üniversiteden bir arkadaş regl olduğunda tutardı bu benim düşüncem derdi
Merhabalar kızlar anca geldim işe uyuya kalmışım.
Brck benimde bildiğim kadarıyla sahura kalkmışsan zaten niyet etmiş sayılırsın.ve dayanamayıp bozmuşsan 61 gün oruç tutman gerekecek.bende bugün başladım oruca.
Brck benimde bildiğim kadarıyla sahura kalkmışsan zaten niyet etmiş sayılırsın.ve dayanamayıp bozmuşsan 61 gün oruç tutman gerekecek.bende bugün başladım oruca.
düşünceye bak.akıl var mantık var regl oldunmu zaten orucun bozuluyorki neyi tutuyosun.
böcüğün dediği bence şu olabilir sahura kalktın yedin içtin yattın sabah ağzını kapatmadığını farkettin işte allahım oruç tutmak için yedin içtin zaten oruç tutmaya niyetin oldu ama ağzını kapatmayı unuttun işte gene oruca devam edersin o zaman niyetlenirsin hiç kalbini bozma niyetlenmediğin sürece oruçlu sayılmazsın sonuçta dediğim gibi eşlik edenler var benim eşim şeker hastası ama eşlik ediyo ne yani o da mı niyetli hasta olduğu için oruç tutamaz onun için niyetleneemez.
Günaydın kızlar bugün moralim bozuk....Daha önce düşük yaptığımdan kediciğimi başkasına vermek için yuva aradık facete bir dernek sitesinde(düşük sebebi kedimi bilmiyoruz )... Sonuç kediciğim için dün bir aile aradı konuştuk antalyadalar kediye iyi bakcaklarını daha öncede kedi baktıklarını söylediler vs...uzatmayacam bugün kediyi almaya gelecekler dünden beri duygusala bağladım sarılıp uyuduk mırmırrrrr....gururl gurul tatlım benim sanki gideceğini anlamış gibi ben nere o orya peşimden gitti geldi...sabah işe gitmeden sarıldım öptüm işe geç kalacam hala mıncık mıncık sevdim ağladımmmmm ağladımmm oda bana çok düşkün ne yapacağımı bilmiyorum umarım pişman olmam....o tatlı göbüşünü açtı öptüm sevdim resmen işe geç kaldım ama onu sevmek bile güzeldi...En kötü günlerimde o vardı yanımda insan nasıl bağlanıo kayınvaldemlker duyunca amannn amann ver gitsin dediler...annemde aynı şekilde KURTULLLLL dedi tekrar hamile kalırsan zor olur bilmem ne işte böyle duygusala bağladım akşam ağlaya zırlaya okadar emek ettiğim sümbülümü verecem duygusala bağladım yine...
üniversiteden bir arkadaş regl olduğunda tutardı bu benim düşüncem derdi
bütün kışı oruçlu geçiricem anlaşılan:)
Allahım affetsin
günaydın kızlar bugün moralim bozuk....daha önce düşük yaptığımdan kediciğimi başkasına vermek için yuva aradık facete bir dernek sitesinde(düşük sebebi kedimi bilmiyoruz )... Sonuç kediciğim için dün bir aile aradı konuştuk antalyadalar kediye iyi bakcaklarını daha öncede kedi baktıklarını söylediler vs...uzatmayacam bugün kediyi almaya gelecekler dünden beri duygusala bağladım sarılıp uyuduk mırmırrrrr....gururl gurul tatlım benim sanki gideceğini anlamış gibi ben nere o orya peşimden gitti geldi...sabah işe gitmeden sarıldım öptüm işe geç kalacam hala mıncık mıncık sevdim ağladımmmmm ağladımmm oda bana çok düşkün ne yapacağımı bilmiyorum umarım pişman olmam....o tatlı göbüşünü açtı öptüm sevdim resmen işe geç kaldım ama onu sevmek bile güzeldi...en kötü günlerimde o vardı yanımda insan nasıl bağlanıo kayınvaldemlker duyunca amannn amann ver gitsin dediler...annemde aynı şekilde kurtulllll dedi tekrar hamile kalırsan zor olur bilmem ne işte böyle duygusala bağladım akşam ağlaya zırlaya okadar emek ettiğim sümbülümü verecem duygusala bağladım yine...
şimdilik fena değil bakacam akşama doğru.müdürüme dedim uyuya kalmışım olsun ramazan olur böyle şeyler dedi sağolsun.hoşgeldin kuzum nasın gidiyo oruçç .amannnn senin işyerin rahatttt geç kalsan da ne olur patron gacısın vesselammmm
amin cespırım.hoşgeldin canmm
ayy ne güzell uyuyakaldım die geç kalsam patroncuk ne eder bana acep
Allah kabul etsin canmm
telefon hatlarını değişştirmiştim saatide ayarlamayı unutmuşum sabah bi uyandım saat 14.40 eyvah dedim ne yapıcam ben şimdi dedim nevgül beni işten atarlar dedim.zaten 2 gündür gelmiyorum işe dedim sonra bi baktım saat normal saat ama ödüm koptu
bende bütün kışı oruçlu geçirmem lazım.çünkü geçen sene tutmamıştım.büdüşüme hamileydim.bütün kışı oruçlu geçiricem anlaşılan:)
allahım affetsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?