canım benimm çok çok geçmiş olsun..
allah bidayaşatmasın o günleri size..
ben çingeneyim canım..
laflar içimde kalmıodaa....
ama hallolmuoda..
öle bigün bende patlıcam ya dur bakalım nezman...
bindallıda da kararsızım ya bindallım yokki onlarda 150-200 para ve boş
bilmiorum ki böcük kafa karışık
he valla ablacım en önemlisi o ooo eşim gelio akşam hemen bi tavla partisi bi çay keyfimize dicek yok napiim malı mülkü.önemli olan huzur benim için.hep öyle dua ederdim allahım bana öyle bi eş verki beni sahiplensin kimseye ezdirmesin yakışıklı olasun die hepsi kabul oldu.eşime dion eee keşke bide zengn olsun die dua etseydim hiç aklıma gelmedi:)))gülüyoruz sonra...
bindallıda da kararsızım ya bindallım yokki onlarda 150-200 para ve boş
ben bindallı giymemiştim..
giyenlere çok saygı duyuyorum ama bana çok gereksiz gelio beee...
birgun konusalımmı desen anlatsan dinlemezmi
bakın size bişi anlatayım da gülün:)))) şimdi bizim kına salaonu ve piyanist tutulmuştu sonra bizim iş patlak verince kına denen o iğrenç organizasyoınu annemin yanda duran boş dairede yaptık benim mp3 çaları taktık kolonlara o çalıo.hem oynuyorum hemde allahım ne olur uygun bi şarkı çıksın da değiştirmek zorunda kalmıyayım diyorum.ulan bi bakıom halay çekerken demet akalın çıkıyo bırakıom oynamayı halay müsiği aramaya ay tam rezaletti:))) en son oturdum katıla katıla gülüom:)))millet tuhaf tuhaf bakıo ay ne komikti ama görmeliydiniz:))
amin canım.. inşallah... dün akşam espiri oolsun diyeee amann artık önümüzdeki maçlara bakacaz dedim...bundan sonrası için hiç ümidim yok dedi ve kahretti beni... bak deidm banaa.... ben senden daha çok şey yaşadım..aama şu anki halime bak ve örnek al dedim... izne çıksında berbaer birşeyler yapcaz bakalım canım...walla ii olmuş gülsün bitmesi
kuzeninin hayatı kurtuldu bence
işllh bundan saonra hayırlı insanlar çıkar karşısına
canım keşke burda olsaydın... valla ben bindallımı 30 a almıştım.. eminönünden.... çok uygun...bindallıda da kararsızım ya bindallım yokki onlarda 150-200 para ve boş
evt canım.. maalesef böyle bir durum söz konusuydu...ben bu konuyu bılmıyordum:uhm:
humm takma isoldecim merak ettim gittim bikaç sayfa ama yok ,çok mesaj var..
bazen tutuyo aksi halleri,maşallah daha bnmkinin tutmadı ama...
bu arada biz tatile çıkabiliriiiz..çok sevindim dinlenceeemm.
tabi maddi yönden çöküğüz Bursaya gideris,annemlerin site tatil köyü gibi..Aqua parklı havuzu,tenis kortları fln..bi güsel dinleniris..
evet canım düşünelimyou_know bulgur olmaz canım yaaaa..
böcükte dooru diooo ikiside aynı cins..
başka bişi düşünelimm..
kokulu kokuluüüffff canım nasılda bahçe domatesi çekti yaaa..
ooff tuza banıp banıp yicennn ne güzell..
ayy geçmiş olsun cnm benmknowwwww
cok haklısın valla
benım annem kalp hastası
içine ata ata 3 kez kalp krızı ve buna bağlı felç gecrdı
en son dr dedıkı
hıc bıseyı ıcınızde büyütmeyın
ne varsa doğru yanlış söyleyın sıkıntı yapman
3.de gecıcı felctı ama 4. kalıcı olabılır
benım aılede herkes herkese der derdını annem bıraz içine atar bıde abım
sımdıden saç kalmadı
dalga geçio ozamnda benimle...
hiç ciddi bi tavır içersinde dinlemioki...
neden yoruldun şekerim?? geç mi çıktın iştenakşam çok yoruldum yahu ütü yaptımmmm kolum kanadım kalkmıyo
akşam çok yoruldum yahu ütü yaptımmmm kolum kanadım kalkmıyo
kına yakana kadar müzik bitti mi bide:))) sessiz sessiz yakıldı kınam:))))))))))))))hbaaaaaaa
kokulu kokulu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?