Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

neyse kızlar bi araştırayım bakalım ben bunu dediğiniz gibi.anneme soramam kıyameti koparır:)
ama şunu biliyorum regl olduğunda mutlaka orucunu açıp yemek yemek gerekmiş

Merhabalar kızlar anca geldim işe uyuya kalmışım.

Brck benimde bildiğim kadarıyla sahura kalkmışsan zaten niyet etmiş sayılırsın.ve dayanamayıp bozmuşsan 61 gün oruç tutman gerekecek.bende bugün başladım oruca.

hoşgeldin kuzum nasın gidiyo oruçç .amannnn senin işyerin rahatttt geç kalsan da ne olur patron gacısın vesselammmm

hoşgeldin canmm
ayy ne güzell uyuyakaldım die geç kalsam patroncuk ne eder bana acep
Allah kabul etsin canmm

düşünceye bak.akıl var mantık var regl oldunmu zaten orucun bozuluyorki neyi tutuyosun.

bencede tutulmazzz.bozulması gerekir.
duygucum senin eşinin mazereti var ne niyetle kalktığı beli sonuçta hazırlık amacıyla kalmıyo ki oruca tatlımmm.
brcğn ki klakmış ama bozmuş o başka bir şey bencede 61 gün kefaret gerektirir.gerçi sen bi araştır bu benim düşüncem.

telefon hatlarını değişştirmiştim saatide ayarlamayı unutmuşum sabah bi uyandım saat 14.40 eyvah dedim ne yapıcam ben şimdi dedim nevgül beni işten atarlar dedim.zaten 2 gündür gelmiyorum işe dedim sonra bi baktım saat normal saat ama ödüm koptu

cnm senın eşin hasta tutamıo demı amacı onun zaten oruc tutmak değilkı onun ıcın kalkmıyorkı
ben dıyorum daha dün nıhat hocamda dedı
ılla nıyet gerekmez bazen ınsanlar unutuyo nıyetı ama sahur yapıyo
ağız kapatmak ne anlamam ama
kişi kalkmış sahur yapmışsuyunu içmiş demış ama nedır o sahura kalktı ve oruclu sayılır
daha bişi demıom
eğer ben olsam kesınlıkle 61 tutardım borçlu cıkmak ıstemem Rabbıme

bak aynısını dıo
nıyet etmek şart deıldır
nete gırın bakın
oruçıken nıyet şar mıdır dıye
hayır derler
cunku kalkmak zaten nıyettır

Günaydın kızlar bugün moralim bozuk....Daha önce düşük yaptığımdan kediciğimi başkasına vermek için yuva aradık facete bir dernek sitesinde(düşük sebebi kedimi bilmiyoruz )... Sonuç kediciğim için dün bir aile aradı konuştuk antalyadalar kediye iyi bakcaklarını daha öncede kedi baktıklarını söylediler vs...uzatmayacam bugün kediyi almaya gelecekler dünden beri duygusala bağladım sarılıp uyuduk mırmırrrrr....gururl gurul tatlım benim sanki gideceğini anlamış gibi ben nere o orya peşimden gitti geldi...sabah işe gitmeden sarıldım öptüm işe geç kalacam hala mıncık mıncık sevdim ağladımmmmm ağladımmm oda bana çok düşkün ne yapacağımı bilmiyorum umarım pişman olmam....o tatlı göbüşünü açtı öptüm sevdim resmen işe geç kaldım ama onu sevmek bile güzeldi...En kötü günlerimde o vardı yanımda insan nasıl bağlanıo kayınvaldemlker duyunca amannn amann ver gitsin dediler...annemde aynı şekilde KURTULLLLL dedi tekrar hamile kalırsan zor olur bilmem ne işte böyle duygusala bağladım akşam ağlaya zırlaya okadar emek ettiğim sümbülümü verecem duygusala bağladım yine...

ayy cnm yaa ((
üzüldüümm hayvan beslemedim hiç o yüzden nasıl bi duygudur bilmem ama üzme kendinii

üniversiteden bir arkadaş regl olduğunda tutardı bu benim düşüncem derdi

o kolayını bulmuş aklı sıra sonradan oruç tutmak zorunda gtcek ondan
Allah bılır ve kıtaplarda herşey yazıo zaten
kendı varsın düşüncem desın dursun
bütün kışı oruçlu geçiricem anlaşılan:)
Allahım affetsin

galıba

bende hiç beslemedim ve kedileri de sevmem nedense ama tabi seninde yavrun gibi olmuştur zoruna gider tabiki nese bebiş olursa unutursun tatlımmm.gerçi psikolojik etkilenceksen gidişinden verme kızzzz

miraycım.. bende hiç sevmem kedileri.. alt katımdaki komşum abarttığı için kedi sayısını daha da nefret etmeye başladım...
ama seni anlamaya çalışıyorum tabi, alışmışsın sonuçta, inş. en kısa zamanda bebiş gelir ve unutturur sana sümbülünü:)

hoşgeldin kuzum nasın gidiyo oruçç .amannnn senin işyerin rahatttt geç kalsan da ne olur patron gacısın vesselammmm
şimdilik fena değil bakacam akşama doğru.müdürüme dedim uyuya kalmışım olsun ramazan olur böyle şeyler dedi sağolsun.
hoşgeldin canmm
ayy ne güzell uyuyakaldım die geç kalsam patroncuk ne eder bana acep
Allah kabul etsin canmm
amin cespırım.

bütün kışı oruçlu geçiricem anlaşılan:)
allahım affetsin
bende bütün kışı oruçlu geçirmem lazım.çünkü geçen sene tutmamıştım.büdüşüme hamileydim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…