Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

herkese merhaba...
benim bugün başımı kaşıcak vaktim yooook mutabakat yapıyorum herkeste oruçlu sinirli kızlar bana dua edin de vukuatsız atlatayım şu günü pöffffff

bende kedılerı hıc sevmem
köpeklerı severım ama

casper benımde yok hemen tutarım bende arkasından
nevgül işin zor len
:90:

herkese merhaba...
benim bugün başımı kaşıcak vaktim yooook mutabakat yapıyorum herkeste oruçlu sinirli kızlar bana dua edin de vukuatsız atlatayım şu günü pöffffff

haydı bakem dualarımı senınle
sorunsuz geçsin bugünün ınş

hazar mrb
ben senı tanımım

Merhaba nasılsınız ?
hoşgeldiinn
herkese merhaba...
hoşgeldin canmm ayy Rabbim yardımcın olsun tatlıımm
köpeklerı severım ama

nevgül işin zor len

aferin kıs sana
hehe evet nevgül kışın tut hepicinii

Niyet, asıl insanın kalbindedir. Yarın oruç tutacağını bilmek ve içinden geçirmektir. Dil ile söylemek ise, şart olmamakla beraber sünnettir. Gece sahura kalkmak da niyet yerine geçer.

kızlar benim bu kullanıcı adımı değiştirmem lazım ya çok açıklayıcı mail attım bi kere ama tık yok bilen var mı nasıl yapılır :44:
aaaaa bide ben nergis olmuşum

Son düzenleme:
bende kedileri uzaktan severim okadar dokunamam hele evde beslemekmi aslaaaaa
köpekleri daha çok severim ama onuda eve almam

Niyet, asıl insanın kalbindedir. Yarın oruç tutacağını bilmek ve içinden geçirmektir. Dil ile söylemek ise, şart olmamakla beraber sünnettir. Gece sahura kalkmak da niyet yerine geçer.

tamam nannn vicdan azabı gibi başımdaaa

benimde borcum yok şükür bi geçen seneden 7 gün regl için vardır.onuda tutamadım henüz

köpeklerı severım ama

nevgül işin zor len

valla benim için no problem.tutarım allahın izniyle.bu kış o borcumu ödemem gerek.bakarsınız seneye oruçta yine hamile falan olurum birikmemesi lazım.

Son düzenleme:
nevgül zati sen çocuk düşünüyon seneye gene borcun olur tut tabi cnm
hürrem hatun seniii

annem torun diye sayıklıyor ya
geçen gün arıyo nevresim diktirecekmiş bebiş olunca bohçaya koymak için yatağı ölçte söyle sipariş vercem dio
dedim dur bi hatun daha bebek yok ortada

bana hediye edeceği bileziği
torununa takacağı altınları
şimdiden almış hazırlamış

kzılar ammada çok hayvan düşmanıymışınız yw =) kedıleri köpkleri kuşları sevıom =) ama evde besleyemem =) alerjım var hem köepk bakılan evde namz kılınmaz vs.
ilerde bahçelli eivm olursa =) bakarımm memnunıyettle
şimdide ikidene kapluşum var çok şekerler ya =) eve gittim an cama yapııolar yemk die =)=)

bu arada kızlar bnkayı aramama grk klmadı onlar benm referanslarımı arıyorlarmışş rabbım şu mubarek ayda hayırlı haberlr almayı nasip etisn inşllah =)

Daha öncede yazıp kendimi tanıtmıştım ama sanırım gözden kaçtı

Eylülde evleneli iki sene olucak ve bankada çalışıyorum....

hoşgeldın cnm aramıza =) nasıl bnkada çlışıon sen bankada yasak değilmi bu siteler =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…