Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

tatlımı yaptım
pişti
yedik bile :)))))
eşim işte şu anda ben de bir yandan pc kucağımda vakit geçiriyorum
bir yandan da star tv pasaport programını izliyorum.....
her izlediğimde bayan sunucunun eşlik ettiği yarışmacı kazanıyor niyeyse !!!!!!!
bakalım bu sefer ne olacak????????

tatlımın görüntülerini ekleyeyim dedim......belki akşama sizde yapmak istersiniz kimbilir :)))))

[url=http://goo.gl/mc9cY]
[/URL]

[url=http://goo.gl/mc9cY]
[/URL]

Son düzenleme:
Adacım ellerine sağlık sayfa nefis görünüyor :)))
Günaydın fıstıklar Lameciğim naber tatlım ?

çorba yeterde ne çorbası onada bağlı
ben her çorbayıda içmem
selamlarrr
herkese hayırlı ramazanlarr, tuttuğunuz oruçlar yaptğınız hayırlar kabul olsun,
ben ve benim gibi oruç tutamayan arkadaşlarada Allahım sevabından esirgemesin inşallah..

h geldın cnm cok az gelebılıyorsun artık
neden

günaydın cnm sen ve bebiş nasıl

ada harıka olmuş ellerıne sağlık

Günaydın bebişimin Uğur teyzesi :))) Biz iyiyiz hamdolsun ya sen nasılsın sen çok mu yemek seçiyosun kız ?Eniştemde öyle annem damat gelecek diye hazırlık yapardı o ayrıdan kızartma yaptırırdı yiyemezdi bişey

yesın onu teyzesıham yapsın
pattes kadardı en son ne kadar olduk şimdık
kavun kadar vardır demı yeğenımız

ya yok aslında cok seçmem bal öle yazınca bende yazdım
ama yemedığım şeyı ılla karşımdakı kırılmasın dıyede yemem cnm
mıdem kabul etmıyo zaten:120:mesela kırmızı et yemekte yemem
çorbada her çorbayı içerım hazır corba harıç evıme dahı almam
aslında sağlıklı beslenmeye dıkkat ettığımden cok seçıyorum
salam sosıslı börek falanda yemem
sebze cok yerımonun gıbı

Günaydın kızlar çok saolun...
Birsenscim dün sana tam cvp yazarken telefon geldi çıktım
ananemi kaybettik dün defnedildi ...mekanı cennet olsun inşallah canım benimmm canım nur yüzlü ananecim...hiç korkmadım gasilhanede kefenle gördüm yatarken baktım bekledim...annemler geldi yüzünü açtılar baktım dokundum...ölümün soğukluğunu anladım buz gibiydi...o benim ananemdi o beni korkutmazdı hiç korkmadım ilk kez...annemler sarıldılar tek gözünü biraz açtı göz yaşı aktı tekrar kapamış...mekanı cennet olsun nur içinde yatsın inşallah.o çok şanslıydı çevresinde onu seven bir dolu torunları ve çocukları vardı..
2 haftadır hep üzüntü stres rabbim başka acı göstermesin inşallah...herşey üstüste geliyor..

Son düzenleme:
Haftaya doktora gideceğiz bakalım kavun kadar olmuşmu :))) Sağlıklı yemek en güzeli aslında keşke bende becerebilsem Bu arada karnım hala çok az
Tatlım Cenabı Allah (CC.) rahmet eylesin mübarek aylardayız ne mutlu ona . Başınız sağ olsun tekrar

günaydın kızlarrrrrr

tanemcim nasılsı tatlımm?
böcükkk erkeklerden betersin yemek seçme konusunda ama bende sen gibiyim aslında herşeyi yemem o saydıklarını..

adacım ellerine sağlık süper gözüküyor...

Haftaya doktora gideceğiz bakalım kavun kadar olmuşmu :))) Sağlıklı yemek en güzeli aslında keşke bende becerebilsem Bu arada karnım hala çok az

olmuştur olmuştursenın ablamla aranda cok az var sanrım
5,5 aylık falan o karnı baya var
kasımda da doğum
doğru mu düşündüm acep
karnım az derken küçük mü hala yoksa aç mı demek ıstedın

benım eşim herşeyı yer doyamıyorum adamı
ben bıde cok çeşit olan içinde karışık tatlar olan şeylerı yemem
kumpir gıbınapım sevmım
daha doğrusu pek sağlıklı gelmıo onca şeyın iç içe olması

aslında bakarsak herkesın sevmedığı şeyler vardır

brcğmmmmm başınız sağolsun tatlım çok üzüldüm.
Rabbim mekanını cennet eylesin.ne diyeceğimi bilemiyorum offfffff.Rabbim gani gani rahmet etsinnnn

Son düzenleme:
selamlarrr
herkese hayırlı ramazanlarr, tuttuğunuz oruçlar yaptğınız hayırlar kabul olsun,
ben ve benim gibi oruç tutamayan arkadaşlarada Allahım sevabından esirgemesin inşallah..
canım bende tutamıyorum.... resimlerini görüyoruzz.... naşallah baya büyüttün tatlım:))

günaydın canım...
iyilik valla canım, senden ne haber?

brck... bu konuda söylenecek hiçbirşey yok... rabbim sizlere sabır versin... önemli olan direyetli olup annene destek olman... rabbim sizlere sağlık uzun ömür versin canım.

günaydın güzelliklerr =)

adacım ellerine sağlık cnmm çok güzel görunuyor benım aşkımda çok sever şerbetli tatlıları ama o 2 tane yıcek diye yapmıom =) sona yazık çöpe gidicek yada ben yıcem ki bende yemem o yuzden yapmıyom bekleısn mısafırleri =) =) tatlıları ozmn yaparım

brck
cnm nur içinde yatsın annaneciğin rabbimm sabrversin inşllah

böcüğümm aslında seçtiği pek bişiy yok böcümünya sadece ymktekı kırmızı eti ve şarküteri ürünlerini yemıyor onun dışındakileri yiyor en önemliside =) sebzeleri yiyor hatun sağlıklı takılıoo
bende fazla hamur işi yemem şkuterı urunlerını çok ndır yerım 1 yıldır 4 kere falan yemişimdir pizzanın içinde =)

ay yemek seçmemek çok guzel bişyi yaw =) hiçbiyerde aç klmaz insan
=) en azından salaata yenır cnm =)

İyiyim hamdolsun fıstık ya sen nasılsın kızın napiyor kız ?
Küçük Ablanıda hayırlısıyla Rabbim (CC.) kurtarsın onun kaçıncıydı cinsiyeti neydi kız ? Benim ablamda hamile 6 hafta var aramızda :))

Lamem aynı tatlım yaramazlık yok hamdolsun :)

kızlar ya bankadan bugunde aramazlarsa ben arıycam sorucam olmadıysa olmadı desınler cnm böle beklemek zor geldi valla olumlu olumsuz neyse öğreneyımde yoluma bakayım azım burnumda telefon çalcak die bekliyorum yazık bana =( bugun 4 gbi aramayı planlıyorum dua edın bana özellikle hamişler lütfenn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…