isoldeciğim merhaba,
eski sevgilinin parfüm kokuları geldiyse burnunu bi dur düşün,herkesin evliliklerinde bir dönem oluyor sanırım,ben o döneme gelmedim ama arkadaşlarımdan biliyorum.Biraz sabır ve naz inşallah geçirirsin bu dönemi,sonrasında herşey daha güzel olacak.
bende iyiyim canım bende akşam dumur oldum iş yapmaktan iş bitti benimde pilim bitti adam beni görünce bızıklamaya çekindi rahaat rahat uyudumm ben:)))) olsun kızz ne güzel dğişiklik olmuş size:)eee sen öyle süslenip püslenip adamın yanında gezersen tüm gece.uyutmaz tabi:)iyiyim nurdancmm sen naslsn tatlmm
ama uykum var bee
dun akşam kayınvalidemlere yemeğe
ordan eşimin arkadaşına çaya gittik
11,30da geldik eve hemen uyumuşum kanepede zaten
ama yatağa yatınca kocacm zorla uyandırdı yaff
valla kocişede viski alıom ordankaydirigubbakcemile3 burda 70 tl ydi ben 35 e aldım
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3deliayy canım yaaaa..
saol kııııssss
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bak beleş malı görünce pambık gibi oluyommm.
ee nede olsa gayseriliyim deelmi...
hakkını verim yanii
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
isoldeciğim merhaba,
eski sevgilinin parfüm kokuları geldiyse burnunu bi dur düşün,herkesin evliliklerinde bir dönem oluyor sanırım,ben o döneme gelmedim ama arkadaşlarımdan biliyorum.Biraz sabır ve naz inşallah geçirirsin bu dönemi,sonrasında herşey daha güzel olacak.
isoldeciğim merhaba,
yok canım.. o başka kuzenimdi..tatlmm
bu gecen kınası olan kuzenin deil dimi tatlmm tam anlamadm da konuyu?
o kadar tesadüfenki...adamın telefon hattıyla ilgili değişiklik yapmak için internetten işlemlerine giriyor... ama adam kendisi şifresini veriyor... ve kuzen anlamaz böyle işlerden.. tesadüfen konuşma detaylarına giriyor ve gün içinde defalarca gece yarılarına kadar aynı numaraya msj , telefon grüşmeleri.. ilk başta benim kuzen safta işle ilgili sanıyor... ama geçmişe bakıyor ve aylar öncesinden geliyor bunlar... bankacı kusenim.. araştırıyor ve kadın çıkıyor.. faceten baktımm bu herifin arkadaşı bu kadın.. ee adam benim kuzenin tfl cvp vermez.. aramaz sormazz.... müsait değildim der.. ama hatuna sürekli msj ve telefon etmiş.. siz olsanız ne anlarsınız...canım çok çok iyi biri olmalı olursa yeniden hayal kırıklıgı yasamasın peki nasıl ögrendi aldatıldıgını
problem değil canım...gulsun ben konuyu yanlış anlamışım canımm..
erkek olanı senin kuzenin sandıydım..
megersem kız olan senin kuzeninmiş..
amaaaan bgn çok göremeyin beni..
valla kafam hiç yerinde deeell..
79 lu canım kuzenim...kaç yaşında
alemsin sen kıss:))) ben fındık almıştım 1 kilo eve eimde çok sever dioki al şunları önümden ne olcak diom kilo yapmaz istiosan ye bana bişi yapmaz sana yapar dio.))))) ne gülmüştüm pek safım ben yaknow
:jeyyar:çaktrma
koçişede bolbol yedırıyom zaten
anladım zaten hacıknow
:jeyyar:çaktrma
koçişede bolbol yedırıyom zaten
hosgeldin cnmmerhaba arkadaşlar ben yeni katıldım bu kulübe.....aynı zamanda benimde hem eşim hem işim hemde bebişim var :lepi:
sen ne dıyon hacı
arkadaşımı resmen suçlamış gıbısın
o eşini cok sevıyo
parfum kokusu tanıdık dıe eskı sevgılısını düşünüyo sanma lutfen
arkadasımı tanımadanda yorum yapma:1closedeyes:
böcüüükkk senin hormonlarının tavan yapmasının sebebi anlaşıldı anam.
demekki libidon hep organik ürünler yediğin için yükseklerde...
sen ne dıyon hacı
arkadaşımı resmen suçlamış gıbısın
o eşini cok sevıyo
parfum kokusu tanıdık dıe eskı sevgılısını düşünüyo sanma lutfen
arkadasımı tanımadanda yorum yapma:1closedeyes:
bende iyiyim canım bende akşam dumur oldum iş yapmaktan iş bitti benimde pilim bitti adam beni görünce bızıklamaya çekindi rahaat rahat uyudumm ben:)))) olsun kızz ne güzel dğişiklik olmuş size:)eee sen öyle süslenip püslenip adamın yanında gezersen tüm gece.uyutmaz tabi:)
merhaba arkadaşlar ben yeni katıldım bu kulübe.....aynı zamanda benimde hem eşim hem işim hemde bebişim var :lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?