Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

sahura kalkıp yedın nıyet etmedın demı
gercı sahura kalkmak bıle nıyettır
benım bıldığım kadarı ıle 61 gün oruç tutman gerekecek

tatlım geçmiş olsun bugün niyetlenmedin inş. hasta hasta tatlım kötüysen durma izin al biraz dinlen bence.

oruç iyide şu an 3 ten sonra pek kötü oluyom biriciğim kafam kazan gibin oluyo bide işler var öle tatlımmm.

cok gecmıs olsun cnm
kusman zaten orucun bozulması demek
keşke yeseydın bişiler

sonra 1 gün kaza ederdın bılerek değil hasta olduğundan zorunlu bozulmuş

biliomm unutmazsınız ama hastaym yaa herkese naz yapıom işte patrona bile yapıom yanee..

caspers geçmiş olsun cnm regl oldunmu
hayır canmm

ayy canm benmm..
dikkat ediom da sıcak die evin tüm camlarını açıp en ceyran yapan yerinde yatınca sonuç bölee oldu ama şükür iyiyim..
ilaç almadım canmm
ayy sabah hastaneye gidecektik uyumuş kalmışız
hastaneye gitsem işe geç kalcaktım patroncuk zati dün gelmedim die triplenmiş akşam giderken uğrucam inş
regl olcam gibi ağrıo ağrıo ama olmuo yaa

Böcükkk deme kız öyle Allah affetsin ozaman beni...yok niyet etmedim cnm

maalesef öle cnm
sahura kalkmak bı nıyet sayıldığından ılla nıyet gerektrmez tatlım
ıstersen bı bılene sor
nıhat hatıpoğlu gece 2,5 başlıyo bıde ıftardan önce onu arayabılırsın ama bennım bıldığım bu
ve o borc diğer ramazan gelmeden tutulması lazım

canm benim patroncuk cins birazz
kendi hastayken bile işe gelio o yüzden hastayım deyince işe gelmeye engel deil dioo uyuss.. izin alamam yani vermezz
niyetliyim canm iyiyim şükür de sadece dinlensem daha çabuk toplanırımm
cok gecmıs olsun cnm
kusman zaten orucun bozulması demek
keşke yeseydın bişiler

sonra 1 gün kaza ederdın bılerek değil hasta olduğundan zorunlu bozulmuş

böcüğümm oruç bozuluo ama yememek gerekiyomuş..
61 oluyomuşş

hayır canım her sahura kalkan niyetli sayılmaz kendi ağzıyla kapattmadığı sürece niyetli sayılmaz eşlik edenlerde var ona kalırsa

eşim tutmadığı zamanlar bana eşlik ediyor mesela ama duyhas dediğin gibi tek kalmıyım die mutlaka kalkıyor benimle zaten.ya suyumu falan içtim belki tutabiirim die ama niyet falan etmedim

caspercim mutlaka bi doktora görünmen gerek.bu kadar gecikmesi pek normal gelmedi bana canım

yok cnm eğer oruç bozulduğu an yada regl ıken bıle yememek kendı vücudune yaptığın işkenceden başka bişi değil
tabı yıycek alan yoksa sorun yk
genede bozmaman güzel
neyse hiç araştırmıyım çünkü çok üzüldüm şimdi böcük yaa...

cnm bence araştr
çünkü bu borç sonuçta
üzülcek bişi yok Allahıma zaten yeterı kadar borcumuz var ben olsam tutardım
kışın erken saatlerde okunuo ezan

ama bak ne dıyorum bı bılene sor

caspercim mutlaka bi doktora görünmen gerek.bu kadar gecikmesi pek normal gelmedi bana canım
evt normal deil canm
akşam gitcemm..
ya patronum gerçekten cinss aynı hafta ikinci kez hastane falan desem artık bi hafta surat yaparr... (

böcüğüm emin olamadım
bi tanıdığımız var hoca gibi onu aradım o da yeme 61 oluyo o zaman dedi
Rabbim sabrını verir dedim şükür sorunsuz akşam ettim

hayır canım her sahura kalkan niyetli sayılmaz kendi ağzıyla kapattmadığı sürece niyetli sayılmaz eşlik edenlerde var ona kalırsa

siz blırsınız ben bıldığımı söyledım bunuda ölesıne demedım
cok kıtap okudum cunku
çok sorduğum ınsanlar oldu

eşim tutmadığı zamanlar bana eşlik ediyor mesela ama duyhas dediğin gibi tek kalmıyım die mutlaka kalkıyor benimle zaten.ya suyumu falan içtim belki tutabiirim die ama niyet falan etmedim

cnm sen sahura kalkmadın mı
suyunuda içmişsın ama
valla ben bişi demeyım daha bıldıklerımı dedım
sen benım dedığımı yap
nıhat abımızı ara

patroncumm bi akşam iftar yapalım beraber dedi
bizi yemeğe götürecek..
biraz geçtii ama maaşlardan kesecem die espirisini de yaptı
keser mi keser

böcüğün dediği bence şu olabilir sahura kalktın yedin içtin yattın sabah ağzını kapatmadığını farkettin işte allahım oruç tutmak için yedin içtin zaten oruç tutmaya niyetin oldu ama ağzını kapatmayı unuttun işte gene oruca devam edersin o zaman niyetlenirsin hiç kalbini bozma niyetlenmediğin sürece oruçlu sayılmazsın sonuçta dediğim gibi eşlik edenler var benim eşim şeker hastası ama eşlik ediyo ne yani o da mı niyetli hasta olduğu için oruç tutamaz onun için niyetleneemez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…