Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

böcüüükkk senin hormonlarının tavan yapmasının sebebi anlaşıldı anam.
demekki libidon hep organik ürünler yediğin için yükseklerde
...

uyyyhh nası yaniiiii
bilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

bende iyiyim canım bende akşam dumur oldum iş yapmaktan iş bitti benimde pilim bitti adam beni görünce bızıklamaya çekindi rahaat rahat uyudumm ben:)))) olsun kızz ne güzel dğişiklik olmuş size:)eee sen öyle süslenip püslenip adamın yanında gezersen tüm gece.uyutmaz tabi:)

kızlar çok yoğun burası gelen giden çok oldu yazamadım oku oku gözlerim çıktı
böcük etli yemek yemiyorsan söylemen daha doğru olur canım korkma ayıp deel tabi accuk kibar ol insanlar yannış anlamasın

ada kız ve nurdan çook ama çok haklısınız okudum yazdıklarını ama cevap veremedim yoğundum :1hug:

isoldecim evet yaa hep benzer şeyler yaşıyoruz ben bi tek biz böyleyiz sanıyordum :gitme:

baaaal süper görünüyo yaptıkların yaaa ellerine sağlık kuzu cokacimcoook

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3deli

sanırım siz yanlış anladınız o parfümü baskalarıda kullanabilir deil mi öyle aldıgını düşünüyorum canımın

sen ne dıyon hacı
arkadaşımı resmen suçlamış gıbısın
o eşini cok sevıyo
parfum kokusu tanıdık dıe eskı sevgılısını düşünüyo sanma lutfen
arkadasımı tanımadanda yorum yapma:1closedeyes:

valla taa geçmişe gittim ne yazmışsın döktürmüşsünüz,

evlilik ilgili yazdıklarınızı okudum gerçekten birbirini anlamalı bireyler ve saygı huzur gerisi boş dediğiniz gibi ... birazda gözüm korktu şurda sayılı haftalarım kaldı

tatlmm
bu gecen kınası olan kuzenin deil dimi tatlmm tam anlamadm da konuyu?
yok canım.. o başka kuzenimdi..

canım çok çok iyi biri olmalı olursa yeniden hayal kırıklıgı yasamasın peki nasıl ögrendi aldatıldıgını
o kadar tesadüfenki...adamın telefon hattıyla ilgili değişiklik yapmak için internetten işlemlerine giriyor... ama adam kendisi şifresini veriyor... ve kuzen anlamaz böyle işlerden.. tesadüfen konuşma detaylarına giriyor ve gün içinde defalarca gece yarılarına kadar aynı numaraya msj , telefon grüşmeleri.. ilk başta benim kuzen safta işle ilgili sanıyor... ama geçmişe bakıyor ve aylar öncesinden geliyor bunlar... bankacı kusenim.. araştırıyor ve kadın çıkıyor.. faceten baktımm bu herifin arkadaşı bu kadın.. ee adam benim kuzenin tfl cvp vermez.. aramaz sormazz.... müsait değildim der.. ama hatuna sürekli msj ve telefon etmiş.. siz olsanız ne anlarsınız...

gulsun ben konuyu yanlış anlamışım canımm..
erkek olanı senin kuzenin sandıydım..
megersem kız olan senin kuzeninmiş..
amaaaan bgn çok göremeyin beni..
valla kafam hiç yerinde deeell..
problem değil canım...

79 lu canım kuzenim...

know
:jeyyar:çaktrma
koçişede bolbol yedırıyom zaten
anladım zaten hacı
merhaba arkadaşlar ben yeni katıldım bu kulübe.....aynı zamanda benimde hem eşim hem işim hemde bebişim var :lepi:
hosgeldin cnm

katılıyorum

isolde yanlış anlamasın konuyu bilmiyorum sadece eski sevgilinin kokusu burnuna sadece özlediğinde gelir.onu tenzih ederek söyliyim o zaman eşiyle mutluluklar dilerim yanlış anlamaşımoldumu şekerler düzelttikmi olayı:lepi:

ayy canm benmm çok yorma kıs kendinii
ayy hiçte süslenip püslenmedm gayet normal pijamalarımla uyumuştum bu gece :))))

merhaba arkadaşlar ben yeni katıldım bu kulübe.....aynı zamanda benimde hem eşim hem işim hemde bebişim var :lepi:

canm hoşgeldnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…