- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
anaamm essamı kııııı..
vışş müdürmüşteee..
parası niimde iiidir bu işin...
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kıs şaka falanda yazık olmuş beeeee..
ama kıza yazık olmuşş.
böle bi adamı kaçırdıgı için..
slmm kızlarr ben geldiimm
eee nasılsınız bakalmm
ısolde sen ne deıdn farkındamısn nan
kız asıl şanslıymış
öle adamla ne evlencek
konuyu ben mı yanlış anladım:bbo:
canımm hoşgeldin geç kaldın bgn??
keşke aniden krşısına biri çıksa pat diye.. ona çok ilgi ve sevgi gösterse... şu anda tek ihtiyacı bu... o bana destek olmuştu şimdi sıra bende canım... benim için kızkardeşimden farkı yoktur.. ve tek çocuk... çok yalnız... anne baba çok yaşlı... dün geceden beri eşimle düşünüyoz... acaba çevremizde varmı ona uygun biri diye.... ama maalsef...
bacım ne yazık olcak kız şanslı
erken zamanda adamın foyası çıkmış barii
canım çok çok iyi biri olmalı olursa yeniden hayal kırıklıgı yasamasın peki nasıl ögrendi aldatıldıgınıkeşke aniden krşısına biri çıksa pat diye.. ona çok ilgi ve sevgi gösterse... şu anda tek ihtiyacı bu... o bana destek olmuştu şimdi sıra bende canım... benim için kızkardeşimden farkı yoktur.. ve tek çocuk... çok yalnız... anne baba çok yaşlı... dün geceden beri eşimle düşünüyoz... acaba çevremizde varmı ona uygun biri diye.... ama maalsef...
anamm cildin çok hassas demekki..
yok anam benimki manda derisi gibi işlemio çakma falan...
ama bend eonların kokusunu sevmiom yaa..
valla orijinallerede okadar para veremiom..
hacı yaa kullanıom ben....kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
hoşgeldin cnaım...slmm kızlarr ben geldiimm
eee nasılsınız bakalmm
kesinlikle öyle... niş. oda bizler gibi çok mutlu olur canım yaa...insan en çok o boşa harcanan zamana yanıyor..inşallah karşısına çok iyi fırsatlar ve çok iyi bir eş çıksınki unutsun...
canım valla adam yansn böyle bir kızı kaçırdığı için.. kuzenim ondan çok maaş alıyorrranaamm essamı kııııı..
vışş müdürmüşteee..
parası niimde iiidir bu işin...
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kıs şaka falanda yazık olmuş beeeee..
ama kıza yazık olmuşş.
böle bi adamı kaçırdıgı için..
kız zaten düğün işi ciddiye bindiği için adam kaçtı birzdaa...ayy neyseki düğün olmamıs o zaman dahada kötü olurdu 3 yıl gitmiş bosuna adamaalsanaalsanasmile hayırlısı cnm bak dugunden önce ögrenmiş
canım bana çok uzak kalıyor... ne zamandı senin düğün... gidebilirisem alır gönderriim tabiki cnaım...hadi yaaa süpersin al yolla bana karşı ödemeli kargoyla süpermiş yaaaa
offfff
ısolde sen ne deıdn farkındamısn nan
kız asıl şanslıymış
öle adamla ne evlencek
konuyu ben mı yanlış anladım:bbo:
keşke aniden krşısına biri çıksa pat diye.. ona çok ilgi ve sevgi gösterse... şu anda tek ihtiyacı bu... o bana destek olmuştu şimdi sıra bende canım... benim için kızkardeşimden farkı yoktur.. ve tek çocuk... çok yalnız... anne baba çok yaşlı... dün geceden beri eşimle düşünüyoz... acaba çevremizde varmı ona uygun biri diye.... ama maalsef...
ciddiyim cnm ama bahce küçük öyle varmı bilmiyorum ama varsa sorayım haberleşiriz senle otobuse verir annem bir kutu sen alırsın ne olcek canın istemişkızz ciddisin sen vallaaa
dilek daha cok var bak sayıyom
üzüm
üzümpekmezı(satıyok aynı zamanda)
kayısı kıraz
patlıcan
daha neler neler
bızdoğal beslenıyk anacım:dilcikar:
hoşgeldin cnaım...
kesinlikle öyle... niş. oda bizler gibi çok mutlu olur canım yaa...
canım valla adam yansn böyle bir kızı kaçırdığı için.. kuzenim ondan çok maaş alıyorrr
kız zaten düğün işi ciddiye bindiği için adam kaçtı birzdaa...
canım bana çok uzak kalıyor... ne zamandı senin düğün... gidebilirisem alır gönderriim tabiki cnaım...
şaka yaptı canım sanırım....bilmiyorumkismile
canım çok çok iyi biri olmalı olursa yeniden hayal kırıklıgı yasamasın peki nasıl ögrendi aldatıldıgını
bak ben küpe kolye flnda takamam sevmemde pek yüzük takarım öyle ama o parfümler mahvedio beni kaşı kaşı deliriyorum bende mecbur alıyorum napam mersine gittikce anneminkileri çalıomkıbrısa giderken alıyorum hep burda 90 lira olanlar free shopta 50 lira fln
ciddiyim cnm ama bahce küçük öyle varmı bilmiyorum ama varsa sorayım haberleşiriz senle otobuse verir annem bir kutu sen alırsın ne olcek canın istemiş
organik hatun belli oldu hergun dizi film nedenibizimde hormonlar dengemizi boziiiii
ah bu free shoplar olmasaaa napcak bu uluslararası hatunlarımız bilmim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?