Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

ee adam tatilde bütüngün evdeydi...o şansı yılda bir bulursun :))
neyse artık olanlar tutar belki çokta karamsar olma..olmadı ramazandan sonra...

aynı mesajı 2 kere yazmışım yaw =)
balım ya okadar masrafa girme borcam falan evde kullanırsın dursun o hedıyeye yazık etme =) tuba üçün

Son düzenleme:
böcümm daha 5e gelmesine var cnm =) daha 4,35 =) 1 saat 25 dkka var malesef =( off off içim daraladı birden
firmyı aradıydum hayırdır blue hanım iştenmi ayrılıonuz dedi şoke oldum yoo dedim nerden duydunuz fln nese krıtırıdm heralde başka fimrdakı blue hanımla dedi =( off yaa bişiy mi oldu acaba

libyata pirince giderken evdeki bulgurdanda olmıyayım =( Rabbim korusun hayırlsıını versın bana inşllah

akşama fırında kızartma denicem ilk defa bakalım nasıl olcak..

organik patlıcan iyi olmuyor demişti ama tariflerde oda var ,denicem bakalım....

haftasonu yemek derdim çoktu valla şimdi rahatım ..
gelen misafirlerim bu kız işten geç gelicek yemek yapayım deseler ne güzel olcak :)
biz ne olsak yiyoruz eve geliyorum kaç kişilik yemek düşün...
birde pratik planlıyorum gidince koşturarak yaparım die ben onu yemem olunca bayılıcak gibi oluyorum valla ikidir başıma denk geldi üçüncüsünde patlarım sanırım

aynı mesajı 2 kere yazmışım yaw =)
balım ya okadar masrafa girme borcam falan evde kullanırsın dursun o hedıyeye yazık etme =) tuba üçün

mbluee sen görüşmelere giderken ne diye izin aldın belki ondan şüphelendiler sizinkiler...
aaa tubaya az bile gönül isterdi bi pilav tenceresi almak ama şartlar işte...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…