Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

eşim uyandı..........
kalktı geldi salonda uzandı şimdi de.......
Allah'ım bu erkekler ne kadar rahatlarına düşkünler

nan böle garu herkes olur..ohh ramazanda arazi..

mbluee sen görüşmelere giderken ne diye izin aldın belki ondan şüphelendiler sizinkiler...
aaa tubaya az bile gönül isterdi bi pilav tenceresi almak ama şartlar işte...

sana sorduk bluee hanımmm

balım aslına bakarsan cumaya kadar arama ihtimalleri var 2 hfta içinde olumlu olumsuz döneriz dediler ama henuz mailde gelmedi arayanda olmadı =( olumsuz olnca cvp beklemıom zaten küçücük bir umut cumaya kadar arayabilirler

bak bunu yazdığın çok ii oldu tarifte ayrı pişirilmiş...şimdi not alıyorum bunları...
saol cnm...

balcım biz öle alışık değiliz ondan sanırım...birde bunlar 2. talihlilerim :)

evdelerdi,bilmiyorum cnm...

ayyy aman neysee.... herkesin huyu suyu işte...

misafir umduğunu değil bulduğunu yermiş çok ayıpp bende seçmem,bana gelince seçenlerede sinir olurum

valla ben seçtığım ıcın acık acık dıyorum eğer ılkkez gıdıyorsam
mesela edama ıftara gıdınce
hep en sevdıklerımı yapmıştı eda bu arada bu ay iş başı etcek
kocemen olmuş kuzey bebekte

he şunu bunu yerım demıom şunu bunu yemem dıom
mesela yemekte kırmızı et yemem

bnm kocacımda perşmbe ve cuma arkadaşlarıyla olack bnde prşmbe temızlık yprım cumada anneme giderim die düşündüm bakalım nne etçem

kocem aradı
12 ağustosta onun şirketın yemeğı varmış
gtmek ıstemıyorum ama müdürü kesın gelsın demış
eşimle tanışsın demış

encok ne gıycemı düşünüyorum cunku pek kadın gıbı öle şık elbısem yok olanlarda cok açık olmas
ne etcük

bnm kocacımda perşmbe ve cuma arkadaşlarıyla olack bnde prşmbe temızlık yprım cumada anneme giderim die düşündüm bakalım nne etçem

bı yazamadım sana

iş için üzme kendını bence hayrlısı olsun
bıde hep olumsuz düşünme cnm belkıde böle iş aradığını duyunca kıymetın artar
nerden bulcaklar senın gıbı eleman
her işe bakıon

nedemek tatlım bende deneye deneye öğrendim önce biberleride atıyodum yandılar bida koymadım: )arada çatalla kaontrol edersin pişme durumlarını, sosuda pişirme rendele sarımsağıda rendele çiğden dök üzerine zaten kaynıyo fırında ben turbo kısmında 250 derecede pişiriyorum:))

yakının falan gelir bişi dememde,sende kılsın yani:))

zor olcak eda için kuzeyde maşallah tam tosun olmuş:))

neyse kızlar ben gidiyom öpüldünüz iyi akşamlar hoşçakalın:))

yakının falan gelir bişi dememde,sende kılsın yani:))

zor olcak eda için kuzeyde maşallah tam tosun olmuş:))

neyse kızlar ben gidiyom öpüldünüz iyi akşamlar hoşçakalın:))

ne edim bıraz öleyım
yemek konusunda benmım felsefem farklı
sevmedığım bişeyı mıdeme dolduramam:78:bıraz nazlı bı mısafırım ama asla masrafl zahmetlı deılım ınan

edamı ve kuzeyı cok özledım
kocemle evlerıne gtmek ıstıyoz ama kocem hep h sonları çalışıo bıde uzun süredır tatıldeler

ümidini yitirme hakkında hayırlısı olsun cnm...

napim kız kayınvalde çağırmış annemlerde gitceksik zati babam yarın parmağından ufak bi operasyon geçircekde

geçmiş olsun baban operasyon geçiriyo sen yemek siparişimi verdin nen..ne garusun hee P

hayatta demem şunu yerim bunu yemem diye..ölmicem ya nan sevmediğim bişey gelirse önüme...en kötüsü doydum derim..
eşimde misafirlikte hep beni tembihler tabak dolu bırakılmaz diye..sevmediği herşeyi yer oda...ama evde öle değil işte..

ee kadın var kadıncık var..alcan artık napalım..azcık kadın gibi ol işte nan cemiyet garu görsün..

ben derım
samımı bulurum
ve öle tadına bıle bakma huyum yoktur cok denedım ama farklı lezzetlerı mıdem kabul etmıyo
kımse kusura bakmasın

para yok lennaz önce patron paran var mı dedı keşkem yok deseydım

bal sevmedığın bişeyı yer mısn
yemezsın demı
doydum nasıl dıycen lenn
bıde sevmedığı bişeyı ınsan nasıl bıtırır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…