Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

casperımm sen teest sonuçlarını bekle tatlım bu konu üzerinde fazla düşünme rabbim inşllah hayırlı haber almayı nasip etsin yarın .

ayy ben bugece uyanıcam oruuca ilk defa = ( ayy ınşallah gece sıkıntısız kalkarım bakalım nasıll olcakk heycan oldumm =)=) başından beri tutamadım oruç=(

Caspery haydi hayırlısı kız :)))
Bluecuğum dün aradın mı bankayı ?
Brckcikcik :) naber ?
Nevgül naber kız kocişsiz mi yaptın iftarını kıyamam ?
Lame fıstıkım sende iyisin sanırsam ?
Bal nirlerde yav ? :44:
Ha haa Caspery benim kociş öyle karnıma falan dokunmaya korkuyor bebeğe bişey olur rahatsız olur falan diye Ama bazen canımı sıkıyor bu muhabbet ters ters bakınca hemen karnımı seviyor alem bu adamlar ya
Uğurcuğum hu huu :)

hoşgeldin tanem.evet malesef kocişsiz iftar yaptım.

inş canm hakkımızda hayırlısı diyorum Rabbime sığınıyorum..
inş canm gece kalkmak zor oluyo ya işe bi iki saat geç gelsek süper olcak

canm senin kocen duruma göre davranıo desene
ayy amann bebe yokken eli karnımdan gitmio olsa naparız bilmem
uyus edio ama yaa dün yemek hazırlarken bişi oldu kızdım hiiç benimle ilgilenmio bebeğim sen üzülme anniş şaka yapıo dio

hoşgeldin tanemcim iyiyim işte nolsun tatlım çalışıyoruz.Ama acaip uykum var yahu...içim geçiyor masada birden...
Nie kızıyosunuss kızlar kocalarınıza noldu:)

hoşgeldin tanem.evet malesef kocişsiz iftar yaptım.

Senin pabuç damda kesin tatlım şaka şaka sana takılıyordur şimdi o :)
hoşgeldin tanemcim iyiyim işte nolsun tatlım çalışıyoruz.Ama acaip uykum var yahu...içim geçiyor masada birden...
Nie kızıyosunuss kızlar kocalarınıza noldu:)
Casperyinki şimdiden karnını seviormuş bebişte bebiş diyormuş:) Benimkide hiç oralı olmaz sert sert bakınca gelir karnımı sever Alemler bu adamlar ya

inş takılıodur canm yok yani evde en üst katta ki pabucumun dama çıkması da bi kaç saniye sürecek

günaydın kızlar nasılsınız?

casper hadi hayırlısı cnm

acayip uykum var benimde akşam annemdeydik iftara, sonra misafir geldi evede dönemedik gece 1 de yattık davulcuyu duydum annem çayı falan koymuş, sonra alarmıda kapamışım,onunda içi geçmiş bi baktım saat 4 e 10 var gerçi 20 dakkada yedik içtikde ben heralde kalcam bu gidişle uykuda( noluyo bana tık dese kalkan ben acayip tembel oldummm( bu gece telefonu uzağıma koyucam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…