Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

tanemcım yürüyüşler nasıl gidio cnm =)

Tatlım kaç haftadır gitmedim korkuyorum kendim gitmeye köpek çıktığından beri komşuyu çağırıyordum beninle gelir misin diye o da yazlığa gitti falan yalnız gidemiyorum
Fıstık hayırlısıyla olur inşallah da ne bankası kredi talebinde falan mı bulundun yoksa ?

lamecimm amin inşllh cnmm

tanemcim evdede hamişlere uygun sporlar var onları yap yavaş yavaş cnmm doğumun kolay olur inşşallah
tatlım kredi değil =) kredi bölümü için iş başvurusu yapmıştım 4 kere mülakata gittim =( en son geçen pazrtesi gittim aramadılar geri mailde gelmedi olumlu olumsuz dönş yapıolarda bende beklemekten yoruldum bugun arayayayım iyi yada kötü haberını alayım diyorum .inşallah guzel şeyler duyarım =(

A inşallah canım bakalım olumlu olur belki nede güzel olur hem ara bencede . Evdeki spor işi beni korkutuyor tatlım bilinçsizce yapılırsa hele Allah korusun bebişime bişey olur bide . Sağ ol canım inşallah kolay olur bebiş bekleyen herkes içinde amin :)

azın bal yeısn tanemmım inşallah cnm hayırlsıı bakalım arıycam 4 olsun dıe beklıyorum =)

cnm tabıkı evdede bilinçsizce bişiy yapma minik minik adımlarla yerınde yürü oldunyerde yürü yanı 10-15dkka bile yurusen yerınde yeter hareketsiz kalma die dedim tatlım

Sağ ol tatlı arkadaşım
Bakalım öğleden sonra müjdeli haberler bekliyoruz.

mekanı cennet olsun
başınız sağolsun Allah sabırlar versın

evt ya aynen öle
benı çözdun len
senın evıne gelcem ben:76:

benım ablamla aranızda az herhal bunu taktım kafana ablama sorcamkaç haftalıkmış
onun 8 yasında kızı avrdı şuankıde kız
senın ablanaada hayrlıs olsun tatlım

hoşbuldum lamecim ev hanımlığımı hiç iyi gitmiyor hiç bi iş yapasım gelmiyor alışamadım gerçibu hafta ablamlar geldi kütahyadan annemlerde kalıyorlar zaman geçip gidiyor işte sabahtan iki posta çamaşır attım kurusnlar ütü yapıcam çalışmak daha güzel yaaaa

dün halılarımı aldılar şükür
ctesı akşam gelcekmışiçim rahatladı valla
yerlerde serın serın takılıyoz

dygu h geldın ev garusu

cnm patlıcan demek sen demek sen demek patlıcan demek
nerdeydın
patron yada müşterın var dıye düşündüm

ayy sorma böcüküm yaa
sabah 7 de bir uyandım mide bulantısı ateş baş ağrısıı
8 e kadar dolandım durdum evin içinde üşüme titreme bi yandan ( sonra da kustum (((
oruç bozulsa da bişi yenmezmiş 61 oruç borcu olurmuş..
eşim 10,30a kadar durdu yanımda duş aldım falan patronu aradı iş var gel die mecbur gitti o da biraz tv karşısında biraz odada derken tüm gün yattım ikide bi duş aldım
eşim 7 de geldi yemek hazırladı bize yeyince biraz gözüm açılır gibi oldu erkenden de uyuduk..
sahura da kalktım eşim hazırladı yine bişiler şimdide iyi sayılmam da mecbur geldim işte

Çok sağolun kızlar Allah razı olsunn...
Oruç nasıl geçiyor..Ben bugün niyeti bozdum sahurları eşim hazırlıyor şuan çalışmadığı için sahura kadar oturuyor..sonra hazırlayıp beni kaldırıyor.dünde söylemesi ayıp tavuk almış güzelce soslamış sahurda tost makinasında onu kızarttı bide salata yapmış.niyet etmedim bende kavuracağını biliorum içimi.az önce dayanamadım su içtim.1 gün yedim yani.

duygucum keşke şimdi bende evde olsam vurur kafayı yatardım valla pek bi yorgunum sanki

casperim böcük doğru sölüyor sen bu aralar geliyonda genelde yoğun oluyon müşteri var zannettik seni unutur muyuz tatlım

mblubeee tatlım doğru bankalar hemen geri dönmezler bekle bakalım hayırlısı olsun cnm...

Son düzenleme:
canım valla sen erken sıkılmya başlamışsın... biraz tadını çıkarmaya çalış evde oturmanın...

dün tüm gün yoktum kimse merak bile etmemiş

sadece böcükk patlıcanlarımı merak etmiş :95:
canım ben merak ettim, hep gelickesin diye bekledim...
çok geçmiş olsun, dikkat et kendine canım yaa...
bu arada regl oldunmu sen, olmadıysan eğer ilaç kullanmadan önce kan testi yaptırsaydın güzelim...

brckmm başınız saolsun canm..
gece o kadar yağlı yenir mi tabi dayanamazsınn..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…