aaa terslenme kızz hemen yanlış anlamış olabilir....sen ne dıyon hacı
arkadaşımı resmen suçlamış gıbısın
o eşini cok sevıyo
parfum kokusu tanıdık dıe eskı sevgılısını düşünüyo sanma lutfen
arkadasımı tanımadanda yorum yapma:1closedeyes:
yenı üyelerde burayı naısl buluyo anlamıyorum
burnuma kötu kokular gelıyy
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3deli
sanırım siz yanlış anladınız o parfümü baskalarıda kullanabilir deil mi öyle aldıgını düşünüyorum canımın
beğenmedinizmi yemeklerimi ya ((
fırında kabak o benziyomu bilmem sosu tarife göre az deniycek olan fazla yapsın
diğeri sosisli ve zeytinli kurabiyeler
öbürküde tavuk göğsüü
adayada teşekkürler...
isolde yanlış anlamasın konuyu bilmiyorum sadece eski sevgilinin kokusu burnuna sadece özlediğinde gelir.onu tenzih ederek söyliyim o zaman eşiyle mutluluklar dilerim yanlış anlamaşımoldumu şekerler düzelttikmi olayı:lepi:
keşke aniden krşısına biri çıksa pat diye.. ona çok ilgi ve sevgi gösterse... şu anda tek ihtiyacı bu... o bana destek olmuştu şimdi sıra bende canım... benim için kızkardeşimden farkı yoktur.. ve tek çocuk... çok yalnız... anne baba çok yaşlı... dün geceden beri eşimle düşünüyoz... acaba çevremizde varmı ona uygun biri diye.... ama maalsef...
dilek daha cok var bak sayıyom
üzüm
üzümpekmezı(satıyok aynı zamanda)
kayısı kıraz
patlıcan
daha neler neler
bızdoğal beslenıyk anacım:dilcikar:
kızlar çok yoğun burası gelen giden çok oldu yazamadım oku oku gözlerim çıktı
böcük etli yemek yemiyorsan söylemen daha doğru olur canım korkma ayıp deel tabi accuk kibar ol insanlar yannış anlamasın
ada kız ve nurdan çook ama çok haklısınız okudum yazdıklarını ama cevap veremedim yoğundum :1hug:
isoldecim evet yaa hep benzer şeyler yaşıyoruz ben bi tek biz böyleyiz sanıyordum :gitme:
baaaal süper görünüyo yaptıkların yaaa ellerine sağlık kuzu cokacimcoook
eşim almıştı ama neden aldığını sonra anladım keçi boynuzunu:)))adam formunu kuruo beaanurdan sene pek safsın nan
keçiboynuzu neyımde al:roflol:
aaa terslenme kızz hemen yanlış anlamış olabilir....
böcuk kolonya geri dnmus haberin vrmı dun gece evliyim dedi sonra profilinde bekar yazıodu onu değiştirdi kızlar 3 ay önceki konusunu buldu ordada unv okuyorum sevgilim var ama baskasından hoslanıyorum yazmıs
valla arada bazen bana da gelio ama lisedeki arkadaşımın iğrenç parfüm kokusu hala kullanan var onu demek:))arkadaş bişiler demeye çalışıo farkındayım ama onun düşündüğü gibi diil canım yaaa..
yani evliliğimde ufak bi problem yaşadım die bu boşluktan faydalanacak diilim..
ha öle biri olsam boşluk falan aramam direk dalarım olaya..
ama parfüm kokusu bu.
çalıştıgımm işyerinde birsürü adam gelio..
mutlaka biri sıkmıştır...
sen ne dıyon hacı
arkadaşımı resmen suçlamış gıbısın
o eşini cok sevıyo
parfum kokusu tanıdık dıe eskı sevgılısını düşünüyo sanma lutfen
arkadasımı tanımadanda yorum yapma:1closedeyes:
canım aldırıcaksan... mahmutpaşaya çıkmadan köşede.... o caddeenin başında sağda canım... küçücük bir yer... en uygun orası çünkü::))ahhh sağol meleğim düşüncen yeter ben onu aldırırım oralardan birilerine sen yorulma kuzum
kuzene birini bulabiliriz esasında
benimde çevremde elli tane bekar erkek oldu eşimden sonra iş güç sahibi ama yaş ve kişilik önemli
hoşgeldin canım.. bebeişide allah bağışlasın..merhaba arkadaşlar ben yeni katıldım bu kulübe.....aynı zamanda benimde hem eşim hem işim hemde bebişim var :lepi:
gulsuuunn canııımm kızmadın dimi banaaaaa...
isolde yanlış anlamasın konuyu bilmiyorum sadece eski sevgilinin kokusu burnuna sadece özlediğinde gelir.onu tenzih ederek söyliyim o zaman eşiyle mutluluklar dilerim yanlış anlamaşımoldumu şekerler düzelttikmi olayı:lepi:
kız doğal deme gıcık etti beni geçen kış durmadan lahana ıspanak ve karnıbahar yedirdi yok hormonluymuş yok bilmem ne içim dışıma çıktı:))) hormondan uzak durmaya çalışıo mümkün olduğunca bide sağlıklı beslenme delissi:)) bende domates hastasıyım: kışın yedirmio:)))ayy durun azcık sinirlendım
arada konu atlarsam dıyın haa
nurdann adam işini bılıy:jeyyar:benımkısı hıc almıo gerek yok doğal beslıyom onu
isolde
bıızm orda iğdede olur bılın mı
ağzımı ne yıyon nan kocam yesın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?