Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

love kırmızı cok güzel olur
ben bıde zumrut yeşılını cok beğenıyorum
bındallı gycek mısın

you_know bulgur olmaz canım yaaaa..
böcükte dooru diooo ikiside aynı cins..
başka bişi düşünelimm..

gülsün bu arada aldatılan kuzenin neoldu cnm??
canım düne kadar ses yoktu.. ikiside aramadı birbirini ama kuzenim bitimişti kafasında zaten.. dün salak adam bir mail göndermiş... amaa o kadar uzun yazmışki... ve rezil etmişki kendisini... keşke sadece tek satrıda ben ş.ere..im.. deseymiş yeterdi yani... yada sadece sen çok iyisin sana layık değilim deseydi yine gülerdik geçerdik komikliğine...
ama şunu analdım.. bu adamın 3 yıl önce ilk başladığı günde evlenmeye niyeti yoktu... bugünde hala yokmuş.. sadece gönlünü eğplendirecek birini istiyormuş.. ama oda kuzenim olmazdı... hepimizin gözündne düştü ve bir daha anladıkki asla ama asla karşındakinin sözlerine tavrına hemen güvenmeyeckesin.. inanmayacaksın... her hareketinin altında birşeyler arayacaksın... vs.vs....
birde mailde sorna bir arkadaşına arattı... kızın durumu nasıl diye... tabi benim kuzen safyaa adam öylesine aradı sanıyo... dedimm ye sen bu numaraları daha.... oda analdı sonradan kendisini kontrol için aratıldığını....

sonuç olarak bittii...

ayy kıyamam ben sana canım yyaaa.....

ben hep dıom yaa nan size
:1hug:

Şeniz

ne dion kıııı..
ya varya sevdiği kız bide psikopatmışş..görseniz kollarında falan cilet izi var kızın..
yaşı küçük falan ama..
anamm bunlar bide evlenirlerse siz ozman görün..
ama yoookk biizm kaynanayla kayınpedere müstehak olur..
beni begenmezlerdi bide...

sağol cnm...
ama bencede dolmanın yanında pilav vs olmaz başka şeyler bulalım cnmm

bravo nurdan önemli olan evdeki huzur cnm
inan mal mülk hepsi değersiz bence
huzurun varsa uzat yaklarını yat walla
zamanla evinde istediğin gibi olur cnmm

günaydınlaaar hepinice opuyorumnanaktan..bakim bakim neler konuştunus ben yokken...:)

günaydın cute

knowwwww
cok haklısın valla
benım annem kalp hastası
içine ata ata 3 kez kalp krızı ve buna bağlı felç gecrdı
en son dr dedıkı
hıc bıseyı ıcınızde büyütmeyın
ne varsa doğru yanlış söyleyın sıkıntı yapman
3.de gecıcı felctı ama 4. kalıcı olabılır

benım aılede herkes herkese der derdını annem bıraz içine atar bıde abım
sımdıden saç kalmadı

isoldenin canı bişiyemi sıkılmış ??? geçmiş çok uzun bitiremicem (( çıkmam lsm birasdan (

walla ii olmuş gülsün bitmesi
kuzeninin hayatı kurtuldu bence
işllh bundan saonra hayırlı insanlar çıkar karşısına

he valla ablacım en önemlisi o ooo eşim gelio akşam hemen bi tavla partisi bi çay keyfimize dicek yok napiim malı mülkü.önemli olan huzur benim için.hep öyle dua ederdim allahım bana öyle bi eş verki beni sahiplensin kimseye ezdirmesin yakışıklı olasun die hepsi kabul oldu.eşime dion eee keşke bide zengn olsun die dua etseydim hiç aklıma gelmedi:)))gülüyoruz sonra...

üüffff canım nasılda bahçe domatesi çekti yaaa..
ooff tuza banıp banıp yicennn ne güzell..
:mymeka:
demen nen öle yemek muahbbetı
anam aradı az evvel bızım köyde hersey doğal
senı göturem mı
bahceye ınıon salata domates bıber kıvırcık hersye var
nane bılem:kedi:

oh olsun

ben bu konuyu bılmıyordum:uhm:

canım pardon yaa.....
illa kırmısı olması şart değil.. ben mavi tonlarını hiç sevmem.. ama kınamda turkuaz giymiştim:))) kırmızı bindallım vardı amaa... bence içine hangi renk siniyorsa onu giy.. sonuçta her modelde kırmızı güzel durmayabilir... önce model sonra renge karar ver canım...

cutem.. hoşgeldin cnaım...

geçmiş olsun böcük
annende çemkirsin ozmn cnm ya
atmasın içine walla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…