günaydın hanımlarr
dün işten çıktım hastaneye gittim yine mesai bitti muhabbeti yaptılar sinir olduummm off..
neysee eve gitttim taze fasülye pişirdim birde pilav yaptım mis gibi ohh elime sağlık :)))
iftardan sonra birer kahve içtik kocacımla karşılıklı
yattım kalktım sabah oldu
hastaneye geldim tee 8 de ama dr 9 da lutfetti kan verdim işe de yarım saat geciktim
sonuçlar yarın çıkarmış poff beklemek ne sinir yaff
patroncuğuma da hast uğradım da dedim tmm canımm dedi
yarın ola hayrola güzeller
eşime kalsa kesin hamişim ve oğlumuz çıktı yola geliooo....
mblueciimm aldım tarifi mutlaka denicem canmm
Kociş işe geç kaldı bir uyandık saat sekiz bucuğa geliyor :18:
Günaydın cnm
kuzum nasıl yarın çıkar yaaa ben 3 saatte aldım sonucu özelden sen kanda gebelik testi yaptırmadınmı??
canm çok moralim bozuk zaten
bi kaç ay öncede gecikme olmuştu öğleden sonra vermişlerdi bu sefer herşey inat gibi üst üste geldi
salı gidicektim yataktan bile kalkamadım
evime yakın doğum hast var toparlanır oraya giderim mesai saati nasılsa dedim ama nerdee
buraya geldim yarın öğleden sonra dedi off poff yanii
ayy hayırlısı canmmHAYIRLISI OLSUN CANIM BENİMDE İÇİMEYOLCUNUZ VAR GİBİ DOĞUYO AMA HAYIRLISI
bencede böcüükk yaa poffcasper yarın olmas len bıze sımdıkhaydı ınş koceişin içine doğmuştur belkıde
kocemın dedığı erkek ismini hatrladım
yiğit aras yada
mert aras
günaydın kızlarr.....
casperım... canım özeldemi yaptırdın.. bence ara sor bir daha....ben 1 satte almıştım..
mblue. ellerine sağlık canım...
canm çok moralim bozuk zaten
bi kaç ay öncede gecikme olmuştu öğleden sonra vermişlerdi bu sefer herşey inat gibi üst üste geldi
salı gidicektim yataktan bile kalkamadım
evime yakın doğum hast var toparlanır oraya giderim mesai saati nasılsa dedim ama nerdee
buraya geldim yarın öğleden sonra dedi off poff yanii
poff bilmiom brck yarın gel dedilerrrgünaydın kızlarrr...
tanemcim bende geç kalıyorum 2 gündür arabayla gittiğim kişi aşağı in dio o telefona uyanıyorum hemen çıkıyorum evden..onca telefon saat sesini duymuyorum...gecede uyku sersemi eşimle tartışıyodum şimdide gülüyorum.ben salamlı yumurta yicem sen sucuklu ye die
casperim neden yarın?eğer özel hastaneyse 1 saat en geç 2 saatte veriyolar tatlım sonuçları...öyle şey olmaz...sağlık ocağıda 3-4 gün falan zaten..sen ara bir sor yada git...doktor belki dün nöbetçidir çıkmıştır şimdiye..o yüzden demiştir yarın gel die...
Valla özelde 1 saatte verenlerde var neyse yaptırmışsın artık bekle boşver...Hamilelik testi yaptınmı ben önce onu yapmıştım merak ettim.
bende söylendim biraz
eşim de kızdı bebek varsa sen anca üz onu başka bişi yapma diyee poff
güzelim sıkma canını, herşeyde vardır bir hayır.. dur bakalım.....
ayrıca bende ümitliyim:)
oo valla eşin tam modunda canım:))
Kaçıncı gün caspercim??
ara sor polikliniği git al biz yorumlarız biraz:)
Caspırım ne sanki taş devrindeyiz yarın gel diyolar.benim bildiğim sonuşlar en fazla 2 saatte çıkar.
hemde nasıl canm yaa
eve oğluşuumm napıosunn diye giriyo uyus oluomm
suratımdan önce göbeğime bakıoo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?