- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
canım düne kadar ses yoktu.. ikiside aramadı birbirini ama kuzenim bitimişti kafasında zaten.. dün salak adam bir mail göndermiş... amaa o kadar uzun yazmışki... ve rezil etmişki kendisini... keşke sadece tek satrıda ben ş.ere..im.. deseymiş yeterdi yani... yada sadece sen çok iyisin sana layık değilim deseydi yine gülerdik geçerdik komikliğine...gülsün bu arada aldatılan kuzenin neoldu cnm??
benim bi kaynım var..
işe yaramaz bi adamdır allah kimsenin başına vermesinde...
kaydirigubbakcemile3
adamlıgını kimse begenmez.
ama gecen sefgilisiyle konuşurken ona ''balım'' diodu yaaaa..
vay be dedimm.
o bile nası güzel hitap edio benim herif hala odun dedimm.
ayy o bile nasıl zoruma gitti anlatamam..
benimki bitane bile bana balım demedi..
ben hep dıom yaa nan size
:1hug:
Şeniz
canım zaten dolmada pirinç var ya ama bilmem olurmu sizce çünkü misafir olmasa tek dolmayıda yerim ben ama misafir gelcek ya anam siz söyleyin ne yapam onu yapcm
aynen annemde arıo beni bak o cocuga bagırma sakın diokaydirigubbakcemile3şimdi mersine gittigimizde çiftlik var bizim oraya gittik üşüdüm ben kocişte battaniye fln arıo annem nasıl bakıo kıymet böyle bilinir işte dio
ellerine saglık cnm benim tavuk göğsü dondurma uyumuna bayıldım
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
evlendik zor bela nikahımız kıyılacak öyle korkuodum ki ya anlaşamazsak ya geçinemezsek die.evime bakıyorum hiç bişi istediğim gibi değil ama sabrediyorum çünkü eşimi çok seviyorum oda bu duruma çok üzülüo ama imkanımız yok bişiler yapmaya.ilk on ayımız hep yokluk içinde geçti o kadar zor durumlarda kaldık ki bir kere bile kimseden destek istemedim.hep birlikte aştık.şimdi aldığım maaşı olduğu gibi borca yatırıyorum ama borcu ödeyebilmek bile zevk verio bana.şükü diyorum en azından işimvar borcumu ödüyorum diye.baştan çekip sorn a rahat edenlerden olucaz inşallah.
günaydınlaaar hepinice opuyorumnanaktan..bakim bakim neler konuştunus ben yokken...:)
ayy kıyamam ben sana canım yyaaa.....
he valla ablacım en önemlisi o ooo eşim gelio akşam hemen bi tavla partisi bi çay keyfimize dicek yok napiim malı mülkü.önemli olan huzur benim için.hep öyle dua ederdim allahım bana öyle bi eş verki beni sahiplensin kimseye ezdirmesin yakışıklı olasun die hepsi kabul oldu.eşime dion eee keşke bide zengn olsun die dua etseydim hiç aklıma gelmedi:)))gülüyoruz sonra...sağol cnm...
ama bencede dolmanın yanında pilav vs olmaz başka şeyler bulalım cnmm
bravo nurdan önemli olan evdeki huzur cnm
inan mal mülk hepsi değersiz bence
huzurun varsa uzat yaklarını yat walla
zamanla evinde istediğin gibi olur cnmm
günaydın cute
love kırmızı cok güzel olur
ben bıde zumrut yeşılını cok beğenıyorum
bındallı gycek mısın
isoldenin canı bişiyemi sıkılmış ??? geçmiş çok uzun bitiremicem(( çıkmam lsm birasdan (
:mymeka:üüffff canım nasılda bahçe domatesi çekti yaaa..
ooff tuza banıp banıp yicennn ne güzell..
ne dion kıııı..
ya varya sevdiği kız bide psikopatmışş..görseniz kollarında falan cilet izi var kızın..
yaşı küçük falan ama..
anamm bunlar bide evlenirlerse siz ozman görün..
ama yoookk biizm kaynanayla kayınpedere müstehak olur..
beni begenmezlerdi bide...
canım düne kadar ses yoktu.. ikiside aramadı birbirini ama kuzenim bitimişti kafasında zaten.. dün salak adam bir mail göndermiş... amaa o kadar uzun yazmışki... ve rezil etmişki kendisini... keşke sadece tek satrıda ben ş.ere..im.. deseymiş yeterdi yani... yada sadece sen çok iyisin sana layık değilim deseydi yine gülerdik geçerdik komikliğine...
ama şunu analdım.. bu adamın 3 yıl önce ilk başladığı günde evlenmeye niyeti yoktu... bugünde hala yokmuş.. sadece gönlünü eğplendirecek birini istiyormuş.. ama oda kuzenim olmazdı... hepimizin gözündne düştü ve bir daha anladıkki asla ama asla karşındakinin sözlerine tavrına hemen güvenmeyeckesin.. inanmayacaksın... her hareketinin altında birşeyler arayacaksın... vs.vs....
birde mailde sorna bir arkadaşına arattı... kızın durumu nasıl diye... tabi benim kuzen safyaa adam öylesine aradı sanıyo... dedimm ye sen bu numaraları daha.... oda analdı sonradan kendisini kontrol için aratıldığını....
sonuç olarak bittii...
ayy kıyamam ben sana canım yyaaa.....
bindallıda da kararsızım ya bindallım yokki onlarda 150-200 para ve boş
bilmiorum ki böcük kafa karışık
biraz eşiyle tartışmış akşam.isoldenin canı bişiyemi sıkılmış ??? geçmiş çok uzun bitiremicem(( çıkmam lsm birasdan (
gülsünnnn
bana bişi demek yokkk
aşk olsunnnn
(((
şaka şaka
gelinliklşe ilgili dediklerini okudum sağol tatlım
herkes yaşamış galiba bunları herkes yazmış bişiler
gülsün sen bilirsin kınada kırmızı tuvalet şartmı başka renkte olur mu???
knowwwww
cok haklısın valla
benım annem kalp hastası
içine ata ata 3 kez kalp krızı ve buna bağlı felç gecrdı
en son dr dedıkı
hıc bıseyı ıcınızde büyütmeyın
ne varsa doğru yanlış söyleyın sıkıntı yapman
3.de gecıcı felctı ama 4. kalıcı olabılır
benım aılede herkes herkese der derdını annem bıraz içine atar bıde abım
sımdıden saç kalmadı
kızım alman şart değil kiralasanabindallıda da kararsızım ya bindallım yokki onlarda 150-200 para ve boş
bilmiorum ki böcük kafa karışık
:mymeka:
demen nen öle yemek muahbbetı
anam aradı az evvel bızım köyde hersey doğal
senı göturem mı
bahceye ınıon salata domates bıber kıvırcık hersye var
nane bılem:kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?