrılık peki

nasıl bakmam kusura birsen en yakınn arkadaşım...neyse 20 lirayı kaçırdı o üzülsün...

oda akıllı uslu birine benziyodu ama bunların topu yoldan çıkmış yanılmışım valla yazık beeee

Sorma canım gerçekten çok zooorrr.Kızımda öyle ama ne yapalım kader evlendi evleneli 3 yıl birlikteydik diğer 3 yıl hep aralıklı olarak ayrı kaldık.Eşim asker bende memuriyete atandım bu sefer onun için ayrıyız inşallah bundan sonra ayrılmayacağız ama daha 1 yıl var. Ben şimdiden çok yoruldum yaaa nasıl geçecek

ay dunyanın çivisi bunun gibi insanlar yuzunden çıkıyor .Rabbim doğru yoldan ayırmasın azmış kullarına hidayet nasip etsin hidayete eremeyecekler ise kahreylesin böle insalar çoluk çocuğa kötü örnek oluyor herşeyi bu kdar basit sanıyolar.çocuk oldu dıe evlenıolar iyide iki gunsona ayrıılıp o çocuklarında hytorının krıtırcklar amann

rabbim doğru yolundan ayırmasın bizleri inşllahh aminn.

hahahhhyyy
ya düşünsenize kızlar kadın düğününde cep telefonlarını kapattırmış!!! düğün türkiyede oluyomuş bizde burda organize olup gidiyomuşuz göbekler takılaaaar bal63teeeen 20 tlşak şak şak şak hahahhhhhyyyyyyaaayyy kadın kafayı yerdi heralde nannn elit konsept düğününüm içine ettiniiiiizzzz dağılın naaaaaannn :84:

Son düzenleme:
arkadaşım ben zaten elitim,sosyeteyim...

ölesindir canım mutlaka da hayal ettim bi an pamağında yüzükler kolunda bilezikler diye ay açlık başa vurdu hayal dünyam şahlandı benim yine

ayyy ne banel hayalleriniz var PP
ben pırlanta yakut elmas tan aşağı takmıyorum :))) ( hee elmasta öyle pirinç kadr değil kafam kadr olcek ))

slm.lar kızlar,nasılsınız bugün????
eşim evde ancak bana hayrı yok....içerde uyuyor.....ben de ne yapsam ki....yemek derdim yok,temizlik yapamam uyuduğu için,tv.ye bakıyorum pek birşey yok kanallarda tatile çıkmış.....
az önce star tv.soframız programını izledim,güzel tarifler vardı vs.işte dedim kızlara diyem baksınlar iftara iyi olur misafir çağırdığınızda......
balcım oruç tutuyor musun,bebişi düşünüp tutmasan sanki diyorum Rabbim hamişlere bir zorunluluk koymamış zaten.....
birsencim buradayım yoksun :))))))
çin takvimine göre bu aydan itibaren ocağa kadar hep kız olacakmış.....
amannnnn ne kadar ordan burdan yazdım böyle,sıcak bunalttı beni,evde olmaktan sıkılacağım hiç aklıma gelmezdi......saçmalıyorum böyle işte pöffffffff....
kızkardeşimin dün evlilik yıldönümü idi,büyükadaya gittiler..... SPLENDID PALAS HOTEL - BÜYÜKADA - 0STANBUL
burası,2 kişi 1 gece,kahvaltı dahil 190 Tl........belki ilerde işimize yarar kimbilir bu bilgi....

boşver datlummm her koyun kendi bacağından asılır..hiç yoramam kendimi tuba için :))
yap makara gitsin...

ya ben aslında tubanın öle yaptığı falan ilgilendirmedi yorumu yapanın küçümsercesine konuşmasına kızdımmm.yoksa banane tabiki tasvip etmiyorum ama onlar için öle şeyler doşğal.

ada hoşgeldin..
dün tuttumda bugün sahurda pek yiyemedğim için tutmadım cnm..arada kaçamak tutarım sanırım ...
sen çalışmalara tam gaz devam ediyosun sanırım..hadi hayırlısı kızı yakaladın yakaladın bundan sonra..

yok balım......çalışmalar sekteye uğradı,geçen hafta hepi topu 1.....eeeee şimdi de herifim gececi ve oruç......yani ne ben söyliyim ne sen sor.....tık yok olacağa da benzemiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…