ayy he kııı kokulu kokulu ne güzel oluur varyaaaaaa
gülsünn canım evlimiydi kuzenin anlamadım gecmiş olsun ya zor bir durum
şimdi hayata küser sen yardımcı ol ona
amin canım.. inşallah... dün akşam espiri oolsun diyeee amann artık önümüzdeki maçlara bakacaz dedim...bundan sonrası için hiç ümidim yok dedi ve kahretti beni... bak deidm banaa.... ben senden daha çok şey yaşadım..aama şu anki halime bak ve örnek al dedim... izne çıksında berbaer birşeyler yapcaz bakalım canım...
...
siz söyleseydiniz bari cnm ya daha iyi olurdu hemdeekına yakana kadar müzik bitti mi bide:))) sessiz sessiz yakıldı kınam:))))))))))))))hbaaaaaaa
akşam çok yoruldum yahu ütü yaptımmmm kolum kanadım kalkmıyo
bizim çiftlikte yetiştiriolar yani küçük bi yanda bahce gibi limonların arasında fln salatalık biber patlıcan domates sölimmi kız sana ordan göndersinler annemler
aaaaaaaaanaaaaaaaaaaaaaamm burnuma eski sefgilimin kokusu geldi beee.
paco rabbanee..
vayyy vayyy ne para gayardı şu parfümlere...
diom ya davetiyeye bedeviler evlenio yazdırcaktim:))))) ama kutup ayıları adres almasın die öyle yazmadım:))nurdaan bahsız bedeviye dönmüşsün anacım sende düğün hazırlıkları ve düğününde :)))
Allahım bahtını bundan sonra açsın inşallah...
yok canım.. evlenme kararı almışlardı ve eylülde direk düğün olcaktı... isteme falan hepsi bir anda... 3 yılını vermiş.. ve bu adam antalyada büyük bir otelde müdür.......
evt.. psikilojisi çok kötü canım...
yok canım.. evlenme kararı almışlardı ve eylülde direk düğün olcaktı... isteme falan hepsi bir anda... 3 yılını vermiş.. ve bu adam antalyada büyük bir otelde müdür.......
ayy neyseki düğün olmamıs o zaman dahada kötü olurdu 3 yıl gitmiş bosuna adamaalsanaalsanasmile hayırlısı cnm bak dugunden önce ögrenmişyok canım.. evlenme kararı almışlardı ve eylülde direk düğün olcaktı... isteme falan hepsi bir anda... 3 yılını vermiş.. ve bu adam antalyada büyük bir otelde müdür.......
he kııı sölede göndersinleer....
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
slmm kızlarr ben geldiimm
eee nasılsınız bakalmm
annem babam 40 yıllık evlı bıkez bılem tartışmadılargeçmiş olsun böcük
annende çemkirsin ozmn cnm ya
atmasın içine walla
anlarsan göturemannaaaaamm götür beni götüürrrrr..
çok severim bag bahçe işlerini ben yaaaa
ıresılsempatiksalakcinnisempatiksalakcinnibakın size bişi anlatayım da gülün:)))) şimdi bizim kına salaonu ve piyanist tutulmuştu sonra bizim iş patlak verince kına denen o iğrenç organizasyoınu annemin yanda duran boş dairede yaptık benim mp3 çaları taktık kolonlara o çalıo.hem oynuyorum hemde allahım ne olur uygun bi şarkı çıksın da değiştirmek zorunda kalmıyayım diyorum.ulan bi bakıom halay çekerken demet akalın çıkıyo bırakıom oynamayı halay müsiği aramaya ay tam rezaletti:))) en son oturdum katıla katıla gülüom:)))millet tuhaf tuhaf bakıo ay ne komikti ama görmeliydiniz:))
dalga geçio ozamnda benimle...
hiç ciddi bi tavır içersinde dinlemioki...
humm takma isoldecim merak ettim gittim bikaç sayfa ama yok ,çok mesaj var..
bazen tutuyo aksi halleri,maşallah daha bnmkinin tutmadı ama...
bu arada biz tatile çıkabiliriiiz..çok sevindim dinlenceeemm.
tabi maddi yönden çöküğüz Bursaya gideris,annemlerin site tatil köyü gibi..Aqua parklı havuzu,tenis kortları fln..bi güsel dinleniris..
karşısına öyle biri çıkarki oda anlar cnm ama zamana ihtiyacı var ve toparlanması lazım
birbirinize destek olmanız çok güzell bende böyle kuzen yok
olanlar kuyu kazıyor..
bende parfüm hastasıyım ya bide doldurma kullanamıyorum ben kaşıntı yapıyor alerji oluo valla dolu para gidio bende dış hatlara gidince free shoplardan alıom en son kıbrıstan aldım hugo boss
anlarsan göturem
elemana para vermıyekk
sölemesı ayıp
mantı
makarna
erişte
yesıl kırmızı mercımek
menemenlık
salça
butun baklagıller
y fasulye konservelerı
turşular
... daha neler neler ordan gelır bana
un
dur düşünem
sarımsak soğan ohooo
amin canım.. inşallah... dün akşam espiri oolsun diyeee amann artık önümüzdeki maçlara bakacaz dedim...bundan sonrası için hiç ümidim yok dedi ve kahretti beni... bak deidm banaa.... ben senden daha çok şey yaşadım..aama şu anki halime bak ve örnek al dedim... izne çıksında berbaer birşeyler yapcaz bakalım canım...
canım keşke burda olsaydın... valla ben bindallımı 30 a almıştım.. eminönünden.... çok uygun...
evt canım.. maalesef böyle bir durum söz konusuydu...
kız valla sölim domates varsa annem gndersn sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?