bu akşam iftara kayınvaldedeyiz,yarın akşam anamda (anamada sipraiş verdik, annemde fırında tavuk pattis yapıyo ama sulu değil pattisler çıtır çıtır oluyo üzerinede az soslu tavada hafif kızartılmış tavukları atıyo yemede yanında yat) benimde 2 imambayıldı çorbam ve azcık pilavım var eşimde sahurda yerim dedi:))
nan böle garu herkes olur..ohh ramazanda arazi..
mbluee sen görüşmelere giderken ne diye izin aldın belki ondan şüphelendiler sizinkiler...
aaa tubaya az bile gönül isterdi bi pilav tenceresi almak ama şartlar işte...
sana sorduk bluee hanımmm
ANAMMM sende eli maşalısın haa :))
demiştir tatilde hemide böyle bi tatilde elimi bişeye süremem diye :))
neyse sen beni al misafirliğe ekmek arasına peynir koyar yerim ben hiç sesim çıkmaz :))
ee işte cnm yerin kulağı var duyulmuş demek...senin olmadığı kesinleştimi peki işin??
selam
benmi demiştim hatırlamıyom,demişde olabilirim :S
bende çok yaparım fırında kızartma patatesi,patlıcanı kabağı halka halka doğruyorum heppsini yağ ve tuzla harmanlayıp pişme sırasına göre önce tepsinin altına patates,üzerine patlıcan üzerinede kabak yarım çay bardağı kadarda su serpiştirdim.üzerleri kızardımı biberleri koydum(biber çabuk yanıyo çünkü) onlarda baktım kızarıyo rende domates içine sarımsak az tuz doğru üzerlerine toplamda 50 dakkada falan pişiyo
patık gelenler sen evde yokken evdeler mıydı
samımı ısenız ne yedıklerını bılmıyon mu
yada nıye yemıyceklerı şeylerı demıyolar
ben cok yemek seçerım ama kımseyı üzmem şunları yemem derım gtmeden
misafir umduğunu değil bulduğunu yermiş çok ayıpp bende seçmem,bana gelince seçenlerede sinir olurum
eşim uyandı..........
kalktı geldi salonda uzandı şimdi de.......
Allah'ım bu erkekler ne kadar rahatlarına düşkünler
bnm kocacımda perşmbe ve cuma arkadaşlarıyla olack bnde prşmbe temızlık yprım cumada anneme giderim die düşündüm bakalım nne etçem
bak bunu yazdığın çok ii oldu tarifte ayrı pişirilmiş...şimdi not alıyorum bunları...
saol cnm...
balcım biz öle alışık değiliz ondan sanırım...birde bunlar 2. talihlilerim :)
evdelerdi,bilmiyorum cnm...
ayyy aman neysee.... herkesin huyu suyu işte...
valla ben seçtığım ıcın acık acık dıyorum eğer ılkkez gıdıyorsam
mesela edama ıftara gıdınce
hep en sevdıklerımı yapmıştıeda bu arada bu ay iş başı etcek
kocemen olmuş kuzey bebekte
he şunu bunu yerım demıom şunu bunu yemem dıom
mesela yemekte kırmızı et yemem
yakının falan gelir bişi dememde,sende kılsın yani:))
zor olcak eda için kuzeyde maşallah tam tosun olmuş:))
neyse kızlar ben gidiyom öpüldünüz iyi akşamlar hoşçakalın:))
balım aslına bakarsan cumaya kadar arama ihtimalleri var 2 hfta içinde olumlu olumsuz döneriz dediler ama henuz mailde gelmedi arayanda olmadı =( olumsuz olnca cvp beklemıom zaten küçücük bir umut cumaya kadar arayabilirler
napim kız kayınvalde çağırmış annemlerde gitceksik zati babam yarın parmağından ufak bi operasyon geçircekde
valla ben seçtığım ıcın acık acık dıyorum eğer ılkkez gıdıyorsam
mesela edama ıftara gıdınce
hep en sevdıklerımı yapmıştıeda bu arada bu ay iş başı etcek
kocemen olmuş kuzey bebekte
he şunu bunu yerım demıom şunu bunu yemem dıom
mesela yemekte kırmızı et yemem
kocem aradı
12 ağustosta onun şirketın yemeğı varmış
gtmek ıstemıyorum ama müdürü kesın gelsın demış
eşimle tanışsın demış
encok ne gıycemı düşünüyorum cunku pek kadın gıbı öle şık elbısem yok olanlarda cok açık olmas
ne etcük
hayatta demem şunu yerim bunu yemem diye..ölmicem ya nan sevmediğim bişey gelirse önüme...en kötüsü doydum derim..
eşimde misafirlikte hep beni tembihler tabak dolu bırakılmaz diye..sevmediği herşeyi yer oda...ama evde öle değil işte..
ee kadın var kadıncık var..alcan artık napalım..azcık kadın gibi ol işte nan cemiyet garu görsün..
ADAA adamı rahat bıraksana..ne istiyon anlamadım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?