Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

patiğim geçmiş olsun canım..bağlantısı olurmu bilmem ama tutma bakalım 2-3 gün birşey değişecekmi??

banada alakasız geliyor ama hiç bu kadar ağrım olmamıştı,sızlıyor resmen..hep aynı rutin koltuğum ..hatta bugünlerde yormuyorum çok kendimi..

ben çıkıyorum kızlar..iş geldi onu toparlayayım..herkeslere şimdiden hayırlı iftarlar,afiyet olsun..kendinize iyi bakın.öptüm kocaman

çok fena acktım ben kızlar yaa canım bişi istemiyo ama midemin büzüştüğünü hissediyorum bide gözlerim sinyal veriyo

şöyle bir yazı buldum

Unutulmamalıdır ki akciğer hastalıkları, safra kesesi ve mide rahatsızlıkları da sırtta ağrı yapar.

sırtta ağrıya meyilli bir problemim olduğu için olabilir etkilendi sanırım..midem kötü durumda oluyor oruçluyken tabi..

patiğimm o zaman tutma oruç canmm
sağlık daha önemli
bi kaç gün tutma bakalım ağrın olcak mı olmıcak mı
masabaşı çalışanların ortak derdi bel ve sırt ağrısı off

patikçim rabbim acil şifalar versin inşallah .Canm doktora git bi kontrole gir inş. enn kısa zmnda iyleşirsin cnm

sonunda pc geldı
ana pc o olunca işlerımde yığıldı
fatura kesıyorum
tam hazrladım hepsını bu kezde dızaynda sorun cıkmış:84::84:adam uğraşıo
akşam yaklaştıkça sinirlenıyom
ınş.geç cıkmam

ayy inş böcüükk
bu akşam sen misafirlerini dışarda ağırlıcaktın dimii

patiğim.. canım, kıyamam yaa.....çok geçmiş olsun..
bulduğun söz gerçekten çok doğru, özellike safra kesesinin sırta vurduğunu biliyorum...

KIZLAR BEN SİZİNLE BİŞİ PAYLAŞICAM OKUDUM YARILDIM GÜLMEKTEN Bİ OKUSANIZA İİ GELİR AKŞAM AKŞAM

ay kızlar bende netten ankara oyun havaları arıyodum bi arkadaş evlencek ona kına için cd hazırlıyorum şarkının altında çok güzel yorumlar yazıodu bende güvendim kişilere ve indirdim attım cd ye sonra allahın sevgili kuluymuşumki şarkıyı dinlemek geçti içimden yoksa beni düğünden kovarlardı sapık heralde deyip...şarkı aynen şöyle;

dayaklar yorgana tekme atar
kırmızı kilot içinde kabak gibi a......yatar
yalellim yalah

.haydarpasa garinda
anasi da yaninda
istedim de vermedi
ciban da ciksin a.........da, yalelli yar yar.

dokumaci kizlar yalelli yar yar..

hamam tasi gümüsten
yeni ciktim s......şten
bunu da bana ögreten
senin ibne enisten, yalelli yar yar.

tarlanin köseklisi
gömlegin ipeklisi
s.....ştikce tat verir
avradin sidiklisi, yalelli yar yar.

taksiden inmem diyon
faytona binmem diyon
bacaklarin omzumda
hala da vermem diyon, yalelli yar yar.

BURDA BAŞKA Bİ KONUDA OKUDUM KOPTUM DÜŞÜNSENİZE DÜĞÜNDE ÇALDIĞINI MİLLET ŞOKKK SONRA DEVAM YA LELLİİİİ YAAR YAAAAR

Son düzenleme:
patiğimm o zaman tutma oruç canmm
sağlık daha önemli
bi kaç gün tutma bakalım ağrın olcak mı olmıcak mı
masabaşı çalışanların ortak derdi bel ve sırt ağrısı off
yok cnm bnm boyun fıtığım var ondan..
patikçim rabbim acil şifalar versin inşallah .Canm doktora git bi kontrole gir inş. enn kısa zmnda iyleşirsin cnm

amin cnm kontrollük bişi yok ağrımın nedeni fıtı,kendimi kasmamam gerek..

şuda var oruçluyken kendimizi kasıyoruz..ondan da olabilir...

bugünde bir bitseydi...ağlıcam valla burnumun ucu sızlıyor resmen acıdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…