Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

yenı üyelerde burayı naısl buluyo anlamıyorum
burnuma kötu kokular gelıyy

böcuk kolonya geri dnmus haberin vrmı dun gece evliyim dedi sonra profilinde bekar yazıodu onu değiştirdi kızlar 3 ay önceki konusunu buldu ordada unv okuyorum sevgilim var ama baskasından hoslanıyorum yazmıs

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3deli

sanırım siz yanlış anladınız o parfümü baskalarıda kullanabilir deil mi öyle aldıgını düşünüyorum canımın

arkadaş bişiler demeye çalışıo farkındayım ama onun düşündüğü gibi diil canım yaaa..
yani evliliğimde ufak bi problem yaşadım die bu boşluktan faydalanacak diilim..
ha öle biri olsam boşluk falan aramam direk dalarım olaya..
ama parfüm kokusu bu.
çalıştıgımm işyerinde birsürü adam gelio..
mutlaka biri sıkmıştır...

beğenmedinizmi yemeklerimi ya ((
fırında kabak o benziyomu bilmem sosu tarife göre az deniycek olan fazla yapsın
diğeri sosisli ve zeytinli kurabiyeler
öbürküde tavuk göğsüü
adayada teşekkürler...

tatlım yeni gördüm....
ellerine sağlık afiyet olsun
misler gibi yapmışsın işte...

hala yanlış yazıon amalmaz:

cnm bence biraz kendini toparlasın sonra ilk fırsatta varsa biriyle tanıştırın
benim kuzenimde böle olmuştu nerdeyse intihar edicekti sevdiği adam bıraktı diye
sonra ben arkadaşımı tanıştırdım evlendiler
dünyalar kadr mutlu oldular ama bizim aramız yok şimdi o başka
dedim ya benimkiler nankör...

dilek daha cok var bak sayıyom

üzüm
üzümpekmezı(satıyok aynı zamanda)
kayısı kıraz
patlıcan
daha neler neler
bızdoğal beslenıyk anacım:dilcikar:

memleket nere böcük mşllh yok yok anacım

yok pasaklımm hiç yalnız değilsin hep yanındayım ben senin...
kaydirigubbakcemile3

aaa terslenme kızz hemen yanlış anlamış olabilir....

böcuk kolonya geri dnmus haberin vrmı dun gece evliyim dedi sonra profilinde bekar yazıodu onu değiştirdi kızlar 3 ay önceki konusunu buldu ordada unv okuyorum sevgilim var ama baskasından hoslanıyorum yazmıs

he gördum
kızlara deıdm bana yok dedıler yazış şeklı değişık
15 yasındakı gelın konusu muydu neyıdı öle bısı

valla arada bazen bana da gelio ama lisedeki arkadaşımın iğrenç parfüm kokusu hala kullanan var onu demek:))

canımm benimm o ağzını yirim senin....
arkadaş bi gaflette bulundu işte..
talihsiz bi cümle...

canım aldırıcaksan... mahmutpaşaya çıkmadan köşede.... o caddeenin başında sağda canım... küçücük bir yer... en uygun orası çünkü::))
canım bencede önemli olan kişilik ve karakter... ama kızımız istanbuldan ayrılamaz... senin çevren sanırım farklı bir yerde....

merhaba arkadaşlar ben yeni katıldım bu kulübe.....aynı zamanda benimde hem eşim hem işim hemde bebişim var :lepi:
hoşgeldin canım.. bebeişide allah bağışlasın..

gulsuuunn canııımm kızmadın dimi banaaaaa...

hayır canım.. kızmadım tabiki...

balcım alınmışsın kıyamam :) ben geçmişe gidemedim yemek mi yaptııın..linki atsana hangi sayfada kaldı kim bilir..

ayy durun azcık sinirlendım
arada konu atlarsam dıyın haa

nurdann adam işini bılıy:jeyyar:benımkısı hıc almıo gerek yok doğal beslıyom onu

gülsüncüm yazmıcaktım ama kuzenine çok üzüldüm çok talihsiz bi durum bu yaa.allah kurtarmış demek lazım ama kim bilir nasıl üzülüodur.elinden geldiğince desteğini esirgeme sen.ama başkası çin çok erken biraz acısını yaşasın aynı hatalara düşmemek için.hayırlı bi kısmet çıkar karşısına.

yooookk işte ben bu cümlene katılmıorum canımmm..
gerçekte böle biş varsaaa..
rahmetli babacıgımın kokusunun burnumdan hiç gitmemesi lazım dimi..
yani birini özleyince onun kokusu burnuna gelir die bişi yok..
ofisime gelen adamlardan biri sıkmış.
oda tesadüf olduu yani...

ayy durun azcık sinirlendım
arada konu atlarsam dıyın haa

nurdann adam işini bılıy:jeyyar:benımkısı hıc almıo gerek yok doğal beslıyom onu
kız doğal deme gıcık etti beni geçen kış durmadan lahana ıspanak ve karnıbahar yedirdi yok hormonluymuş yok bilmem ne içim dışıma çıktı:))) hormondan uzak durmaya çalışıo mümkün olduğunca bide sağlıklı beslenme delissi:)) bende domates hastasıyım: kışın yedirmio:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…