Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

Kızlar aslında tehdit edip onu uygulamamak ilerde daha kötü sonuçlar doğurabilir.ya hiç tehdit etmemk lazım yada edince uygulamak lazım bence.tabi abartmadan.benim eşimi tehdit etsem yapabileceğimi bilir o yüzden alttan alır çoğu zaman.bende öyle her kavgada tehdit etmem.çok ciddi bi problem varsa öyle.tartışmalarda dengeyi kurmak lazım.mesela benim çok sinirli olduğum zamanlarda eşim alttan alır sakinleştirmeye çalışır.onun çok sinirli olduğu zamanlarda ben aynı şeyi yapmaya çalışırım.ufak tefek tartışmalar zaten hep evde olur.önemli olan dozu aşmamak.

yemekteyızı ızlıom
adam kendını tanıtırken yanına ben ... bey dıyo
belkı kadın bey demıycek ısmıyle hıtap etcek

dün balımın dediği pideyi yaptımm
kıymalı harç yapmaya vaktim yoktu sucuklu yaptım ketçaplı falan çok güzel olduu
pideyi de süt ve yağ karışımı harçla ıslattımm

karnım çok acıktı gece de az yedim iş yerinde de yiyemiom oruç numarası yapıom

Çok doğru nevgülcüm katılıyorum sana

gene 2 tane mı
benım kabaklarım 3 eşim 1 tane fazla aldı

yemekteyızdekı sıyah saçlı bayanı cok beğenıyorum bakımlı hoş evıde cok güzeldı gecen sezon görmustum

yok canm 4 5 tane var bu sefer :)))

patlıcan patates biber biraz salça azcık yağ, soğan bi diş sarımsak atarım fırın poşetine ohh mis gibim olurr
bide pilav yaparım belkimm
yeter de artar bilee
soğuk çorbam var benimm koceme de eccik çorba yaparım belkim

mblue sayfanın içine ettin

aşk olsun bırıckcım ya napim hızınıza yetişemiom =(

melike ertan cnmkendını bunun için çok sıkma zamana bırak akşam evıne git yata ondan önce yat konuşma hiç. evine git evinde ol kvga edıncede evden sen hiç bi zmn gitme git yatana yat.eşin kaç yaşındydı cnmm???bide ne iş ypıodu ?

ellerıne sağlık cnm

25 yaşında satış-pazarlama + üretim sorumlusu

bu sfer karnıyarıkta olur
imambayıldıda olur
türlüde olur
=)

çok almışsın artıkı 2 ay yeter onlar sana

daha nolsun ohh miss

25 yaşında satış-pazarlama + üretim sorumlusu

cnm yaşıda çok küçük değil ama sanırım erkeklerin olgunluk yaşıı biraz daha fazla şöle 30a gelmesi lazım
satış pazarlama insna ilişkilerinde başarılı olması lazım konuşmayı seven bi yapısı olması gerktiğini düşnüyorum.
ama sanırım siz pek konuşmayı beceremıyosunuz. sen eşine sıkıntı çektin noktaları bi mektupla anlatsan cnm senın düşüncelerini sıkıntı çektin noktaları iyce bilsin.onunda senle ilgili sıkıntıları varsa sende bil. bende bazen eşimle konuşamadımda mektup yazarım işe yarıyor.birbirimizi daha iyi anlıyoruz cnm . Allah yardımcın olsun inşallah akşm herşey güzel olur. yarın guzel habelr alırız senden cnm

[]

ıkı satır yaz len ne etcen çalış çalış aman bak bız oturuyok
bızde senı özluyok
görüldüğü üzere iki satır bile zor yazıom cnm
cnm zaten takmıyom artık eskisi gibi
barışıcaz tabiki eninde sonunda

benimkide git deyip,
anahtarı saklayanlardan

görüldüğü üzere iki satır bile zor yazıom cnm

cnm zaten takmıyom artık eskisi gibi
barışıcaz tabiki eninde sonunda

benimkide git deyip,
anahtarı saklayanlardan
=) bnm koca kendı çıkar gider yarım saaate döner. bilio ben gitsem dönmem yanı öle düşüno onadn benı evden yollmasz
ayy rabbım yuvlarımızıntadını tutuzunu kaçırmasın inşallah şeytanın şerrinden korusun
rabbımm bakı kılsın mutlululkarımızı inşallah

amin cnm ,inş..

bu sfer karnıyarıkta olur
imambayıldıda olur
türlüde olur
=)
evet evet bi sürü patlıcanım var ablası :)))
çok almışsın artıkı 2 ay yeter onlar sana

daha nolsun ohh miss
ayy boş bulunup fazla aldım yaf salata falan yaparım die
ama yapmadımm
2 ay yeter bayramda yemek yapam

amiinn amiinnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…