tanemcım yürüyüşler nasıl gidio cnm =)
Fıstık hayırlısıyla olur inşallah da ne bankası kredi talebinde falan mı bulundun yoksa ?kızlar ya bankadan bugunde aramazlarsa ben arıycam sorucam olmadıysa olmadı desınler cnm böle beklemek zor geldi valla olumlu olumsuz neyse öğreneyımde yoluma bakayım azım burnumda telefon çalcak die bekliyorum yazık bana =( bugun 4 gbi aramayı planlıyorum dua edın bana özellikle hamişler lütfenn
A inşallah canım bakalım olumlu olur belki nede güzel olur hem ara bencede . Evdeki spor işi beni korkutuyor tatlım bilinçsizce yapılırsa hele Allah korusun bebişime bişey olur bide . Sağ ol canım inşallah kolay olur bebiş bekleyen herkes içinde amin :)lamecimm amin inşllh cnmm
tanemcim evdede hamişlere uygun sporlar var onları yap yavaş yavaş cnmm doğumun kolay olur inşşallah
tatlım kredi değil =) kredi bölümü için iş başvurusu yapmıştım 4 kere mülakata gittim =( en son geçen pazrtesi gittim aramadılar geri mailde gelmedi olumlu olumsuz dönş yapıolarda bende beklemekten yoruldum bugun arayayayım iyi yada kötü haberını alayım diyorum .inşallah guzel şeyler duyarım =(
A inşallah canım bakalım olumlu olur belki nede güzel olur hem ara bencede . Evdeki spor işi beni korkutuyor tatlım bilinçsizce yapılırsa hele Allah korusun bebişime bişey olur bide . Sağ ol canım inşallah kolay olur bebiş bekleyen herkes içinde amin :)
Sağ ol tatlı arkadaşımazın bal yeısn tanemmım inşallah cnm hayırlsıı bakalım arıycam 4 olsun dıe beklıyorum =)
cnm tabıkı evdede bilinçsizce bişiy yapma minik minik adımlarla yerınde yürü oldunyerde yürü yanı 10-15dkka bile yurusen yerınde yeter hareketsiz kalma die dedim tatlım
Günaydın kızlar çok saolun...
Birsenscim dün sana tam cvp yazarken telefon geldi çıktım
ananemi kaybettik dün defnedildi ...mekanı cennet olsun inşallah canım benimmm canım nur yüzlü ananecim...hiç korkmadım gasilhanede kefenle gördüm yatarken baktım bekledim...annemler geldi yüzünü açtılar baktım dokundum...ölümün soğukluğunu anladım buz gibiydi...o benim ananemdi o beni korkutmazdı hiç korkmadım ilk kez...annemler sarıldılar tek gözünü biraz açtı göz yaşı aktı tekrar kapamış...mekanı cennet olsun nur içinde yatsın inşallah.o çok şanslıydı çevresinde onu seven bir dolu torunları ve çocukları vardı..
2 haftadır hep üzüntü stres rabbim başka acı göstermesin inşallah...herşey üstüste geliyor..
günaydın güzelliklerr =)
adacım ellerine sağlık cnmm çok güzel görunuyor benım aşkımda çok sever şerbetli tatlıları ama o 2 tane yıcek diye yapmıom =) sona yazık çöpe gidicek yada ben yıcemki bende yemem o yuzden yapmıyom bekleısn mısafırleri =) =) tatlıları ozmn yaparım
brck cnm nur içinde yatsın annaneciğin rabbimm sabrversin inşllah
böcüğümm aslında seçtiği pek bişiy yok böcümünya sadece ymktekı kırmızı eti ve şarküteri ürünlerini yemıyor onun dışındakileri yiyor en önemliside =) sebzeleri yiyor hatun sağlıklı takılıoo
bende fazla hamur işi yemem şkuterı urunlerını çok ndır yerım 1 yıldır 4 kere falan yemişimdir pizzanın içinde =)
ay yemek seçmemek çok guzel bişyi yaw =) hiçbiyerde aç klmaz insan
=) en azından salaata yenır cnm =)
İyiyim hamdolsun fıstık ya sen nasılsın kızın napiyor kız ?
KüçükAblanıda hayırlısıyla Rabbim (CC.) kurtarsın onun kaçıncıydı cinsiyeti neydi kız ? Benim ablamda hamile 6 hafta var aramızda :))
Lamem aynı tatlım yaramazlık yok hamdolsun :)
kızlar ben geldim
biriciğim başınız sağolsun allah sabır versin.mekanı cennet olsun.
casper ın patlıcanları noldu acep
dün tüm gün yoktum kimse merak bile etmemiş
sadece böcükk patlıcanlarımı merak etmiş :95:
cnm patlıcan demek sen demek sen demek patlıcan demek
nerdeydın
patron yada müşterın var dıye düşündüm
canım valla sen erken sıkılmya başlamışsın... biraz tadını çıkarmaya çalış evde oturmanın...hoşbuldum lamecim ev hanımlığımı hiç iyi gitmiyor hiç bi iş yapasım gelmiyor alışamadım gerçibu hafta ablamlar geldi kütahyadan annemlerde kalıyorlar zaman geçip gidiyor işte sabahtan iki posta çamaşır attım kurusnlar ütü yapıcam çalışmak daha güzel yaaaa
canım ben merak ettim, hep gelickesin diye bekledim...dün tüm gün yoktum kimse merak bile etmemiş
sadece böcükk patlıcanlarımı merak etmiş :95:
brckmm başınız saolsun canm..Çok sağolun kızlar Allah razı olsunn...
Oruç nasıl geçiyor..Ben bugün niyeti bozdum sahurları eşim hazırlıyor şuan çalışmadığı için sahura kadar oturuyor..sonra hazırlayıp beni kaldırıyor.dünde söylemesi ayıp tavuk almış güzelce soslamış sahurda tost makinasında onu kızarttı bide salata yapmış.niyet etmedim bende kavuracağını biliorum içimi.az önce dayanamadım su içtim.1 gün yedim yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?